Овальні ванни - мода повертається

 

ЗМІСТ:

1. Геометричні форми в інтер’єрі ванної кімнати

2. Керамічна сантехніка круглої та овальної форми

2.1. Овальні ванни з акрилу

2.2. Овальні ванни з нержавіючої сталі

2.3. Овальні ванни зі штучного каменя

 

1. Геометричні форми в інтер’єрі ванної кімнати

Геометрія інтер’єру пов’язана із візуальним сприйняттям приміщення. Геометричні форми сантехніки, меблів та аксесуарів, орнаменти в оздобленні та декорі надсилають сигнали, на які візуальна система людини відповідає у межах чуттєвої шкали - комфортно / некомфортно.

Відомо, що деякі геометричні форми не зустрічаються у природі. Під час походу до лісу або у гори на очі навряд чи потраплять багатокутники - квадрати або прямокутники.

Виключенням є тільки трикутники (листя рослин, полуниця, малина, морква) та шестикутники – форма бджолиних стільників, яка виявилась оптимальною для економії воску та праці бджіл.

Круг та овал – природні форми, з якими інтер’єр ванної кімнати виглядає набагато природніше. Кругла форма – це дзеркала, раковини, унітази та ванни, напільні килимки проти ковзання та аксесуари для ванної кімнати. 

В давні часи замкнені окружності вважали символом гармонії та досконалості, таємничих космічних просторів з орбітами планет у формі витягнутого кола – еліпсу. У природі кола та овали зустрічаються досить часто – форма Землі, Місяця та інших планет, відшліфована водою прибережна галька, яйце як символ життя, пелюстки квітів, плоди фруктових дерев, овочеві коренеплоди.

Фотографи, дизайнери та психологи стверджують, що округлі форми – найприємніші для очей. Ідеальна симетрія, відсутність кутів та легка неврівноваженість кіл та овалів примушують погляд окреслити контур фігури та відчути його безкінечність та невловимість. 

2. Керамічна сантехніка круглої та овальної форми

Прямокутна ванна не порушує робочого режиму, в якому працює мозок мешканця міста. Форма квадрату або прямокутника вселяє надійність та безпеку, дисциплінує та мотивує проявляти рішучість. Мабуть, з цієї причини у сучасних урбаністичних інтер’єрах перевага надається чотирьохкутним формам.

Овальна ванна, купити яку пропонують сучасні виробники, найчастіше  є окремо розташованою моделлю. Сьогодні існує широкий вибір матеріалів виготовлення ванни круглої або овальної форми:

- чавунна ванна;

- сталева ванна;

- акрилова ванна;

- ванна зі штучного каменя. 

Вбиваєте у пошуку запит "ванна купити київ"? Погортайте каталог нашого магазину plitka.kiev.ua – провідні виробники пропонують сертифіковану продукцію. Ванни у формі овалу або кола виготовлені з високоякісних матеріалів та супроводжуються гарантією на значний термін.

2.1. Овальні ванни з акрилу

Овальна акрилова ванна від італійської компанії Devit виготовлена методом лиття з акрилу високої якості. Форма нагадує прямокутник з ретельно зрізаними та закругленими кутами.

У нашому магазині проводиться АКЦІЯ: купуючи сантехніку Devit отримуєш доставку у подарунок. Сьогодні ми робимо найкращу пропозицію на запит "ванна купити київ"!

Білосніжна чаша Devit Fresh з глибиною 40 см, довжиною 171 см та шириною 78 см зі зливом, розташованим у центрі, обладнана системою злив-перелив. До комплекту входять ніжки, оскільки окремо розташована ванна, призначена для встановлення у будь-якому місці ванної кімнати. 

Сувора та витончена ванна Devit Fresh чудово впишеться до оформлення у сучасному стилі. Міський інтер’єр у стилі мінімалізм, hi-tech або індустріальний не рекомендується перенасичувати інтер’єр м'якими округлими формами. Для збереження балансу овальній ванні варто протиставити підвісну або вбудовану раковину прямокутної форми.

Прямокутна раковина Cersanit Como, призначена для настінного монтажу, та овальна ванна Devit Fresh – гармонійна комбінація для сучасного інтер’єру ванної кімнати. 

