Як оформити ванну кімнату у стилі "релакс"?

 "Справі – час, потісі – годинку" – цей заклик сьогодні актуальний як ніколи. Жорсткий робочий графік залишає небагато часу для відпочинку. Змінити розклад за власним бажанням можливо не завжди. 

Режим міської людини далекий від природного біологічного ритму життя та лише працює на накопичення фізичної втоми і внутрішнього дискомфорту. 

"Відпочивати треба вміти", - звучить, як складна задача з психологічних та фізіологічних складових. Психологію можна підтягнути різними видами медитацій та тренінгів. Тут допоможе і дизайн приміщення за власним смаком.

А от фізіологія все одно потребуватиме хоч трохи відпочинку та релаксації.

Можна розслабитися у зручному кріслі з книжкою  або передивитися ще раз улюблений фільм. Для когось найкращий відпочинок – це застілля с друзями та знайомими. З цієї причини вітальні приділяється підвищена увага.

Ванна кімната – місто для релаксації

Але ванна – теж житлове приміщення, за яким функція релаксу закріплена за замовчуванням. Типові квартири обмежили маленькою ванною – настільки, що називати її санвузлом більш доречно. Тому сучасна ванна кімната перетворення.

Як змінити ванну кімнату для якісного відпочинку?

Перший крок до перетворення –визначення свої переваг. Комусь подобається напівтемрява та відпочинок в оточенні запалених свічок в аурі ароматів апельсину або м'яти, а для когось важливо розслабити м'язи та постояти під "тропічною зливою".

Гидромассаж как лечебная процедура

В стрімкому потоці буднів здорова людина не замислюється про засоби зміцнення здоров'я. Перший дзвіночок – хронічна втома. Другим тривожним дзвіночком можуть бути хвороби.

Гідромасаж як лікувальна процедура відомий вже майже 100 років. На початку минулого сторіччя в Германії для лікування травм в якості експерименту ввели водневу процедуру, яка полягала у впливові на тіло струменів води різної інтенсивності. Контрольна група досягла повного одужання швидше аніж звичайно.

Гидромассаж избавляет от мышечных спазмов

Гидромассаж избавляет от мышечных спазмов, улучшает кровообращение и работу кишечника, укрепляет сосуды, оказывает лечебное воздействие на травмированные или воспаленные суставы. 

Как и у гидромассажа, у контрастного душа много полезных свойств. Помимо укрепления сосудов, разница температур позитивно влияет на иммунитет, нервную и гормональную системы. 

Функция "тропический ливень" позволяет "попасть" под проливной дождь. В специальной лейке капли воды смешиваются с частицами воздуха и возникает ощущение обволакивания как при попадании под дождь. Если личный ассоциативный ряд включает удовольствие от проливного дождя, стоит обратить внимание на эту функцию.

Гідромасаж позбавляє м’язових спазмів, покращує кровообіг та функції кишечника, зміцнює сосуди, надає лікувального впливу травмованим та запаленим суглобам. 

Так само як гідромасаж, контрастний душ має багато корисних властивостей. Окрім зміцнення сосудів, різниця у температурі позитивно впливає на імунітет, нервову та гормональну системи.

Функція "тропічна злива" дозволяє "потрапити" під проливний дощ. У спеціальній лійці краплі води змішуються з частками повітря та виникає відчуття обволікання як при потраплянні під справжній дощ. Якщо особистий асоціативний ряд містить задоволення від проливного дощу, варто звернути увагу на цю функцію.

Тропический душ в душевой кабине

Ванна кімната маленька – дизайн

У багатоквартирних будинках, ванна - найчастіше невелике приміщення, яке містить багато функціональних предметів та аксесуарів для оформлення інтер’єру санвузла:

  • ванни;
  • душові кабінки;
  • умивальники;
  • пральні машини;
  • сушарки для рушників;
  • дзеркала;
  • світильники;
  • підставки для предметів;
  • засоби особистої гігієни;
  • килимки;
  • стійки;
  • тумби;

...а також предмети декору.

Нехай поміняти маленьку ванну кімнату на велику наразі можливо лише за помахом чарівної палички, якої немає під рукою, переобладнати її та замінити "начинку" до функціональної та комфортної прямо сьогодні цілком можливо. 

