Кнопки для змиву Geberit Sigma: функціональність та дизайн

 

ЗМІСТ:

1. Мінімалізм – ідеальний стиль для ванної кімнати

2. Підвісні унітази – туалет майбутнього

3. Інсталяція для унітазу Geberit + кнопка – довговічна надійність

3.1. Інсталяція Geberit Sigma

3.2. Клавіші для інсталяції Geberit Sigma

4. Як підібрати клавішу для змиву Geberit Sigma під стиль?

 

1. Мінімалізм – ідеальний стиль для ванної кімнати

Сьогодні мінімалізм - синонім елегантності. Сучасні стилі інтер’єру відрізняються лаконізмом та високою якістю оздоблювальних матеріалів, предметів меблів та текстилю, які забезпечують приміщенню презентабельність.

Обмеженому простору мінімалізм надає шанс на перетворення. Якщо у ванній кімнаті ніде повернутися, мимоволі радітимеш навіть зайвому сантиметру.

Інноваційні розробки у сфері сантехнічного обладнання в останні десятиріччя спрямовані на раціональне використання корисної площі та максимальну функціональність.

Швейцарська компанія Geberit – визнаний лідер європейського ринку сантехніки. Не вдовольняючись синицею у руці, спеціалісти компанії постійно знаходяться у пошуку інновацій та прагнуть до досконалості у власних розробках. 

На фото: клавіша змиву Geberit Sigma21, матеріал – сланець

"Якщо існує будь-яка деталь, яку можна прибрати, потрібно це зробити" - головне правило сучасного промислового дизайну, яке сформулював Антоніо Чіттеріо.

Компанія Geberit багаторазово залучала маестро до співпраці, результат якої – пронизані італійською емоційністю витончені меблеві гарнітури, підвісні унітази та раковини для ванної кімнати.

Цікаві текстури та комбінації оздоблювальних матеріалів, стримані кольорові рішення та м'яке світло – інгредієнти високої дизайнерської кухні. 

На фото: клавіша змиву Geberit Sigma70, матеріал - неіржавіюча сталь

2. Підвісні унітази – туалет майбутнього

Перші підвісні унітази з'явились у США. Нові моделі використовувались виключно з прагматичною метою – вмістити якомога більше унітазів у громадському туалеті.

Однак, підвісні моделі швидко завоювали популярність в усьому світі, а відомі виробники сантехніки узяли інноваційну ідею на озброєння.

Чаша унітазу кріпиться за допомогою прихованої у стіні металевої конструкції або інсталяції.

Блочна інсталяція для унітазу кріпиться до стіни за допомогою металевих пластин та анкерних болтів. Переважає навантаження на стіну, тому блочна інсталяція використовується тільки на капітальних та несучих перекриттях. 

На фото: Geberit Sigma21, матеріал - біле скло

В решті випадків використовується рамна інсталяція для унітазу, купити яку спеціалісти рекомендують для некапітальних перегородок або додаткових гіпсокартонних перекриттів. Металева рама кріпиться й до підлоги, й до стіни, завдяки чому підвісний унітаз витримує близько 400 кг та не ризикує обрушитися.

3. Інсталяція для унітазу Geberit + кнопка – довговічна надійність

Виробник пропонує рамні інсталяції Geberit, які легко підібрати для різних монтажних ситуацій.

Можна вибрати з трьох варіантів монтажної висоти із активацією змиву спереду. Інсталяція із найнижчою монтажною висотою передбачає також активацію змиву зверху.

Змивний бачок входить до комплекту інсталяції та разом із металевою конструкцією ховається у стіні або штучно зведеною у потрібному місці перекритті.

Для зручності кожної інсталяції для унітазу Geberit належить до однієї з трьох серій: Sigma, Omega, Delta.

Панель управління та видима частина – це клавіші для інсталяції, які так само, як і інсталяція, групуються у три серії: Sigma, Omega, Delta.

Інакше кажучи, інсталяція та клавіші для інсталяції Geberit з однієї серії пасують один до одного ідеально. 

 На фото: клавіша змиву клавіш змиву Sigma30, матеріал - неіржавіюча сталь

Окрім того, довговічність інсталяцій Geberit забезпечується 25-річною гарантією з моменту виходу серії поставки запасних частин.

3.1. Інсталяція Geberit Sigma

Інсталяція для підвісних унітазів Sigma має дві основні технічні характеристики:

- монтажна висота 112 см;

- активація змиву спереду.

У серії наявні модель для осіб з обмеженими можливостями та регулюванням висоти. Передбачений варіант для монтажу кутової моделі підвісного унітазу.

