Як можна замовити візуалізацію ванної перед купівлею плитки?

 

3D візуалізація – кращий спосіб презентації дизайнерського проекту

Професія дизайнера ще нещодавно передбачала наявність здібностей до малювання, щоб перенести дизайнерський задум на папір та донести до клієнта.

Сьогодні тримірні комп’ютерні зображення підкорюють світ, займаючи почесне місце у різних галузях науки та мистецтва.

3D візуалізація дизайнерського проекту інтер’єру давно увійшла до практики дизайнерів. Разом з тримірним моделюванням оформлення приміщень все ще використовуються скетчі (в пер. з англ. sketch – "ескіз, нарис, замальовка") у комбінації із колажами з фотографій предметів інтер’єру, елементів декору та фактур оздоблювальних матеріалів. 

У сукупності замальовок від руки та фотографії дозволяють отримати уявлення про проект – кольори, фактури та форми, однак порівняння із тримірною візуалізацією, яка виконується у комп’ютерній програмі, не витримують.

Створення 3D візуалізації – процес трудомісткий та вимагає спеціальних навичок, але професійну роботу важко відрізнити від фотографії реального інтер’єру. 

Коли 3D візуалізація необхідна?

У створенні тримірної візуалізації головне – це точність. Кольорові відтінки, мебельні форми, візерунки та орнаменти на текстилі та в оздобленні настінних та напільних поверхонь у 3D візуалізації повинні передаватися дуже точно та у правильних пропорціях.

Для досягнення максимальної точності необхідно враховувати реальні розміри приміщення із точністю до сантиметру та найменшими нюансами геометрії, а також розташування дверних та віконних отворів. 

Тримірне зображення інтер’єру дозволяє звести до мінімуму необхідність доробок та, що обійдеться дорого, переробок.

3D візуалізація майбутнього інтер’єру створюється у тісному співробітництві із клієнтом. При виборі оздоблювальних матеріалів, предметів інтер’єру та елементів декору мають значення естетичні переваги клієнта та бюджет проекту.

Чому ж отримання тримірного зображення готового інтер’єру вважається важливим етапом підготовки до ремонту приміщення та надання йому нового обличчя?

Наприклад, вибираючи плитку для ванної кімнати, ми бачимо окремі плитки або невеликий фрагмент, складений з декількох модулів. Чи підійде для конкретного інтер’єру та або інша розкладка плитки, можливі комбінації, необхідна кількість матеріалу – питання, на які здатна відповісти 3D візуалізація ванної кімнати, кухні, холу, вітальні або спальні. 

3D візуалізація в інтернет-магазині Plitka.kiev.ua

Наш магазин – одна зі найстаріших спеціалізованих площадок в Інтернеті з продажу керамічної плитки, сантехніки та супутніх товарів – будівельної хімії, термо- та електрообладнання, меблевих гарнітурів та аксесуарів для ванної кімнати.

Допомогти клієнту у виборі пропонують наші спеціалісти з 3D візуалізації. Завдяки тримірному зображенню ви зможете побачити, як вибрана колекція керамічної плитки виглядатиме у майбутньому інтер’єрі ванної кімнати або кухні.

3D візуалізація ванної кімнати – не тільки засіб, завдяки якому можна отримати уявлення про оздоблення у готовому інтер’єрі.

Якщо бюджет піджимає, не завжди недорогий кахель виявиться ідеальним вибором. Навіть купуючи матеріал із запасом, можна замучитися із не стикуваннями та підрізами. А дорожча плитка середнього або великого формату раптом ідеально впишеться у розміри ванної кімнати.

Можливо, доведеться "пограти" із різними варіантами укладки, але результат вартий витрачених зусиль та грошових засобів. 

Вартість тримірної візуалізації інтер’єру із заздалегідь обраної у каталозі нашого магазину колекцією керамічної плитки у трьох варіантах використання – 450 грн.

Якщо врахувати трудомісткість створення візуалізації інтер’єру, очевидно, що ціна послуги – символічна.

