Плитка для кухні з декором

Від того, наскільки вдало облаштована кухня, залежить комфорт у всьому будинку, і що вже тут приховувати - смачний і корисний раціон сім'ї. Красиво облаштоване кухонний простір спонукає до кулінарних шедеврів, адже на стильній кухні завжди хочеться приготувати щось смачненьке. Якщо ви хочете зробити свій побут особливим, то прекрасним рішенням стануть керамічні декори для кухні - унікальні колекції оздоблювальних матеріалів, яким немає рівних по дизайну і якості. Широкий асортимент кухонних декорів з кераміки ви знайдете в нашому інтернет-магазині.

Плитка метро для фартуха на кухню

Продукція представлена провідними європейськими брендами, а доступні ціни та оперативна доставка по всій Україні зроблять вашу покупку вигідною.

Як зробити керамічний декор кухні розкішним?

Сьогодні багато італійські, іспанські, польські, українські фабрики, а також виробники з інших країн пропонують керамічну плитку з авторським декором і розписом, тому ви можете підібрати оригінальний варіант для організації комфортного побуту. Головна особливість, якою володіє авторський керамічний декор - можливість створити кухонний інтер'єр преміум-класу.

Плитка для кухні з декором

Крім того, така плитка характеризується:

  • унікальним дизайном - покупцеві пропонуються колекції плитки, дизайн яких не має рівних. Як декор використовуються різні дизайнерські прийоми, включаючи імітацію натуральних і дорогоцінних матеріалів, візерунки, орнаменти, мозаїка та інше.
  • міцністю - матеріал проходить жорсткий контроль якості, тому має високу стійкість до стирання, кольору плитки не вигоряють під прямими сонячними променями, а поверхня стійка до будь-яких механічних пошкоджень.
  • стійкістю до негативним фактором - у виробництві використовується спеціальне покриття, несприйнятливе до згубному впливу вологи і хімічних речовин.
  • Довговічність - авторський керамічний декор для кухні здатний прослужити десятиліттями.

Аналізуючи вищесказане, стає ясно - така плитка або настінна плитка стає відмінним вибором для вимогливих покупців, які прагнуть жити комфортно, затишно і з задоволенням. Широкий вибір новітніх колекцій іменитих брендів ви знайдете в нашому каталозі. Тут представлені плитка будь-яких розмірів і форм, з одиночним або постійним малюнком, комбіновані варіанти і багатство розкішних декорів. Наші кваліфіковані менеджери завжди готові допомогти у виборі матеріалів, розповісти про модні тенденції в дизайні і організувати оперативну доставку вашої покупки.

Колекція плитки Metro - вишукана лаконічність щоденного побуту!

Плитка метро для кухні

У прагненні створити стильний сучасний дизайн високого рівня комфорту в квартирі або котеджі, декоративна плитка під цеглу стає вдалим рішенням. Виготовлена фахівцями іспанської компанії Almera Сeramica, колекція Metro задовольняє новітнім модним тенденціями і демонструє такі переваги в процесі експлуатації:

  • висока якість і бездоганна служба десятиліттями;
  • вологостійкість, стійкість до пошкодження і стирання;
  • несприйнятливість до впливу сонячних променів і високих температур.

Для оформлення кухні або ванної кімнати плитка в стилі метро підходить ідеально, створюючи органічне простір. У колекції представлено два кольори, а невеликі цеглинки біселадо привертають погляд фасеточними гранями, які роблять зовнішній вигляд обробки унікальним.

Покупці нашого інтернет-магазину можуть скористатися ексклюзивною пропозицією і купити керамічну плитку цього бренду за доступною ціною з доставкою в будь-яке місто України.

Колекція плитки Bali - краса натурального каменю, підкреслена мозаїкою!

Плитка метро для кухні

Реалістичний рельєф, оригінальна фактура, вишукані кольори і високі експлуатаційні характеристики - плитка з імітацією натурального каменю,

яку виробляє іспанський бренд Almera Сeramica, незмінно привертає увагу. З випуском колекції Bali цінителі гарної і надійної обробки

отримали відразу кілька ексклюзивних рішень для створення стильного простору. Плитка представлена в двох колірних варіантах:

  • холодні відтінки - світло-сірий і більш темні тони натурального каменю, підкреслені ромбообразний візерунком;
  • тепла колірна гамма - ніжні і насичені бежеві кольори, вишуканість яких доповнюється «цегляної» мозаїкою.

Безсумнівно, така плитка з візерунком і мозаїкою буде виграшно виглядатиме в будь-якій ванній кімнаті або кухні. Імітація натурального каменю виконана дуже реалістично, а якість виробів -  на висоті. Наш інтернет-магазин пропонує вигідні умови для придбання колекції плитки Bali безпосередньо від виробника для всіх українських покупців.

Колекція плитки Genuine - неповторна фактура цінних порід дерева!

Справжню красу деревини в керамічних виробах розкрити складно. Але фахівцям іспанської компанії Almera Сeramica це вдалося. Колекція Genuine виглядає ошатно і затишно, при цьому - матеріал володіє міцністю, надійністю і довговічністю.