Розкішне вбрання будинку – червона плитка

 Червона керамічна плитка всотала аромати сходу, колоритний темперамент італійського народу, самобутність слов'ян та жагучий іспанський характер.

 Майже в культурі кожного народу червоному кольору відводиться особливе місце та надається неабияка сила. Червоний колір асоціюється з вогнем, сонцем, любов'ю, страстями та радістю. Але яким би змістом не наділяли червону керамічну плитку дизайнери або особисто ви, вона неповторно виглядатиме в інтер’єрі будь-якого приміщення.

 У кухні робочий фартух з червоного кахлю надихає та налаштовує на робочий лад, у вітальні – активує апетит, а на підлозі у холі яскравий кахель свідчить про гостинність господарів, а у ванній та санвузлі – додає тепла та впевненості.

червона плитка

 Червона плитка має масу відтінків, вона відрізняється за форматом, фактурою та може бути доповнена надзвичайними класичними або модними декораціями.

 Плитка червоного кольору від таких брендів як Monopole Ceramica Tutti Frutti та Fresh (Іспанія), Opoczno Аплауз (Польща) буде розкішним вбранням будь-якого будинку, вона буде гармонійно поєднуватись з усіма елементами інтер’єру та дарувати комфорт і тепло оточуючим.

Товари в колекції Fresh