Меблі для ванної кімнати: раковина, тумба, шафа

Ванна кімната — особливе приміщення у будинку, яким протягом дня неодноразово користуються всі члени сім'ї. Саме тому вона повинна бути функціональною, комфортною та привабливою. Створити особливу атмосферу у кімнаті здатна навіть звичайна кругла раковина у ванну або невелика тумба. Кожен елемент одночасно виконує декоративну та практичну роль, ось чому до їхнього вибору слід підходити максимально тверезо та обдумано. Меблі у ванну кімнату повинні бути надійними, зручними у використанні та стійкими до умов підвищеної вологості. Поговорімо сьогодні про їхнє розмаїття та особливості правильного вибору.

Меблі для ванної кімнати

Різновиди меблів для ванної

Чорна раковина для ванної, біла шафа-пенал, гармонічна за кольором тумба — зібрати з таких елементів стильний інтер'єр не представить складності для будь-якої людини зі смаком. На ринку представлена ​​величезна безліч різновидів меблів. Найбільш популярними є:

  • раковина з тумбою для ванни;
  • шафа для засобів гігієни;
  • тумба.

Ці три елементи здатні виконати усі необхідні завдання у приміщенні та забезпечити потрібний ступінь затишку та комфорту. Наприклад, раковина з дзеркалом у ванній дозволить вам привести себе до ладу, вмитися, почистити зуби. До того ж, вона доповнює собою інтер'єр, а дзеркальна поверхня візуально розширює простір, наповнює його світлом. Пенал для ванної кімнати служить місцем зберігання різних предметів: від рушників до ліків і косметики.

Важливу роль відіграють матеріали виготовлення меблів. Адже умови підвищеної вологості, вплив пара, перепади температур — це руйнівні фактори, які значно скорочують термін експлуатації тумби для ванної та інших предметів інтер'єру. Ось кілька популярних матеріалів:

  • дерево;
  • МДФ/ДСП;
  • пластик;
  • скло;
  • камінь.

Перші два варіанти бояться води, тому потребують на використання спеціальних пропиток. Пластикові меблі дешево стоять, не дуже надійні, зате стійкі до вологи. Скло вимагає дбайливого догляду, і на ньому добре помітні розводи, подряпини. Камінь — ідеальний варіант для ванної кімнати, але вас може відлякати ціна.

Меблі для ванної кімнати

Поради щодо вибору тумб, шаф, раковин

Одинарна або подвійна раковина для ванної?

Велика шафа-пенал або маленька тумба?

Обстановка приміщення вимагає постійного вибору та серйозних роздумів. Дозволимо собі надати вам кілька порад:

  • враховуйте розміри приміщення та відстані між предметами — навіть дуже маленька раковина у ванну вимагає вільного простору перед нею, щоб ви могли спокійно помити руки;
  • беріть до уваги кількість членів сім'ї, їхній зріст — висока та велика раковина для ванної виявиться незручною маленькій дитині, а літня людина може не дотягнутися до верхньої полиці шафи;
  • враховуйте форму меблів — кругла раковина у ванну буде погано поєднуватися з прямокутними елементами та навпаки.

Способів установки три: підвісний, підлоговий та на ніжках. Та ж раковина для ванни може кріпитися по-різному. Вибирайте той варіант монтажу, який для вас буде максимально простим, а результат гармонійним в інтер'єрі. Розміщуйте меблі органічно. У просторих кімнатах найкраще використовувати різні зони. Деякі дизайнери рекомендують поміщати основний елемент у центрі, а інші — навколо нього. Врахуйте, що величезну роль грає колір виробів. Наприклад, чорна раковина для ванної здатна миттєво стати ключовим елементом інтер'єру, якщо її використовувати на тлі світлих меблів і сантехніки.

Меблі для ванної кімнати

Скільки коштує раковина для ванної?

Відповісти на питання, скільки коштує раковина для ванної, легко та складно водночас. На ціну впливає розмір виробу, матеріал, дизайн, марка виробника. Запрошуємо відвідати каталог на сайті Plitka.kiev.ua, щоб ознайомитися з асортиментом першокласної продукції. У нас є:

  • накладна раковина для ванної;
  • вбудована раковина у ванну;
  • керамічна раковина для ванної;
  • врізна раковина у ванну;
  • настільна раковина для ванної;
  • навісна раковина у ванну.

Компанія поставляє брендову сантехніку та меблі від кращих українських та зарубіжних брендів. Керамічна раковина для ванної, душові кабіни, тумби, шафи — у нас можна знайти все, щоб перетворити цю функціональну кімнату у комфортне та стильне приміщення, що відповідає вашим індивідуальним поняттям про красу та практичність.

Меблі для ванної кімнати

Менеджери індивідуально консультують і допомагають визначитися з моделлю. Якщо вам сподобалася акрилова раковина для ванної або будь-який інший предмет з каталогу, додайте його у кошик на сайті, і ми передзвонимо вам найближчим часом. Магазин працює без вихідних. Надаємо можливість купити тумбу для ванної кімнати, раковину, шафу за одними з кращих цін в Україні. З нами вигідно та зручно мати справу!