Як варіант, клієнт може придивитися до 3 колекцій керамічної плитки та отримати по одному зображенню майбутнього інтер’єру для кожної з них.

Для отримання послуги необхідно надати спеціалістам з 3D візуалізації точні розміри вашого приміщення, розташування дверних та віконних отворів.

Розрахунок кількості матеріалу, розкладка плитки, стикування при укладці, підбір найбільш зручної для вашого приміщення сантехніки – переваги, які дає замовлення тримірного комп’ютерного зображення майбутнього інтер’єру у магазині Plitka.kiev.ua.

Як правильно вибрати розмір керамічної плитки для ванної кімнати або кухні?

Декор керамічної плитки – категорія естетична, яка визначає дизайн ванної кімнати.

Різні форми та формати керамічної плитки – від мозаїки, розміри якої часто не перевищують 15 см, до широкоформатних модулів, довжина однієї зі сторін яких може досягати 2-3 метрів.

Розгубитися серед такого різноманіття розмірів дуже легко, як і помилитися при виборі формату оздоблення. 

На що звернути увагу під час вибору плитки?

Що потрібно знати, щоб правильно вибрати плитку для майбутнього інтер’єру для 3D-візуалізації?

1. Насамперед, має значення призначення приміщення або поверхні (наприклад, кухонний фартух), для якої необхідно вибрати керамічну плитку.

Укладка плитки дрібного формату – трудомісткий процес. Це не єдина причина, з якої спеціалісти не радять вибирати тільки дрібний формат для оздоблення приміщень, а не окремих поверхонь.

Навіть у маленькій ванній кімнаті укладка з плитки невеликого формату візуально тиснутиме, створюючи відчуття звуження простору, навіть якщо колір оздоблення світлий.

Безліч швів на великих поверхнях фіксує увагу на собі, відволікаючи від інших деталей – сантехніки, меблів та аксесуарів. 

У ванній кімнаті невеликий формат краще комбінувати із плиткою середнього або великого розміру, а мозаїку або дрібну плитку використати для створення виразних акцентів.

До того ж середній формат для невеликого приміщення підходить більше, аніж великоформатна плитка. Надто великий формат потребуватиме обрізки, коли на шляху виникатимуть вигини та виступи. Доведеться поламати голову над тим, щоб зовнішній вигляд не втратив естетичного вигляду. А з точки зору економії це взагалі не вигідно.

2. Великоформатна керамічна плитка ідеально підходить для просторих приміщень.

Середній формат на великих поверхнях має ті самі недоліки, що й дрібна плитка у невеликому приміщенні. Надто багато швів, навіть ледве помітних, якщо підібрати затірку тон у тон із оздобленням, позбавить керамічну плитку естетичного шарму. 

3. Нехай суперечлива, але перевага дрібного та середнього формату у невеликому форматі у невеликому приміщенні – простота заміни плитки у випадку пошкодження. У випадку, якщо обрано великий формат, доведеться купити оздоблення майже для половини стіни.

Укладка плитки: дрібний, середній та великий формат

Розкладка плитки – не єдиний момент, з яким потрібно визначитися, перш ніж придбати оздоблювальний матеріал. Важливо вибрати зручний сценарій укладки керамічної плитки.

- починати з кута та розрахувати на благополучний кінець ряду без підрізки або з підрізкою, яка виглядатиме симпатично; 

- починати з середини та зробити однакову підрізку з двох боків; 

- розрахувати кількість плиток, які поміщається у ряд, залишаючи широку смугу для декоративної вставки (інший колір плитки, орнамент). 

Нюанси укладки плитки у ванній кімнаті, про які важливо пам’ятати

Стіну, біля якої у ванній кімнаті розташовується пральна машина, важливо захистити від ушкоджень плитки, до яких можуть призвести вібрації. Достатньо залишити шви правильного розміру – не менше 3 мм.

Широких швів не варто боятися. Якщо зручно підібрати співвідношення кольорів – плитки та затірки, можна отримати фантастичний ефект. 

Вочевидь, причин замовити 3D візуалізацію майбутнього інтер’єру в наших спеціалістів надто багато, щоб ними знехтувати!