До інсталяції Geberit Sigma підходить модуль очищення повітря (циркуляція/витяжка) та дистанційного змивання.

Змивний бачок Geberit Sigma обмежує об’єм змиву до 4,5 літра та забезпечує суттєву економію води. 

На фото: клавіша змиву Geberit Sigma70, біла

3.2. Клавіші для інсталяції Geberit Sigma

Елегантні кнопки для інсталяції Geberit Sigma візуально привабливі та високо функціональні.

Клавіші для змиву Geberit Sigma після монтажу можуть або трохи виступати над поверхнею стіни, або встановлюватися врівень з нею, обладнуватися нічним підсвіченням, спрацьовувати від легкого дотику або безконтактно.

Матеріали виготовлення клавіш із рамкою або без рамки – неіржавіюча сталь, високоякісний пластик, скло або сланець.

Хромована клавіша для інсталяції все ще користується популярністю, однак серія Geberit Sigma доповнена більш вишуканими "металевими" кольорами кнопок змиву – червоне золото, латунь та чорний хром, та незвичайним пофарбування - темно-сірий під натуральний сланець, суворий світло-сірий та натуральний горіх.

Кнопки на клавішах виконані тон у тон або іншим кольором, відтінені каймою. Чорна та біла клавіша для інсталяції - гладкі та блискучі, доповнені матовими поверхнями. 

На фото: клавіша змиву Sigma21, білий глянець

Можна кнопки змиву для інсталяції купити за формою – в асортименті круглі, квадратні та прямокутні.

У серії Geberit Sigma швейцарський бренд представляє більш широкий асортимент клавіш змиву для інсталяції з поверхнею, на якій не залишаються відбитки пальців. Маленький нюанс - "на вагу золота" для споживача.

4. Як підібрати клавішу для змиву Geberit Sigma під стиль?

Дизайнерські стилі інтер’єру передбачають певні форми та кольори, а також фактуру поверхні.

Гладка та блискуча кнопка змиву ідеально виглядає на матовому та/або рельєфному фоні, а матова – на глянсовій або полірованій поверхні. 

На фото: клавіша змиву Geberit Sigma50, білий колір

Замислюючи оформлення ванної кімнати або окремого санвузла, перед власником житла постає дилема. Як використати в інтер’єрі інноваційні рішення від провідних виробників і не відступити від канонів обраного стиля?

У суворому значенні слова класичний інтер’єр не сумісний із сучасною сантехнікою. Суворий класицизм виглядатиме природніше із масивним компактом.

Підвісний унітаз – відхід від традицій, однак за рахунок форми чаші та змивної клавіші для інсталяції чудово впишеться до неокласичного інтер’єру або витончену еклектику, у якій поєднуються прийоми класичного та сучасного оформлення. Кругла форма та кольори "червоне золото" або "натуральний горіх" пом’якшують компроміс та перетворюються на "родзинку" інтер’єру. 

На фото: клавіша змиву Geberit Sigma50, матеріал – сланець

Керамічна плитка за технічними характеристиками ідеально підходить у якості оздоблення для ванної кімнати та використовується вже за традицією.

До плитки під мармур – природного оздоблення для класицизму в залежності від кольорів імітації можна підібрати білі, сірі, мідно-червоні або чорні кнопки. У якості виключення на "мармуровому" глянсовому фоні ідеально виглядатиме блискуча поверхня кнопки змиву.

У міські стилі інтер’єру (мінімалізм, хай-тек, лофт) впишуться клавіші змиву з серії Geberit Sigma із будь-яким дизайном та кольоровим рішенням. Вибір залежить від стиля та дизайнерської композиції.

Для клавіші змиву важливим є фон, на якому вона встановлена. Щоб підкреслити стиль, акцент потрібно робити саме на дизайні оздоблювального матеріалу. 

На фото: клавіша змиву Geberit Sigma50, біла

Плитка під бетон природного сірого кольору – ідеальний фон для хромованих та чорних клавіш.

Плитка кольору маренго із імітацією натурального каменя, тропічного дерева венге або металу – чудовий фон для клавіші змиву білого, мідно-червоного, горіхового та сріблястого кольорів.

Колір підвісного унітазу підбирається індивідуально та повинен знаходиться у гармонії із загальною картиною. 

На фото: клавіша змиву Geberit Sigma50, чорна

Кнопки змиву для інсталяції купити можна в нашому магазині plitka.kiev.ua. У каталозі представлений широкий асортимент клавіш для інсталяції від швейцарського бренду Geberit, в тому числі з серії Sigma.

Товари в колекції Delta
Товари в колекції Sigma