Керамогранітна плитка під мармур: особливості вибору

Останнім часом у світі керамічної плитки імітації під природні матеріали набули широкого розповсюдження. Особливої уваги заслуговує мармур з його чудовим візерунком, багатою кольоровою гамою та неповторною гладкою текстурою.
Якщо йдеться про керамограніт, варто підкреслити його особливі властивості – стійкість до вологи та перепадів температури, здатність витримувати великі навантаження та довговічність.

Плитка під мармур - стильний та універсальний матеріал для оздоблення

Текстура під мармур – візитна картка більшості сучасних або класичних інтер’єрів. Мармур легко впізнати, а контраст зі світлих та темних смуг або прожилок, які хаотично розташовані на поверхні матеріалу створюють неповторну піднесену атмосферу у будь-якому приміщенні.


Керамічна плитка з імітацією мармуру має багато відтінків та кольорів, повторюючи природні поверхні. Поцяткований дрібними або досить помітними тріщинами та прожилками напільний керамограніт може бути чорним або білим з ледве помітним блакитним відблиском, повторювати відтінок ніжного перламутру. Грубувата матова поверхня – теж популярний варіант. У цій статті ви матимете можливість впевнитись у привабливості мармурової фактури, ознайомившись з численними колекціями керамограніту "під мармур" в інтернет-магазині plitka.kiev.ua.

Стильний асортимент керамогранітної плитки під мармур

Колекція керамічної плитки Opoczno Antika буквально випромінює світло. Приємні бежеві та сірі відтінки – це ідеальний фон, а ледве помітні ніжні хвилі візерунку прикрашають глянсові модулі, надаючи їм мальовничості.
З середнім форматом 330х330 мм зручно працювати, а ректифіковану плитку можна укладати без швів. Залишаючи між плитками відстань для швів можна зобразити на підлозі оригінальну клітинку.
Керамічна плитка Antika освіжає приміщення, візуально розширюючи його. До переваг плитки належить і той факт, що вона тривалий час зберігатиме акуратний вигляд та не втратить блиску.
Кремовий відтінок керамограніту для оздоблення підлогу всередині будинку Gemma Amelia нагадує колір піску на узбережжі. Країна-виробник колекції – спекотний Єгипет із золотистим піском та величними пірамідами.
Керамічна плитка у форматі 420х420 мм зручна у роботі, тому цінується майстрами. Візерунок вражає – хвилясті переливи притягують погляд та налаштовують на спокійний відпочинок. Блискуча поверхня керамічної плитки Amelia від Gemma ніби огортає підлогу – жодної подряпини або забруднення. До того ж, з глазурованої поверхні бруд легко видаляється, тому під час прибирання не виникає ніяких перешкод.
За ціною керамограніт з імітацією мармуру помітно виграє у справжнього мармуру.
Про переваги керамограніту "під мармур" свідчить той факт, що малюнок на поверхні плитки ніколи не повторюється, що зближує імітацію з натуральними слябами благородного каменя.
Фантастичні трюки з декором дизайнерам дозволяє здійснювати сучасне цифрове обладнання, яке набагато підвищило якість продукції. Щоправда ціна трохи підвищується, натомість результат відрізняється непідробним ефектом.
Тільки погляньте на керамограніт Baldocer Dante – досконалий візерунок, бездоганна гладь, захоплююче поєднання кремових, білих, коричневих та зеленуватих відтінків. Вражаючий багатошаровий малюнок нагадує щось середнє між обробленим оніксом та чарівним перламутром, не втрачаючи благородної мармурової краси. Комбінація палітри кольорів та чарівних візерунків народжуються унікальні розкішні інтер’єри.


Варто відзначити, що виробники керамограніту здатні дублювати красу дорогих рідкісних сортів мармуру, а ціна на керамічну плитку – доступна для людей з будь-яким рівнем доходів.
Колекція Aparici Steam (Іспанія) - шикарний керамограніт у двох кольорах (бежевий та сірий) додає до інтер’єру приміщення рис справжнього стилю великих палаців. Підлога здається вбраною дорогими матеріалами, а у глянсовій поверхні відбиваються предмети. Приміщення передає дух середньовіччя й виглядає неперевершено.
Для керамічної плитки на підлогу витончений декор вказує на класику. Орнамент на мармуровій поверхні підлоги дивуватиме надзвичайною красою.
Керамограніт під мармур створює у житловому просторі неповторний імідж. Вигадливі візерунки, пропечатані на квадратних плитках, вражають неповторною естетикою насолоди.
Мармур величний та багатоманітний. Колекція Mapisa Classic пропонує кожному споживачеві обрати матеріал на власний смак. Іспанські майстри запропонували п'ять кольорів та настроїв. Замовник має можливість порадувати себе прохолодою арктичної криги, світлим перламутровим сяянням, розгадуванням таємниці темної ночі, насолодою аромату гіркого шоколаду та солодкої карамелі. Найбагатший діапазон фарб – від білого до чорного, збуджує та дозволяє творити чудеса з інтер’єром.
Максимальна схожість з метаморфічною породою, глибокий малюнок з домішками мінералів – досягнення іспанської фабрики Novogres та колекції керамограніту Planet. Керамічна плитка вирізняється легкістю та ніжністю. Надзвичайна якість та здатність витримувати механічні навантаження на поверхню та навіть обробку кислотами ніяк не в’яжеться з надто художнім декором.
Матеріал пасуватиме до офісів та вестибюлів з великим навантаженням на підлогу у культурних закладах та домашніх умовах. Домінування золотаво-бежевих відтінків вразить гостей переливами контрастних відтінків, багатих та спокійних.


Складно знайти матеріал, який був би більш універсальним за керамограніт під мармур. З керамічною плиткою не доведеться відмовляти собі у задоволенні експериментувати із власним інтер’єром. Навіть наймодніші стилі чудово комбінуються із смугастою текстурою мармуру, не кажучи вже про класику або неокласичний модерн.
Напільна плитка з імітацією мармуру знаходиться поза часом і ніяк не прив’язана до модних течій. Вона завжди актуальна та подобається усім.
Саме природа надихає дизайнерів, що працюють над створенням керамограніту з мармуровим малюнком на поверхні. Японське бачення оточуючої краси покладено в окружающей красоты легло в основу колекції з Іспанії Azteca Palace з прости та водночас незвичайним декором.
Поверхня керамограніту схожа на мольберт з рівномірно розтушованими сірими та коричневими фарбами, нанесеними у декілька шарів. Здається, ніби художник зі скребком у руці один за іншим обережно знімає з поверхні полотна усе зайве, щоб звільнити мармурову душу шедевру. Palace, безперечно, має художні риси й сподобається творчим та романтичним натурам.
Цікавою видається колекція Supreme від іспанської фабрики Azteca, поверхня якої ніби утворена слідами графіту на вапняку. Кожний завиток орнаменту відпрацьований до дрібниць, а темні прожилки переплелись та утворили унікальний декор для підлоги, який ніколи не втратить власного шарму та не потьмяніє навіть через десятиріччя.
Ви можете оформити власну ванну кімнату або вітальню у венеціанському стилі, декорувавши підлогу легкою за дизайном Vallelunga Venice, або підстелити під ноги довговічним паласом з імітації благородного каменя з глибокими тріщинами теплих, бархатистих тонів як у колекції Venis Katmandu. У будь-якому із запропонованих на сайті plitka.kiev.ua варіантів керамограніту ви знайдете щось за власним смаком - унікальне, елегантне та витончене. Можете не сумніватися, що ідея оформити власне приміщення під мармур, оцінить ваше оточення!