Облицювальна плитка

 Важко сперечатися з тим фактом, що облицювальна плитка закріпила за собою статус міцного, вологостійкого, екологічного та гарного матеріалу.

 До цьому переліку переваг кахлю можна ще додати й доступність за ціною та широкий асортимент. В нашому інтернет-магазині можна відшукати керамічну плитку за помірною ціною, а матеріал, що сподобався, отримати у будь-якому місті України.

коллекция плитки

 На фото плитка для ванної кімнати Aparici Angel

 Провідні європейські та вітчизняні виробники облицювальної плитки пропонують матеріал з різним забарвленням – у пастельних та яскравих тонах, світлий та темний, з прикрашеною візерунками та малюнками поверхнею.

 Серед великої кількості товарів – стильні неповторні колекції облицювальної плитки з Іспанії, Італії, Польщи, Єгипту, Китаю, України. Знамениті фабрики Adex, Venus, Novabell, Gemma, Aparici радують споживачів безліччю імітацій – під мармур, онікс, деревину, золото та текстиль.

коллекция плитки

 

На фото плитка для ванної кімнати Novabell York

 

Облицювальна плитка відмінно пасує як для облицювання підлоги та стін у ванній кімнаті, так і в якості оздоблення для кухні. Виробники щедро доповнюють колекції декоративними вставками, панно, бордюрами та фризами. Напільний керамограніт, як правило, має в одній колекції ще й спеціальні модулі для сходів та плінтусів.