Необхідні аксесуари для ванної кімнати в 2019 році

Аксесуари для ванної кімнати – це різноманітні маленькі та великі дрібнички, без яких не можна обійтись.

"Бачила я котів без посмішок, але посмішку без кота…" – вигукнула Аліса, опинившись у відділі сантехнічних аксесуарів, побачила їх окремо від ванної кімнати та дуже здивувалася різноманітності.

Навряд чи гарним вибором будуть предмети з серії аксесуари для ванної оптом або аксесуари для ванної дешево – будь-який стаканчик або мильниця, які за кольором ледве сумісні, не кажучи вже про форму та матеріал.

Стиль – це гармонія. Погляд переходить від одного предмета до іншого, ніде не спіткнувшись – тільки затримуючись, щоб краще роздивитись та відчути гармонію.

Сучасні виробники, створюючи колекції сантехнічного обладнання, обов’язково додають меблі для ванної кімнати та набір для ванної кімнати з поличок та стаканчиків, мильниць та крючків для рушників. 

Така тенденція – не тільки ретельно вивірений маркетинговий крок, але й піклування про споживача. Придбання комплекту в єдиному стильовому рішенні, покупець позбавлений необхідності продовжувати пошуки підходящих аксесуарів.

Де купити аксесуари для ванної кімнати?

В нашому магазині представлені набори аксесуарів для ванної кімнати від відомих брендів в широкому асортименті та різноманітному ціновому сегменті.

Італійська компанія Agape працює на ринку сантехнічного обладнання майже 50 років. Її кредо – новий погляд на дизайн ванної кімнати.

Спеціалізація компанії – розробка дизайну різних поверхонь. Для Agape немає нічого дивного у душовій кабіні у формі равлика, де не потрібно відчиняти та зачиняти двері, оскільки стінка з акрилового листа закручена у спіраль. 

Для ванни передбачені кронштейни, які повторюють форму чаші та закріплюються на стелі -  на них вішають штори для ванної кімнати. 

Підвісний стелаж для ванної кімнати з міцного металу – це природно. Стелаж, який до того ж виконує функцію в якості тримача для рушників, - це функціонально. Підвісний стакан для ванної кімнати з каменя – це цікаво та дуже зручно. Підвісні глянсові мильниці для ванної кімнати – просто чудово!

Аксесуари для ванної кімнати від італійського бренду Agape

Аксесуари для ванної кімнати від італійського бренду Agape

 

Незвичайні форми з незмінно згладженими кутами, надтонке та дуже міцне скло у якості матеріалу виготовлення відрізняють продукцію німецької торгівельної марки AM.PM.

Асортимент компанії адресований прихильникам сучасного стилю Hi-Tech. Дизайн співзвучний дизайну смартфонів. Виробник називає свій асортимент максимальним.

Що обрати? Крючок для ванної кімнати, на якому можна розвісити рушники? Чи кільце? А можливо, подвійну вішалку? 

Які підстаканники вибирати? Розповсюдженим та популярним варіантом є підстаканники, що кріпляться до стіни, - компактна та дуже зручна конструкція.

Аксесуари для ванної кімнати від німецького бренду AM.PM.

Аксесуари для ванної кімнати від німецького бренду AM.PM.

Axor - бренд відомого німецького виробника Hansgrohe. Кожна колекція – це нове стильове рішення від класики до сучасного мінімалізму. Висока якість матеріалів – метал та скло використовуються окремо та в поєднанні один з одним.

Футуристичний стакан у формі металевого конусу з колекції Starck, традиційна полиця-решітка для шампунів та інших аксесуарів, яка кріпиться до стіни, імітуючи звичну присоску (колекція Montreux). Прикраси для ванної кімнати – вази, дзеркала.

