Джакузі та гідромасажні ванни

 Середина ХХ сторіччя відзначилася появою у продажу гідромасажних ванн, які винайшли італійські емігранти – брати Джакузі. Прізвище винахідників використали у якості назви нового сантехнічного обладнання, без якого важко уявити комфортне прийняття водяних процедур, відтепер суміщених з гідро- та аеромасажем.

 Попит на джакузі з кожним роком тільки збільшується, а завдяки зниженню ціни обладнання тепер більш доступне для споживачів.

джакузи

 Гідромасажні ванни – більше не розкіш та все частіше прикрашають типові квартири та приватні будинки. На світовому ринку сантехнічного обладнання особливою популярністю користуються торгівельні марки Devit (Чехія), Hansgrohe (Германія), Jacuzzi (Італія), Appollo.

 Гідромасажна ванна впливає на організм людини позитивно, розслаблююче та заспокійливо, тому й коштує більше за звичайну ванну. Сьогодні не важко придбати джакузі з вбудованим холодильником, телевізором, радіоприймачем, підсвіченням та комп’ютерною системою управління.

 Гідромасажні ванни можна придбати з акрилу та сталі, вони відрізняються за формою та розміром. Замислені як маленький острівок для релаксації та оздоровлення, джакузі буде "родзинкою" будь-якої ванної кімнати та гордістю господарів.