Колекції Sakura, Casablanca, Elisabeta – романтика квіткового інтер’єру

 З початком весни ми відчуваємо гостру потребу в оновленні. Один з варіантів – оновлення інтер’єру у власному помешканні.

 Після зимового оціпеніння світлі, пастельні тони бузкового, бежевого, рожевого, сірого та ніжно лілового кольорів здатні наповнити ванну кімнату повітрям, теплом та світлом.

 Делікатна палітра зображення квітів орхідеї та сакури – провісників весни та літа, дарує легкий та романтичний настрій. В основі колекцій плитки Sakura, Casablanca, Elisabeta від фабрики Cersanit багато кольорів та натуральні тони квітучої природи – теплі як морський пісок, глина або дерево.

 Від кольорової палітри віє природою та відчуттям смаку карамелі та шоколаду. Якщо ви потрапили у ванну кімнату, оформлену в освіжаючому квітковому стилі, будьте впевнені – тут живуть ідеальні господарі – мрійливі, романтичні та дружелюбні.

коллекция плитки

 На фото плитка для ванної кімнати Cersanit Elisabeta

 Колекція Cersanit Sakura. Колір сакури у японській культурі має магічну силу. Гілками сакури декорувати будинки та прикрашали одяг.

 Сьогодні ніжний бузково-аметистовий відтінок квіток японської вишні відрізняється особливою елегантністю. Як і у стародавні часи, він заспокоює та розслаблює. Пастельні відтінки рожевого, білого та ніжно-бузкового кольорів надають стінам ванної кімнати схожість з японськими пейзажами.

 В колекції Sakura чітко видно ніжні сніжно-білі та рожеві пелюстки вишні. Японці вважають, що вони привносять у життя неспішний ритм, впорядковані думки та філософське ставлення до життя. Недарма східні художники не припиняли відтворювати на свої картинах красу цвітіння сакури.

 Разом із зображенням квіток на плитці у форматі 450х300 мм у колекції Sakura від фабрики Cersanit представлені фризи у розмірі 450х42 мм, на яких зображені японські камінці й однотонні сіруваті та червоні розводи.

 В асортименті також панно у форматі 600х450 мм із зображенням палацу з м'яким відображенням квітучого саду у воді. Колекція виконана у спокійному сіро-бузковому тоні, що додає атмосфері приміщення спокою та відпочинку.

 Враховуючи прихильність японців до натуральних матеріалів, дизайнери створили точкові базові плитки у вигляді дерев'яних дощечок, що нагадують про тепле дерево та джут. Завдяки цій монохромній плитці ванна кімната візуально розширюється.

 Приміщення, оформлене плиткою з колекції Sakura, зближує із весняною природою, налаштовує на споглядальність та раціональність думки. В такому інтер’єрі добре виглядає біла сантехніка, що перегукується із білосніжними пелюстками та доповнює білизною бузково-рожеві та сірі тони плиток.

 Розташувавши смужку з ряду плиток із зображенням квітучої сакури серед лаконічних "дощечок", ви отримаєте неповторне відчуття весняного саду. Якщо вам близька тема лаконічного японського мистецтва, що передає умиротворення, ніжність та мудрість – колекція Sakura для вашої ванної кімнати.

коллекция плитки

 На фото плитка для ванної кімнати Cersanit Sakura

 Колекція Cersanit Casablanca.Вам подобаються пастельні кольори у ванній кімнаті та мальовничі елементи марокканського пейзажу у пісочних, світло-лілових та сірувато-бузкових тонах? Додайте до цієї палітри квіти орхідеї, пелюстки яких ніби розкриті назустріч вранішньому сонцю, й ви отримаєте колоритний інтер’єр у палітрі середземноморського узбережжя.

 Квіткові мотиви у ніжних пастельних тонах колекції Casablanca від фабрики Cersanit в інтер’єрі ванної кімнати додають теплоту та свіжість, яку можна порівняти із квітучими садами, ніжними галявинами з квітів вздовж морського узбережжя з теплим піском та морськими камінцями.

 Гарна марокканська назва плитки Casablanca нагадає вам про романтику, атмосферу тепла, комфорту та солодкого спокою у ванній кімнаті. Палітра колекції всотала традиційні арабські кольори - ліловий, бежевий, фіолетовий та рожевий,які не тільки притаманні східним інтер’єрам, але дуже часто складають його основу.

 Базова настінна плитка у форматі 450х300 мм білого, бежевого та лілового кольору гармонійно комбінується з моделями з квітковим малюнком та поліхромним орнаментом у формі ромбів "декор модерн" аналогічного формату.

 У колекції також є напільна плитка бежевого кольору 330х330 мм та фризи 30х450 мм та 50х450 мм. Декор та фризи дозоляють створити різні комбінації на поверхні стіни та перетворити ванну кімнату на оазис квітучої лаванди, пустелі та східних пляжів без кричущих чудернацтв.

 Варто зробити основний акцент на палітру аметистових та бежевих тонів у напівпрозорих та ніби розмитих карамельних відтінках. Така кольорова гамма асоціюється із світанковим небом та мерехтливим на сонці морем. Плитка нагадає про незабутні ночі Шахерезади з ніжними світанками на вранішніми квітами. Палітра ванної кімнати кожному додасть весняного настрою – обирають її романтичні натури, які не байдужі до природи та подорожей.

коллекция плитки

 На фото плитка для ванної кімнати Cersanit Casablanka Modern

 Колекція Elisabeta.Де ще, як не у ванній кімнаті можні створити атмосферу неспокійної та хвилюючої водної стихії? Лише потрібно знайти потрібну плитку, у якій відображались би хвилі та гладь, спалахи піни та спокійна глибина моря.

 У колекції Elisabeta від фабрики Cersanit представлені моделі плитки із хвилястим малюнком "Elisabeta декор модерн" у форматі 450x300 мм у світлих рожево-лілових та бежевих тонах, що нагадують про відпустку біля моря.

 На поверхні цієї плитки відображені хвилясті смуги з вишуканим, ледве помітним геометричним орнаментом. В багатьох такий декор асоціюється із хвилями. Дизайнери доповнили хвилясту тематику квітковим декором "Elisabeta панно квітка" у форматі 600х450 мм із зображенням розпущених квіток японської вишні у ніжних розмитих тонах.

 Декор може бути мальовничим акцентом на поверхні стіни серед однотонних базових плиток у коричневій та бежевій палітрі землі та пустелі, які свідчать про умиротворену природу. Тони базових плиток через асоціації пов’язані із деревом, корою, корицею, пшеничним хлібом та золотистим піском.

 Ці природні кольори у давні часи вважались лікувальними. В інтер’єрах природна гамма природи створює затишок, тепло та захищеність. Уся настінна плитка у форматі 450x300 мм.

 Доповнюють колекцію напільні моделі у кольорі беж із форматом 330х330 мм та фризи різних розмірів, створені для акценту дизайну стіни та зонування приміщення ванної кімнати.

 Наприклад, у зоні ванни або раковини стіна оздоблена базовою плиткою "Elisabeta Браун" у форматі 450x300 мм, а хвилястий декор "Elisabeta декор модерн" – у зоні розміщення унітазу. Моделями з колекції можна варіювати та розміщувати горизонтально та вертикально.

 Можливості для комбінацій безмежні. Колекція для ванної кімнати Elisabeta підійде яскравим особистостям, що надають перевагу шоколаду та карамелі з морозивом, та комфортному відпочинку на мальовничих острівках біля моря.

Товари в колекції Elisabeta
Товари в колекції Sakura