Як стати власником гарного інтер’єру?

 Кожний куточок вашого будинку, квартири або офісу може стати бездоганним місцем для відпочинку або роботи, додати впевненості у власних силах, підняти настрій або надати рішучості для рішення проблем та важливих питань.

 Йдеться про інтер’єр – гарний та стильний, розроблений для кухні, ванної кімнати, вітальні, вестибюлю або тераси. На сайті нашого магазину plitka.kiev.uaви знайдете безліч фотографій гарних інтер’єрів, які за певних умов та при невеликих витратах, можна відтворити у вашому помешканні.

керамическая плитка

 У розділі керамічної плитки для підлоги представлені багаті та модні інтер’єри, в оформленні яких використовувалась міцна, розкішна, довговічна та приваблива з естетичної точки зору плитка - PerondaProvence, іспанська APECeramicaPurity, розкішна VenisPar-Kerта багато інших колекцій.

керамическая плитка

 Завдячуючи готовим інтер’єрам, можна визначитися із забарвленням матеріалу, його форматом та способом укладки. Для вашого неповторного та гарного інтер’єру підійдуть варіанти напільної керамічної плитки під дерево, мармур, камінь, з ефектом старовини або дивними мальовничими декораціями. Багатьом прийдуться до смаку інтер’єри із застосуванням кахельної плитки для кухні та ванної кімнати. Цікаві пропозиції є й у інших фабрик - Imola (Італія) та Azteca (Іспанія).