Меблі для ванної Devit

 

ЗМІСТ:

1. Як вибрати меблі у ванну кімнату?

1.1. Вологостійкість як головний критерій вибору

1.2. Види меблів для ванної кімнати

1.3. Меблі у ванну кімнату: вибір під стиль

2. Італійські меблі для ванної кімнати Devit

 

1. Як вибрати меблі у ванну кімнату?

Що потрібно врахувати, щоб правильно вибрати меблі для ванних кімнат? Дизайн фасадів та колір – важливий критерій, на який у даному випадку варто зважати в останню чергу.

Меблі для ванної кімнати мають відповідати низці вимог. В іншому випадку специфічні умови експлуатації призведуть до руйнування предметів інтер’єру.

1.1. Вологостійкість як головний критерій вибору

Меблі у ванну мають витримувати вплив води та її невагомого стану - пари, а також перепадів температури у широкому діапазоні.

Провідні виробники надають перевагу економічним матеріалам з відходів переробки натуральної деревини – МДФ та ДСП, а також високоміцний пластик, скло, метал та кераміку. 

На фото: тумба для раковини Devit Linea

МДФ – більш щільний матеріал і його використовують для виготовлення зовнішніх поверхонь. В процесі виробництва меблів для ванної кімнати плити просочують гідрофобними речовинами, захисними складами та вкривають плівкою. Наноситься два-три шари ґрунтовки із поліуретаном у складі та захисну декоративну емаль – ідеальний варіант покриття для меблевих фасадів. В підсумку поверхня набуває гарного глянцю, а матеріал – стійкість до умов «вологої» зони.

Вид захисного покриття має велике значення. На відміну від емалі та лаку плівка, акрил та шпон – більш чутливі до негативного впливу та недовговічні.

ДСП – матеріал, чутливий до надмірної вологості, тому з нього виготовляють внутрішні деталі, які не контактують із водою. 

На фото: тумба для раковини, підвісна тумба та дзеркало Devit Fly

1.2. Види меблів для ванної кімнати

Найпростіше придбати готовий меблевий гарнітур для ванної кімнати або вибрати декілька потрібних предметів меблів в одному стилі. Усе залежить від розміру приміщення та зручності.

Ергономіка прораховує комфортну відстань між предметами сантехніки та меблів, а ступінь зручності визначають власники житла.

Як забезпечити достатньо місця для зберігання, зручну стільницю та кілька гачків або тримачів для рушників, не нехтуючи комфортним пересування та перебуванням у ванній кімнаті? Для початку варто познайомитися із асортиментом продукції від провідних виробників, де представлені меблі для ванних кімнат.

До переліку предметів меблів для ванної кімнати входить:

- тумба для раковини;

- настінна шафа;

- пенал (напільний чи підвісний);

- дзеркальна шафа чи дзеркало;

- стелаж і/або полиця.

Меблі підбираються за розміром та способом монтажу – напільний чи настінний. Кутові моделі зберігають вільний простір та вважаються практичним вибором для маленьких ванних кімнат. 

На фото: тумба для раковини Devit Art

1.3. Меблі у ванну кімнату: вибір під стиль

Спеціалісти радять вибирати тільки насправді потрібні та функціональні меблі у ванну кімнату.

Іноді навіть у просторій ванній кімнаті стиль вимагає використання тільки місткої шафи із виразним дизайном та дзеркала у зоні умивальника у різному металевому багеті.

Сьогодні меблі для ванної кімнати від провідних виробників найчастіше ідеально пасують до інтер’єрів, оформлених в одному з сучасних стилів.

На щастя, більшість виробників шанують і класичні форми. 

На фото: колекція меблів для ванної Cersanit Arteco

Польська торгова марка Cersanit відрізняється різноманітністю дизайнерських рішень. Наприклад, комплект Cersanit Arteco (тумба та раковина) і тумба Cersanit Olivia гармонійно впишуться як до класичного, так і до канті інтер’єру.

Класичні силуети меблів для ванної кімнати повсюдно зустрічаються в асортименті італійських виробників. Не дивно, тому що Італія – батьківщина класики, у витоків якої знаходились античні традиції з елементами ордерної системи (колони, пілястри, карнизи, арки та ніші). 

На фото: колекція меблів для ванної Cersanit Olivia

Італійська компанія Simas пропонує дві тумби для раковини у класичному стилі - Simas Lante та Simas Arcade. Якщо перша тумба вміститься навіть у маленькій ванній кімнаті, другий варіант буде прикрасою просторого приміщення. 

