Меблі для ванної кімнати Devit: як вибрати з великого різноманіття

 

ЗМІСТ:

1. Як вибрати меблі у ванну кімнату?

1.1. Основні вимоги до мебельного гарнітуру для ванної кімнати

1.2. Матеріали, з яких виготовляються меблі для ванної кімнати

2. Меблі для ванної кімнати Devit

2.1. Основні переваги меблів Devit

2.2. Як вибрати меблі у ванну Devit та не розгубитися серед її різноманіття?

 

1. Як вибрати меблі у ванну кімнату?

Сьогодні каталог меблів для ванної кімнати має надсучасний вигляд. У кожній колекції від провідних виробників представлений стандартний перелік універсальних предметів:

- тумба під раковину – підвісна, напільна

Тумба під раковину – незмінний атрибут ванної кімнати. Безпосередньо під умивальником можна зберігати банні приналежності (рушники, халати), запасні мочалки та шматки мила, шампунь, побутову хімію для прибирання приміщення. 

Тумба під накладну раковину Devit Optima

- шафа – підвісна, із вбудованим дзеркалом та підсвіченням

Сучасні підвісні шафи знаходяться на службі в науки про раціональне використання корисної площі у ванній кімнаті.

Підвісна дзеркальна шафа із підсвіченням – це 3 у 1. Наявні економія місця у ванній кімнаті та зберігання функціональності вільного простору. 

Підвісна шафа Devit Primavera

- пенал – підвісний, напільний

Без пеналу у маленькій ванній кімнаті легко обійтися, якщо тільки не побачити у ньому особливий зміст. Кутовий пенал – шанс зберегти пустий кут для власної користі, а вузьку та високу шафу встановити між унітазом та ванною. 

Пенал Devit Vintage

- дзеркало – у рамі та без неї, з підсвіченням

У просторій ванній можна повісити велике дзеркало – у сучасній або класичній рамі. Підсвічення за контуром позбавить від необхідності купувати настінні бра або вбудовані світлодіодні стрічки. 

Дзеркало із підсвіченням Devit Soul

- полиці та стелажі – навісні, вбудовані

Лаконічне рішення може бути вимушеною мірою у маленькій ванній, а може бути даниною стилю – наприклад, середземноморському або скандинавському. Популярні дизайнерські напрямки надають перевагу полицям або відкритим стелажам. 

Тумба під раковину з відкритою полицею Devit Art

1.1. Основні вимоги до мебельного гарнітуру для ванної кімнати

Меблі для ванної кімнати призначена для розміщення у невеликому приміщенні із підвищеною вологістю, тому повинна відповідати низці вимог.

По-перше, вологостійкість. Виробники забезпечують тривале життя мебельному гарнітуру у ванній кімнаті за допомогою спеціальних відштовхуючих вологу складів, якими вкриваються поверхні. Якісні фарби та лаки захищають від виникнення плісняви.

По-друге, меблі для ванної повинні відповідати розмірам площі, яка відведена під сантехнічне приміщення. Кількість та функціональність меблів залежать від розмірів ванної кімнати.

В одному приміщенні чудово виглядатиме увесь набір меблів, а у невеликому знадобиться кутова тумба під раковину або кутовий пенал чи підвісна шафа.

По-третє, пересування у ванній кімнаті повинно бути безпечним. Закруглені кути попереджають можливі наслідки від випадкового падіння, а компактність предметів меблів та їх оптимальний набір дозволяють не перевантажити приміщення. 

Меблі для ванної кімнати Devit Fly

1.2. Матеріали, з яких виготовляються меблі для ванної кімнати

Меблі з дерева. Меблевий гарнітур з деревини преміальних порід виглядає розкішно та ґрунтовно. Однак, без покриття спеціальними відштовхуючими вологу складами меблі з дерева швидко втратять зовнішній вигляд.

Багаторазове нанесення морилок, ґрунтовок та лаків на водній основі дозволяє виготовляти меблі з вишні, буку або дубу та використовувати у приміщеннях із підвищеною вологістю.

Ціна на такий гарнітур досить висока, а використання таких меблів залежить від стилізації та доцільності витрат. 

Меблі для ванної кімнати Devit Valencia

Меблі з ДСП та МДФ – найпоширеніший варіант.

МДФ – дрібнодисперсна деревинна фракція, а ДСП – дерев'яно-стружкова плита. Обидва матеріали виробляють з відходів.

ДСП роблять з великої стружки і відрізнити матеріал від МДФ можна за нижчою ціною та зрізом. Якщо структура складається з тирси, яку можна роздивитися – це ДСП.

З плит МДФ виготовляють фасади, оскільки висока щільність матеріалу дозволяє не боятися вологи, а з ДСП – полиці, оскільки плити з тирси не такі міцні та всотують вологу.

У виробництві сучасних меблів для ванної кімнати використовують скло та метал – матеріали, нечутливі до підвищеної вологості та навіть прямого впливу води. 