Аксесуари для ванної кімнати Starck від німецького бренду Axor

Аксесуари для ванної кімнати Starck від німецького бренду Axor

Аксесуари для ванної кімнати Starck від німецького бренду Axor

Bravat – німецький бренд, який входить до складу міжнародного концерну IDD group. Компанія пройшла шлях від маленької фабрики з виробництва аксесуарів для ванної кімнати до великого виробника на ринку сантехніки з торгівельними філіалами по усьому світі.

Косметичні дзеркала незвичайної форми в авангардному стилі – прикріплені до стіни, вони швидше нагадують автомобільні, класичні кутові полички-корзинки, масивні скляні мильниці. Корзина для білизни – купити її можна в комплекті з тумбою під раковину. Традиційні аксесуари навіюють ностальгію, зручні при використанні у маленьких и ванних приміщень.

 Аксесуари від німецького бренду Bravat

Аксесуари від німецького бренду Bravat

 

Cersanit – польська компанія створює колекції для ванної кімнати, які представляють собою повний комплект необхідних меблів та аксесуарів. Поручні для ванної кімнати від Cersanit мають традиційні лаконічні форми, надійна якість. 

Колекція Smart від польської компанії Cersanit

Колекція Smart від польської компанії Cersanit

Аксесуари для ванної Італія від торгівельної марки Devit мають лаконічні, відчеканені форми в сучасному стилі. Стакани для зубних щіток, підставка для ванної кімнати, в якій можна прилаштувати щітки, розчіски, пилочки та ножиці, скляні полиці с хромованою поверхнею, одинарні та подвійні тримачі для рушників.

 Колекція Acqua від італійської торгівельної марки Devit

Колекція Acqua від італійської торгівельної марки Devit

EMCO – німецький виробник високоякісної сантехніки та аксесуарів для ванної кімнати. Торгівельна політика компанії – це три категорії товарів – комфорт, економ та преміум. 

Фурнітура для ванної кімнати з лінійки "економ" за ціною доступна, а за якістю та функціональністю не поступається товарам з інших категорій.

Комфорт – аксесуари в стилі мінімалізм, зручні в експлуатації та непомітні в інтер’єрі.

В лінійці "преміум" споживач має можливість ознайомитися з новинками, створеними за інноваційними технологіями – модними та розкішними.

Колекції витримані в певному стилі – від класики до сучасності.

Колекція аксесуарів для ванної кімнати Loft від німецького бренду EMCO

Колекція аксесуарів для ванної кімнати Loft від німецького бренду EMCO

Franke – швейцарська компанія з багатою столітньою історією розвитку. Асортимент виробника не обмежується сантехнічним приладдям та аксесуарами. Бренд пропонує комплексні рішення для ванної кімнати, кухні та туалету у квартирах та приватних будинках, ресторанах (професійне обладнання для кухонь) та громадських місцях у середньому та високому ціновому сегменті. Продукція від торгівельної марки буде корисною для офісів, державних закладів, підприємств громадського харчування.

Сушарки для рук від ТМ Franke

Сушарки для рук від ТМ Franke

 

Кредо швейцарської компанії Geberit – інновації для звукоізоляції, пожежної безпеки, зручності людей з обмеженими можливостями.

Наприклад, Geberit Duofresh –вбудоване в систему безконтактного змиву нічне підсвічування та контейнер для картриджів, призначених для очищення повітря. 

Аксесуари від TM Geberit мають сучасні форми та хромовані поверхні, вони прості та зручні у використанні.

Аксесуари для ванної від ТМ Geberit.

Аксесуари для ванної від ТМ Geberit.

Італійська компанія Gessi заснована в 1992 році як виклик існуючому ринку сантехніки. Аксесуари для ванної кімнати в стилі абсолютного конструктивізму виготовлені з міцних матеріалів – металу та скла. Дизайнери компанії легко маніпулюють суворими кубічними формами. Достатньо витончених змішувачів під бронзу в класичному стилі (колекція MIMI) та квадратні аксесуари набувають елегантності.

Коллекция MIMI от ТМ Gessi.

Колекцію MIMI від ТМ Gessi.