Окремо розташована ванна Devit Ovale ближче до ідеально правильної овальної форми. Параметри чаші:

- довжина - 169,5 см;

- ширина - 80,5 см;

- висота - 57 см.

Правильний овал - класична форма. Розкішний бароко розпочав традицію прикрашати округлими формами стелі, вписуючи витончені фрески в окружності, прикрашені золотом.

У химерному візерунку на напільних покриттях та килимах можна розрізнити кола та овали в оточенні фрагментів рослинного орнаменту. 

Овальна ванна – купити варто для ванної кімнати у класичному стилі, а для напільного покриття наш магазин plitka.kiev.ua пропонує іспанську колекцію Almera Ceramica Luxury із декором у стилі бароко з приємною знижкою, яка діє до 30 червня.

Базова плитка Almera Ceramica Luxury із імітацією білого мармуру прикрасить стіни ванної кімнати з окремо розташованою ванною Devit Ovale. 

2.2. Овальні ванни з нержавіючої сталі

На запит "ванна купити київ" та пошук овальної окремо розташованої чаші, німецька компанія Kaldewei відповідає унікальною пропозицією.

Сталева ванна - купити одну з моделей від німецького бренду Kaldewei вважається престижним вибором. Власна розробка компанії - сталь-емаль Kaldewei, з якої виготовлені сталеві ванни від німецького виробника. Для міцного та надійного матеріалу використовується тільки натуральна сировина, а на готову продукцію компанія пропонує гарантію 30 років.

Овальна ванна Kaldewei Classic Duo зі зливом у каналізацію, розташованим у центрі чаші, та оптимальними розмірами - 180×80×430 мм можна встановити як біля стіни, так і окремо, тобто у будь-якому місці ванної кімнати у відповідності із проектом. 

Доповнити окремо розташовану ванну від Kaldewei напільною раковиною Rak Ceramics Cloud – це буде основа для композиції у середземноморському стилі. Дві овальні форми в інтер’єрі – запорука для вдалої релаксації у ванній кімнаті. 

Підбадьоритися допоможе керамічна плитка Cersanit Shelby для напільного та настінного оздоблення. Базова плитка із декором під натуральний камінь виконана у теплих бежевих тонах. Легке інтонування додає поверхні благородної патини, яка пасує до середземноморського оформлення.

Декоративна плитка Cersanit Shelby прикрашена орнаментом у стилі patchwork. У візерунках на кожному фрагменті відчувається благородна старовина та подих Середземномор'я. 

2.3. Овальні ванни зі штучного каменя

Сьогодні запит "ванна купити україна" не залишається без відповіді завдяки українській компанії Miraggio. У каталозі нашого магазину запропоновані овальні ванни зі штучного каменя від українського виробника.

Якщо потрібна ванна – купити модель від ТМ Miraggio – це правильне рішення.

Ванни Miraggio виробляються з литого мармуру та відрізняються округлими формами.

Ванна, купити яку можна у нашому магазині, - Miraggio Estella та Miraggio Greenland.

Жіночний овал ванни зі штучного каменя Miraggio Estella, вочевидь, виглядає так само як фігура, яка в давні часи символізувала щедрість та родючість.

У класичному інтер’єрі ванна Miraggio Estella опиниться на своєму місці. Глибина – 445 мм та формат 168×83×545 мм – розміри, завдяки яким будь-яка людина відчуватиме себе комфортно. 

Ванна Miraggio Greenland – це овал, який швидше нагадує прямокутник зі округленими кутами. Модель зі зливом у центрі, глибиною 510 мм та форматом 170×80×625 мм – це містка купель, у які обов’язково виникне бажання розслабитися.

Дизайн інтер’єру будується на контрастах. Овальна ванна + грубуваті бетонні поверхні та/або цегляна кладка – комбінація із виразним контрастом. 

Напільна плитка Zeus Ceramica Eterno від українського бренду – це імітація бетону зі слідами пухирців повітря та нерівномірно застиглої будівельної суміші. Настінна плитка Alaplana Lecco з Іспанії гармонійно доповнить інтер’єр.

В нашому магазині plitka.kiev.ua до 30 червня проводиться розпродаж керамічної плитки зі знижкою до 35 %!

Товари в колекції Cloud
Товари в колекції Como
Товари в колекції Estella
Товари в колекції Eterno
Товари в колекції Fresh
Товари в колекції Shelby