Меблі для ванної кімнати Devit Fly

2. Меблі для ванної кімнати Devit

Італійська компанія Devit пропонує споживачам комплексні рішення для ванної кімнати. Ванни, раковини, унітази та біде доповнюються меблевими гарнітурами та аксесуарами для ванної кімнати.

У рамках однієї колекції усі предмети мають один стиль.

Популярний бренд пропонує купити меблі для ванної Devit із фасадами з натурального ясеня, вишуканим різьбленням та іншими декоративними елементами.

В асортименті меблі різних розмірів та форм. 

Тумба під раковину Devit Linea

2.1. Основні переваги меблів Devit

По-перше, меблі виготовляються з МДФ, а ДСП застосовується тільки для внутрішніх деталей. У якості декору використовуються деталі з натурального каменя, мармуру та кераміки.

По-друге, колір меблевого гарнітуру для ванної кімнати можна підібрати у залежності від стилю та дизайну приміщення.

По-третє, для обробки поверхонь застосовуються тільки високоякісні водостійкі лаки та фарби.

По-четверте, компанія Devit використовують фурнітуру від німецької компанії Blum, яку вважають синонімом якості та надійності.

Петлі та напрямні від німецького бренду не залишають слідів на деталях меблів навіть через багато років. Не виникає ніяких зазорів між деталями, сколів або подряпин. Фурнітура Blum працює плавно, безшумно та м'яко. Дверцята легко відкриваються та закриваються, ящики без будь-яких зусиль ковзають по напрямних.

Недосвідчених споживачів дивує висока ціна на німецьку фурнітуру. Однак, після гіркого досвіду, отриманого від експлуатації неякісних деталей, вартість невеликих за розміром петель та простих за виглядом напрямних вже не здається надто високою.

Спеціалісти компанії виготовляють меблі для ванної Devit, забезпечуючи точну підгонку деталей - тумби під раковину та раковини, дзеркала у рамах та каркаси меблів.

Відповідність за кольором меблевої фурнітури та змішувачів. Легко підібрати змішувач для раковини, який буде поєднуватися за кольором та стилем із ручками тумби для раковини, щоб отримати стильний образ для інтер’єру ванної кімнати. 

Меблі для ванної кімнати Devit Sity

2.2. Як вибрати меблі у ванну Devit та не розгубитися серед її різноманіття?

Можливість купити меблі для ванної Devit під будь-який стиль – привілей прихильників італійського бренду.

В асортименті представлені колекції Sheffield, Piemont, Primavera, у складі яких меблі для ванної Devit приймають класичний вигляд.

Стільниця з натурального мармуру в тумби для раковини з колекції Sheffield – прекрасна домінанта для шикарного інтер’єру в класичному стилі. 

Тумба під раковину Devit Sheffield

Пенали та тумби для раковини Primavera із фасадами під грецький горіх, фурнітурою під золото та фігурними ніжками ідеально комплектуються змішувачами Charlestone або Retro, а також накладними раковинами та компактами Classic. 

Меблі для ванної кімнати Devit Primavera

Елегантні пенали та тумби під раковину з серії Piemont із фільончастими пофарбованими фасадами та вставками з матового скла підходять не тільки для класичних інтер’єрів.

Любителям стиля кантрі меблі для ванної кімнати купити не так вже й просто. Меблевий гарнітур Devit Piemont – справжній подарунок для кантрі-інтер’єру. 

Меблі для ванної кімнати Devit Piemont

Сучасний погляд на стиль кантрі італійські дизайнери висловили у колекції Devit Country – масивні унітази-компакти та раковини із п’єдесталом для монтажу на стіну у сучасному селі доречно доповнити аксесуарами з матового скла та хромованого металу, а також лаконічними змішувачами з одним важелем, який керує подачею холодної та гарячої води, та силою потоку.

У якості базового оздоблення може використовуватись керамічна плитка у стилі шале з імітацією необробленої дошки – наприклад, з колекції Zeus Ceramica Chalet.

Колекція Devit Art ідеально підходить для середземноморських інтер’єрів – меблеві каркаси з чорного металу з відкритими полицями, перфоровані стінки пеналів, дзеркала із металевим контуром у формі арки. 

Меблі для ванної кімнати Devit Art

Перелік колекцій меблів для ванної Devit у сучасному стилі досить довгий:

- меблі Soul із м'якими округлими формами та пофарбованими пластиковими фасадами, а також дзеркала із підсвіченням за контуром зі згладженими кутами; 

Меблі для ванної кімнати Devit Soul

- меблі Linea представлена прямокутними тумбами із пласким фасадом без ручок для установки однієї або двох раковин на стільницю та дзеркала без рам різної форми; 

- меблі Fly із округлими фасадами та різним дизайном поверхонь – пластик та натуральне дерево у світлих та темних тонах. 

Меблі для ванної кімнати Devit Fly

Наш магазин plitka.kiev.ua пропонує серед комплексних рішень для ванної кімнати від італійського бренду Devit вибрати меблі та сантехніку, яка до смаку саме вам!