Керамограніт під бетон, чому керамограніт?

Останнім часом набирає популярність міцний облицювальний матеріал найвищого класу керамічний граніт, який роблять шляхом змішування високоякісних глин, гірських порід і мінеральних барвників. Одним з видів такого покриття, який припав до душі любителям простоти в інтер'єрі це плитка під бетон. Секрет успіху саме цього покриття криється в поєднанні непоєднуваного, з одного боку строгість, стриманість, мінімалізм, і, в той же час, позначене покриття створює досить затишну, ніжну, комфортну атмосферу.

Керамограніт під бетон

Керамограніт під бетон виглядає дуже стильно, сучасно і дорого в інтер'єрі. Це універсальне облицювальні покриття, яке застосовують в будь-яких житлових приміщеннях (кухня, вітальня, ванна кімната, спальня, балкон), а також в кафе, офісних приміщеннях, магазинах, як в інтер'єрі, так і на фасадах будівель, що служить не тільки для естетичного виду, але і захищає будівлю від руйнувань. Його діапазон застосування виходить за рамки звичайної облицювальної плитки, будь то стелю, стіни або підлогу. Навіть неймовірні рішення в інтер'єрі можна сміливо втілити з плиткою під бетон, незважаючи на монотонність кольору, підкресливши потужність, надійність приміщення, розділити кімнату на сектори або навпаки візуально розширити простір.

У каталогах виробників, плитка під бетон приємно здивує різних відтінків сірого (димчастий, сталевий, базальтовий ...), бежевого, а також різноманітністю фактур. Якщо Ви захотіли поекспериментувати в інтер'єрі, шукаєте натхнення на реалізацію вашої мрії, наші експерти із задоволенням допоможуть в цьому питанні.

Чому варто звернути увагу на керамограніт?

керамограніт під бетон

Крім відмінного рішення в створенні простого інтер'єру без вишукувань, таке покриття має ряд позитивних якостей: міцність і довговічність самого матеріалу, така плитка прослужить в середньому 30-50 років; не кришиться, не дає цементного пилу, не поглинає вологу (тому його активно використовують для відкритих і «мокрих» місць ванна, балкон, фасад), він досить стійкий до фізичних впливів і ударів, абсолютно гіпоалергенний і екологічно чистий, при правильному монтажі, така плитка не покриється тріщинами, не відколюється; простота в догляді, не вимагає спеціальних дорогих засобів для очищення (достатньо води і губки), поверхня не мазка, довго зберігає акуратний вигляд, не видно бруду; оригінальність і універсальність. Можна поєднувати з іншими матеріалами деревом, металом, склом.

Керамограніт можна:

  • фарбувати, надати іншу форму, нанести малюнок;
  • природно, є і ряд недоліків: вартість такої плитки трохи вище;
  • для монтажу необхідний спеціальний клейовий розчин;
  • трохи трудомісткий процес самого монтажу.

Квадратний керамограніт cerrad в інтер'єрі

Але, незважаючи на незначні недоліки, такий матеріал, як керамограніт коштує своїх витрат. А керамограніт під бетон це відмінне рішення для людей, які не люблять заморочуватися над інтер'єром і йдуть в ногу з часом, так як облицювальний матеріал досить простий і, в той же час, брутальний, екстравагантний і витончений.