Керамічний граніт на фасад - будинку новий вигляд

 Керамограніт настільки міцний та довговічний матеріал, що він чудово підходить для прикраси та захисту фасадів будівель від руйнівних факторів оточуючого середовища.

 На сьогодні у спеціальних магазинах, в тому числі на сайті plitka.kiev.ua, вибір керамічного граніту для зовнішніх робіт настільки великий, що можна абсолютно змінити стиль будівлі – зберегти старовинний шарм, підкреслити класичну суворість або надати споруді яскравий сучасний вигляд.

керамограніт на фасад

 Досить популярні зараз фасади під натуральний камінь або цегляну кладку - такий задум легко здійснити за допомогою колекцій керамічного граніту Bestile Ribassos або Ciudadela з Іспанії.

 

Яскраво виглядає керамограніт для фасадів під мозаїку. Прикладом подібного облицювання служать іспанські колекції від компанії Cerrad –ажурного та незвичайного.

керамограніт на фасад

 

Дуже міцний Kamien Elewacyjny Cer доводить, що екстер’єр не обов’язково робити монохромними. До обраних колекцій керамограніту для фасаду завжди можна підібрати необхідні тони, які нададуть споруді колоритності та чарівності.

 

Купуючи керамограніт, пам’ятайте, що укладати його повинні спеціалісти.