Довговічність кухні? Кахельна та керамічна плитка

 Чому для кухні ідеальною прикрасою та захистом для підлоги та стін вважають керамічну плитку? Відповідь приховується у технічних та експлуатаційних характеристиках, а також дизайні цього зручного, яскравого та різнопланового за кольором та декором матеріалі.

 Якщо декілька десятиліть тому кахельна плитка для кухні не відрізнялась особливою різноманітністю, була однотонною, однаковою за форматом та позбавленою декоративних доробок у вигляді панно, фризів та бордюрів, сьогодні в асортименті будь-якого магазину можна зустріти унікальні колекції, які вражають споживача багатим забарвленням та дивують фотографічною точністю малюнків.

плитка для кухні

 Що стосується міцності та довговічності плитки керамічної для кухні, ці якості неперевершені, оскільки в цього майже природного матеріалу низький показник всотування вологи, стійкість до змін температурного режиму, не боїться впливу побутової хімії, добре очищується, не всотує жири та бруд, екологічно чистий та стійкий до механічного навантаження.

плитка для кухні

 Бажаєте вибрати мармурову плитку для кухні – зупиніть свою увагу на колекції Almera Ceramica Botticino з Іспанії. Захоплення викличе й рельєфна плитка для кухні з Іспанії Venus Artista.