Все для ванної кімнати – в нашому магазині. Залишається тільки розібратися – що краще?

Ванна чи душова кабіна?

Якщо вибір зроблено на користь ванної, питання полягає не тільки в тому, буде це ванна на ніжках чи на п’єдесталі. Корисно познайомитися з різними моделями, оснащеними додатковими функціями. Гідромасаж, контрастний душ, тропічна злива, аерація та підсвічення струменя води –привабливі можливості, до яких можна отримати доступ за допомогою душової панелі.

Душевая панель Primera Intera

Душова панель Primera Intera

Душова панель – багатофункціональна конструкція, до якої входить змішувач, ручний душ із шлангом та лійкою, верхній душ та гідромасажні форсунки. Змінні насадки забезпечать різний ефект.

Прихований монтаж чи установка на стіну поруч із ванною (у головах чи збоку) не займає багато місця. Витрати праці та часу потребуватиме тільки підведення води до потрібного місця, якщо з метою ергономії існуюче розташування комунікацій не задовольняє. 

Вибір моделі ванни, обладнаної гідромасажними форсунками – ще один спосіб забезпечити комфорт в невеликій ванній кімнаті.

 Гидромассажная ванна Treesse Quadra STD

Гидромассажная ванна Treesse Quadra STD 

Если пустует место в углу, стоит обратить внимание на угловую ванну. Изящный дизайн, оборудование чаши по последнему слову техники убедительно свидетельствуют в пользу этой компактной и функциональной конструкции.

 

Гідромасажна ванна Treesse Quadra STD 

Якщо в кутку пустує місце, варто звернути увагу на кутову ванну. Витончений дизайн, облаштування чаші за останній словом техніки переконливо свідчать на користь цієї компактної та функціональної конструкції.

 Гидромассажная ванна WGT Red Diamond Digital

Гдромасажна ванна WGT Red Diamond Digital 

Як вибрати змішувач?

Скільки коштує змішувач?

Від виду змішувача також залежить комфортне перебування у ванній кімнаті. 

Найкомпактнішим за типом монтажу є змішувач на борт ванни. Під час установки всі комунікації приховуються під бортом чаші. Ціна – від 1400 грн.

Смеситель на борт ванны Deco Shape

Змішувач на борт ванни Deco Shape

Змішувач прихованого монтажу не "з'їдає" вільне місце та виглядає лаконічно. Ціна на вбудований змішувач починається з 2000 грн.

Безконтактний змішувач влаштований таким чином, що потік води подається автоматично. Лише потрібно піднести руки під кран й інфрачервоний елемент "зрозуміє", що робити. Ціни на безконтактний змішувач – від 2000 грн.

Змішувачі з термостатом обладнані механізмом регулювання температури води, яка встановлюється перед початком водних процедур. Ціни на термостатний змішувач - від 2000 грн.

Де купити змішувач?

В нашому магазині можна ознайомитися з асортиментом продукції та діапазоном цін на кожний вид змішувачів.

Душовий бокс – готова кабіна для прийняття душу. Залишається тільки обрати додаткові функції.

Душевая кабина Primera Frame

Душова кабіна Primera Frame (кутова)

Установку душової кабіни краще доручити спеціалістам. Монтаж складається з двох етапів – установка піддона та монтування стінок кабіни. Саме установка піддона вимагає певних знань та умінь.

Ванна кімната - дизайн 2019. Яке обладнання для додаткового комфорту в ванній кімнаті сьогодні в тренді?

Підвісна раковина з підвісною тумбою, унітаз біде –які ще зручності, окрім цих, вже звичних, сьогодні доступні?

Дискусії про найзручнішу сушарку для рушників можна  вважати вичерпаними. Комбінована рушникосушарка підключається до системи водопостачання та одночасно обладнана електричним теном на випадок відсутності гарячої води. Спосіб обігріву регулюється.

Комбинированный полотенцесушитель Instal Projekt Stick

Комбінована рушникосушарка Instal Projekt Stick

Набір аксесуарів для ванної кімнати купити не складно і зробити це потрібно, коли решта питань вирішена. Аксесуари під будь-яке дизайнерське рішення – в нашому магазині.