Плитка Cersanit з колекції Alama – захоплююча подорож Європою

 Подорожуючи ми починаємо інакше сприймати життя. Світ розширює власні межі, а наше існування набуває більшого значення.

 Час від часу ми звертаємося до спогадів про поїздки до інших країн, де пізнавали щось нове, в тому числі знайомились з історією іншої держави.

 Цікаво, що для багатьох ванна кімната – місце, де ми відпочиваємо тілом та душею, і можливо, згадуємо найцікавіші подорожі.

 Компанія Cersanit із розумінням поставилася до потреб своїх споживачів та випустила колекцію Alama у вінтажному стилі Шеббі-шик.

 Світла вершково-пастельна палітра із фотографіями у кольорі сепії з ефектом тонування одразу привернула увагу знавців європейської історії. Фото-картинки на плитках з цієї колекції містять зображення найважливіших пам'яток Європи.

керамическая плитка в интерьере

 На фото плитка для ванної Cersanit Alama Modern

 На плитках "Alama беж панно city 2" у двох форматах 600х450 мм та 1350х600 мм ви побачите Міст Еліо та Колізей у Римі, Тріумфальну арку та Ейфелеву башту у Парижі, падаючу башту у Пізі та вулички вздовж набережних Мілану.

 У Європі схиляються до "кольорів старовини" - злегка потерту вершково-молочну палітру, що вказує на старовину. Нікого не залишить байдужим плитка з базової серії "Alama беж мікроструктура" та "Alama беж" у форматі 450x300 мм у розмитих відтінках топленого молока, ніжних тонах рожевої пудри та вершків.

 Комбінації фотографій з вулицями та спорудами у напівтонах класичної сепії з кремовим кольором плиток підійдуть для оформлення ванної, кухні та холу. Загальна кольорова гамма колекції чудово виглядає на великих поверхнях, а декор акцентує найпомітніші місця. Наприклад, декор-плитка "Alama беж квітка" із делікатними лініями квітки лілії примусить згадати французькі пруди в околицях Парижу та героїчні історії закоханих з романів Дюма.

керамическая плитка в интерьере

Лілія – знак європейського лицарства в оточенні непомітної, спокійної та заспокійливої палітри базових плиток – чудова ідея для зонування ванної кімнати та кухні. Це може бути стіна над ванною, унітазом або фрагмент над обіднім столом на кухні.

 Якщо ви потрапили у ванну, де присутня італійська та французька міська тематика серед квітучих білих лілій, будьте впевнені: тут живе щаслива людина з високим інтелектом та глибоким світосприйняттям.