Плитка для сходів

 При облицюванні сходів, що ведуть до будинку, на терасу або другий поверх котеджу, головна умова - безпечність, адже сходами спускаються та піднімаються люди похилого віку та діти.

 Далеко не кожному ця перешкода здається придатною для подолання, тому плитку для сходів потрібно вибирати зі спеціальним покриттям проти ковзання, рельєфною стрічкою або прорізями на поверхні, які не дозволять впасти.

плитка для сходів

 Якнайкраще для облицювання сходів підходить клінкер – морозостійкий, міцний та стійкий до перепадів температури. В такому вбранні ваші сходи привабливо виглядатимуть та будуть служити довго.

 Сьогодні на ринку кераміки пропонується великий вибір клінкеру для сходів, який неозброєним оком легко відрізнити від простого кахлю за формою та наявністю таких необхідних комплектуючих як "куточки" або кутові сходинки, декори для бокової частини сходів, як у колекції з Іспанії Cersanit A 100.

плитка для сходів

 Але для досвідченого облицювальника не буде важким завданням оформити сходи керамогранітом або клінкером – знадобиться трохи вправності та дотримання незмінного правила, що матеріал повинен бути шорсткуватим, стійким до ударів та морозу.