Квартира в оренду, як вибрати плитку?

 

ЗМІСТ:

1. Дизайн квартири в оренду: з чого почати?

2. Плитка для ванної кімнати

3. Плитка для кухні

 

1. Дизайн квартири в оренду: з чого почати?

У квартирі, яка призначена для здавання в оренду, у ремонті та дизайні потрібно знайти оптимальне рішення. Золотою серединою облаштування житлового простору для оренди є недорога, але довговічне та симпатичне оздоблення.

По-перше, для якої саме оренди оформлюється квартира – короткострокової чи довгострокової?

У першому випадку дизайн повинен мати "родзинку" або так званий "wow-ефект". Якщо оренда квартири розрахована на короткий строк, інтер’єр із характером сприятиме комфортному перебуванню мешканців. 

Чим більш нейтрально оформлений інтер’єр квартири для довгострокової оренди, тим краще. Затримуючись на одному місці надовго, мешканці самі нададуть йому той вигляд, який їм до смаку.

По-друге, затрати залежать від розташування квартири – спальний район чи поруч із метро, та "портрету" майбутніх орендаторів. Якщо ціна оренди буде не надто великою, робити шикарний ремонт не має ніякого сенсу.

Інтер’єр у сучасному стилі – універсальний, тому найчастіше вибір випадає на мінімалізм або hi-tech. Сучасне оформлення усім подобається, до нього легше підбирати сантехніку, побутову техніку та меблі. 

Як же оформити сучасний та одночасно бюджетний інтер’єр?

Спеціалісти рекомендують починати з розробки бюджету проекту. На наступному етапі можна перейти до вибору оздоблювальних матеріалів. Насамперед, для ванної кімнати та кухні, від стану яких значною мірою залежатиме успішна оренда квартири. Ванна та кухня – приміщення, де візуальний комфорт має велике значення.

У будь-якому випадку, прибирання має бути легкою та максимально простою.

Природно, що переважна більшість споживачів визнають переваги керамічної плитки. Для приміщень із "мокрими" зонами та постійним забрудненням вибирають саме цю довговічне та гарне оздоблення. 

Вітчизняні виробники керамічної плитки пропонують оздоблювальний матеріал з випаленої глини за доступними цінами та із якістю, яка витримує конкуренцію із продукцією від відомих європейських брендів. Для квартири в оренду гарна та якісна плитка за демократичною ціною – як раз те, що потрібно.

2. Плитка для ванної кімнати

Квартира в оренду має бути світлою. Інтер’єр у світлих тонах робить приміщення просторішим та чистішим. Це особливо актуально для ванної кімнати, під яку відводиться обмежений за площею простір.

Білий колір подобається усім, до того ж завдяки оформленню у білому кольорі вирішується проблема акуратних стиків між стінами та стелею.

До оздоблення білого кольору легко підібрати стримані акценти. Особливо вигідно білий комбінується з відтінками сірого кольору. У теплішому варіанті до білого варто додати бежеві тони. 

Однак, просто білий інтер’єр зі стандартним набором меблів та сантехніки здаватиметься надто монотонним. Тому досвідчені дизайнери рекомендують використовувати будь-який ефектний прийом в оформленні чи "wow-ефект", який має бути ненав’язливим, але донести до потенційного орендатора бажання зняти саме цю квартиру та скоріше переїхати. "Родзинкою" може бути навіть форма плитки – наприклад, шестикутна або "риб'яча луска".

Між тим, у кімнатах краще не зловживати білим кольором, інакше погляду не буде за що зачепитися. 

На що звернути увагу обираючи настінну плитку для ванної кімнати?

Плитка для стін повинна бути глазурованою. Підійде й матовий варіант, але у глянцю є очевидні переваги:

- дзеркально відбиває світло;

- добре очищується;

- виглядає презентабельно.