На фото: тумба для раковини Simas Lante

Класику видають фільонки на розпашних дверцятах тумби та традиційні вигнуті ніжки «кабріоль». В перекладі з фр. «cabriole» - «той, що встав на дибки», а у перекладі з іт. «cabri» - це козеня. Класичні меблеві ніжки, витончено повернуті зовні, хоч і віддалено, але насправді нагадують копита гірського козла перед стрибком. 

На фото: тумба для раковини Simas Arcade

2. Італійські меблі для ванної кімнати Devit

Італійська компанія Devit - флагман сантехнічної галузі та давно знайома українському споживачеві тільки з гарного боку.

Головна відмінність асортименту сантехніки та меблів у ванну від ТМ Devit – висока якість, передові технології, широкий вибір та різноманітний дизайн.

Каталог торгової марки Devit відображає творчий підхід до створення комплексних рішень для ванної кімнати.

Стилізації колекцій меблів для ванної належать до різних дизайнерських напрямків, а кожну модель виробник пропонує у декількох варіантах – за розміром та способом монтажу (підвісний, напільний). 

На фото: тумба для раковини Devit Iven

Новинка від італійської компанії – колекція Devit Acqua представлена комплектом тумба з раковиною у трьох варіантах розміру (у см) – 60, 80, 100.

Лаконічні фасади без фурнітури прикрашені «гофрованою» поверхнею різних кольорів:

- білий;

- ваніль;

- сірий.

Підвісна тумба складається з двох містких ящиків із механізмом доводки. Стільницю замінюють борти накладної раковини.

Тумба прямокутної форми з суворим горизонтальним рельєфом у якості декору підходить на роль ідеального центрального об’єкту для інтер’єру у стилі мінімалізм. 

На фото: тумба для раковини Devit Acqua

Уособленням ідеальної стилізації вважається колекція Devit Art. Елегантні тумби та підвісні шафи виконані у сучасному стилі. Секретний «інгредієнт» колекції – каркас та фурнітура чорного кольору. Темні контури візуально нагадують кований метал – традиційний елемент середземноморського інтер’єру.

Мабуть, зовсім не випадково у колекції представлене дзеркало Devit Art арочної форми із витонченим чорним обрамленням.

Тумби обладнані висувними ящиками, механізмом підводки та характерною виїмкою для комфортного розташування комунікацій всередині конструкції.

Меблі для ванної кімнати Devit Art чудово поєднуються з ефектними змішувачами чорного кольору, які є частиною колекції. 

На фото: пенал, тумба для раковини та дзеркало Devit Art

Комбіновані фасади (тепла фактура дерева + білий глянець) відрізняють меблі у ванну Devit Comfort. Тумба із накладною раковиною білого кольору ефектно виглядає у комбінації зі змішувачем чорного кольору, обладнаним донним клапаном того ж кольору. Контраст – динамічний елемент, який здатний позбавити будь-який інтер’єр від одноманітності.

Італійський виробник використовує для виготовлення меблів для ванної кімнати тільки якісні матеріали – МДФ із захисним покриттям та кераміку. 

На фото: тумба для раковини Devit Comfort

Унікальна колекція меблів Devit Fly – це велика серія підвісних тумб для раковини та пеналів. Лаконічні фасади, відсутність фурнітури із доводкою комфортних та функціональних меблів відрізняють не тільки різниця за кольором, фактурою (дерево, гладка однотонна) та розміром. Відрізняється також конструкція та форма.

Усі тумби Devit Fly укомплектовані стильними раковинами зі штучного каменя. 

На фото: тумба для раковини Devit Fly

У стилі мінімалізм виконані колекції меблів для ванної кімнати Devit Linea та Devit Laguna – різниця між ними полягає у наявності фурнітури на фасадах.

Тумба Devit Linea призначена для установки двох раковин на стільницю. 

На фото: тумба для раковини Devit Linea

Колекція Devit Fresh уособлює індустріальний стиль в його кращих традиціях XX ст. 

На фото: тумба для раковини Devit Fresh

Каталог товарів нашого магазину plitka.kiev.ua містить мацже повний перелік італійських меблів від TM Devit.

Товари в колекції Acqua
Товари в колекції ART
Товари в колекції Comfort
Товари в колекції Fly
Товари в колекції Fresh
Товари в колекції Laguna