Особливості вибору ванни

Купити ваннум на ніжках або постаменті, чавунну або сталеву, пряму або кутову — багато хто з нас стикався з такими питаннями і годинами ламав голову над ними, намагаючись знайти оптимальну відповідь. На ринку представлений величезний вибір виробів для домашнього купання, і розгубитися у такому розмаїтті не складе труднощів навіть у дуже досвідченої людини. І кожен варіант має свої плюси та мінуси. Наприклад, чавунна ванна, купити яку досить просто, вважається занадто важкою, акрилова згодом жовтіє, а ціни на кутові ванни можуть відлякати деяку частину аудиторії. Спробуємо допомогти вам з вибором нашою свіжою статтею.

отдельностоящая ванна

Різновиди ванн

У залежності від матеріалів виготовлення, всі ванни діляться на три найбільш популярні групи:

Найдешевші ванни виготовляються з акрилу. Вони здатні порадувати різноманіттям форм і невеликою вагою. На жаль, матеріал з часом може жовтіти та дряпатися. Чавунні вироби більш стійкі до механічних пошкоджень, дуже довговічні, але важкі та багатьма вважаються застарілими. Це справжній вибір консерваторів. Виконані зі сталі вироби є золотою серединою. Вони міцні, зносостійкі, служать десятиліттями, але досить гучні, а ще у них швидко охолоджується вода. Сталева кутова ванна здатна прикрасити собою вашу кімнату та стати відмінним місцем для купання, якщо додатково обробити її зовні стійким до вологи теплоізоляційним матеріалом.

Існує також класифікація ванн за формою та способом установки:

  • овальні, прямокутні, кутові;
  • на ніжках або постаменті.

Цей поділ носить декоративний характер, і вибір залежить від площі кімнати, особливостей інтер'єру та гармонійного поєднання з іншими елементами обстановки.

вибираємо ванну

Щоб зрозуміти, що таке акрилова ванна, слід розібратися, з чого її виробляють. Це синтетичний матеріал, який формується у гарячому вигляді, а потім остигає та фіксується у потрібній формі. Акрилова ванна, вартість якої залежить від безлічі факторів, обов'язково має армуючий шар зі скловолокна. Саме він надає виробу міцність і гарантує довгу службу. До переваг також відносять низьку теплопровідність, гарний дизайн, простоту обслуговування, низьку вартість. Якщо вам потрібна ванна недорого, то рішення з акрилу може стати для вас оптимальним.

кутова ванна

Скільки коштують чавунні ванни?

Від синтетики перейдемо до металу. Багато хто цікавиться, скільки коштують чавунні ванни. Незважаючи на великий вік і досить традиційний зовнішній вигляд, ці вироби все ще популярні та затребувані на українському ринку. Вони надійні та довговічні, температура води у них знижується досить повільно, а з мінусів слід зазначити велику вагу. Ціна залежить від габаритів виробу, компанії-виробника, якості покриття.

Де купити кутову чавунну ванну?

Ви любите класику і тепер шукаєте, де купити кутову чавунну ванну? Пропонуємо зробити це онлайн. В Україні існує безліч місць, де є у наявності дані сантехнічні вироби. Купити чавунну ванну в інтернет-магазині набагато простіше та вигідніше. Рекомендуємо сайт Plitka.kiev.ua. Тут є гарна плитка для ванної, змішувачі та величезний асортимент ванних з чавуну, сталі, акрилу.

Отдельностоящая чавунна ванна

Ще одне рішення з металу — ванна з нержавіючої сталі, яка за багатьма якостями гідно конкурує з акрилом. До плюсів варто віднести невелику вагу, довговічність, розумну ціну. До мінусів — теплопровідність, гучність, необхідність у жорсткій фіксації на місці монтажу. У якості покриття для сталевих ванн використовують полімер.

Де можна купити ванну?

Розібравшись з різноманіттям сантехніки, перейдемо до питання: де можна купити ванну. Впевнені, що сайт Plitka.kiev.ua зможе задовольнити усім вашим вимогам. Тут можна:

  • купити ванну 170 на 70;
  • купити ванну 120 на 70;
  • купити ванну 160 на 70;
  • купити ванну 150 на 70;
  • купити ванну 110 х 70;
  • купити ванну 180 на 70;
  • ванна 145х70;
  • акрилова ванна 150х60;
  • ванна 150 на 120.

Компанія має величезний досвід з реалізації сантехніки та кераміки для ванної кімнати. В асортименті завжди є:

  • акрилові ванни;
  • ванни з штучного каменю;
  • кварилові ванни;
  • ніжки для ванн;
  • панелі для ванн;
  • сталеві ванни;
  • фурнітура;
  • чавунні ванни.

Магазин поставляє ванни (Харків, Київ, Дніпро, Львів та інші міста України) від перевірених зарубіжних і вітчизняних брендів. Великою популярністю користується керамогранітна плитка для підлоги, яка підбирається у тон сантехнічним виробам. Змішувач на ванну ви також можете придбати на сайті. Комплексний підхід — один з вагомих плюсів Plitka.kiev.ua.

Купити вбудовану ванну

Постачає інтернет-магазин ванни акрилові, чавунні, сталеві, кам'яні. Фахівці компанії люб'язно проконсультують і розкажуть про особливості кожного варіанту та допоможуть підібрати оптимальний виріб під ваш інтер'єр. Якщо ви хочете невеликі ванни купити, або вас цікавлять величезні окремостоячі конструкції — у нас можна замовити ті та інші. Також вас може зацікавити плитка для стін у ванній. У каталозі представлена ​​брендова продукція від провідних європейських виробників з Італії, Іспанії, Польщі. Прикрасьте свою ванну кімнату за допомогою першокласної сантехніки та кераміки!