У Каталозі товарів нашого магазину plitka.kiev.ua представлений широкий асортимент настінної плитки білого кольору, із глянсовою поверхнею від вітчизняних виробників. Продукцію відрізняє доступна ціна, висока якість та елегантний дизайн.

Настінна плитка Cersanit Glam White Glossy у форматі 400×250×8 мм декорована під камінь. Дизайн колекції гарантує, що оформлення не буде нудним. Глянсові поверхні чудово виглядатимуть у ванній кімнаті будь-якого розміру. 

До колекції Cersanit Glam ідеально підійде напільний керамограніт Cerrad Tilia у форматі 175×600×8 мм із матовою структурованою поверхнею. Напільна плитка темно-коричневого кольору із покриттям проти ковзання AntiSlip 9 – це імітація текстури деревини із чітко окресленими деталями. 

До композиції впишуться підвісні моделі унітазів (наприклад, Cersanit Crea) та лаконічні сучасні раковини (наприклад, Devit Afina).

Як варіант настінного оздоблення варто звернути увагу на клінкер Cerrad Foggia білого кольору. Дизайн колекції – це імітація цегляної кладки. Поверхня має структуру і на дотик підтримують візуальне сприйняття оздоблення. 

У комбінації із настінною плиткою Cerrad Foggia ефектно виглядатиме напільний керамограніт Cersanit Patos коричневого кольору із імітацією каменя. Невеликий формат 298×298×8 мм допоможе оформити підлогу у кращих традиціях індустріального інтер’єру із ретро ноткою.

Оздоблення краще поєднувати із унітазом-компактом (наприклад, Cersanit Arteco) та раковиною із п’єдесталом (наприклад, Devit Fresh). 

3. Плитка для кухні

Вибір керамічної плитки для кухні відрізняється одним важливим нюансом – окрім напільної та настінної плитки знадобиться оздоблення для кухонного фартуха.

Що вибрати: стиль італійської майоліки або глянець яскравого кольору? Як варіант робоча зона на кухні, оформлена у білому кольорі, але темний кухонний гарнітур.

Для кухонного фартуха не варто використовувати рельєфну плитку. Краплі жиру з плити, інші характерні для кухні забруднення буде складно видалити з нерівної поверхні плитки.

Керамограніт Golden Tile Laurent представлений у форматі 186×186×8 мм. Поєднання білого та сірого кольорів в орнаменті дозволяє додати яскраві кольорові акценти у текстилі та меблях. 

Плитка під камінь для напільного покриття (наприклад, Golden Tile Tivoli) та настінне оздоблення із імітацією білої цегляної кладки (наприклад, Zeus Ceramica Brickstone) - комбінація, яка додасть інтер’єру простоти та домашнього затишку. 

Важлива деталь кухонного інтер’єрузмішувач для мийки. Доповнить інтер’єр кухні змішувач для кухні Devit City із хромованим покриттям та високим гусаком у ретро стилі.

Настінна колекція Golden Tile Metrotiles – це плитка "кабанчик" у форматі 200×100×8 мм та у декількох кольорових рішеннях – білий, сірий, чорний, бежевий та червоний. 

Для напільного покриття до пари плитці "кабанчик" підійде плитка під дерево (наприклад, Zeus Ceramica Allwood), а для стін – оздоблення із імітацією бетону (наприклад, Атем Damask).

Об'ємні форми змішувача для кухні Primera Soft гармонійно поєднуватимуться із фасками кухонного фартуха, оформленого плиткою "кабанчик". Закруглені форми елегантного хромованого корпусу дозволять мийці зі змішувачем бути центральним об’єктом інтер’єру.

В нашому магазині plitka.kiev.ua представлена у широкому асортименті керамічна плитка для напільного та настінного покриття. Щоб вибрати, просто погортайте Каталог товарів у розділі Плитка.

Товари в колекції Afina
Товари в колекції Arteco
Товари в колекції City
Товари в колекції Fresh
Товари в колекції Glam