Історія ТМ Paffoni

 

ЗМІСТ:

1. Філософія та принципи діяльності компанії Paffoni

2. Історія італійського виробника сантехніки Paffoni

3. Головні переваги запірної сантехніки Paffoni

4. Гігієнічні душі Paffoni Tweet round

 

1. Філософія та принципи діяльності компанії Paffoni

Італійська компанія Paffoni – виробник сантехніки з індивідуальним почерком. Сантехніка Paffoni – це на перший погляд прості форми, які після більш уважного розгляду виявляються незвичайними.

Кожний виріб відповідає сучасним вимогам до якості та дизайну. Однак, спеціалісти компанії знаходяться у безперервному пошуку ідеальних рішень та надійних матеріалів. 

Нові форми, які дизайнери надають змішувачам та душовим комплектам Paffoni – данина потребам споживачів в оригінальній акцентах в інтер’єрах ванних кімнат.

Запити споживачів – головний орієнтир для компанії, у витоків якої знаходиться людина, впевнена в тому, що задоволення потреб – правильний шлях до збільшення продажу.

Компанія Paffoni не шкодує коштів для проведення статистичних досліджень цікавості споживачів. Уважно досліджуючи ринок сантехніки, спеціалісти компанії помічають геть усе, що може захопити увагу споживача. Як результат популярність та експортна активність Paffoni зростають, а продукція виглядає актуальною та сучасною.

Якості продукції приділяється не менше уваги. Змішувачі Paffoni проходять через ретельну перевірку на зносостійкість корпусу до несприятливого впливу, який міг би збільшити пористість матеріалу, герметичність та правильну роботу готового змішувача. 

2. Історія італійського виробника сантехніки Paffoni

Знайомства із продукцією ТМ Paffoni достатньо, щоб зрозуміти філософію та головну мета італійського виробника на ринку сантехніки.

Однак, історія створення компанії дозволяє побачити головні принципи бренду Paffoni, який зараз належить Уго Паффоні. Син засновника розповів про те, як у 1953 році його батько Роберто заснував у невеликому містечку Погно скромну фабрику та назвав її власним іменем - Roberto Paffoni.

Сімейна справа – популярна форма бізнесу в Італії, яка тримається на вірності сімейним кланам. До теперішнього часу штаб-квартира компанії Paffoni та головні виробничі потужності знаходяться в цьому ж місті.

Уго Паффоні підкреслює, що з моменту заснування і до сьогодні філософія компанії не змінилась: найвища якість виробів та задоволення потреб клієнту максимальним чином. 

За 70 років існування скромна компанія переросла у велику корпорацію. Сьогодні бренд пропонує змішувачі, душові системи, гігієнічні душі, сифони, важелі та аксесуари для ванної кімнати.

На даний момент компанія є власником заводу, обладнаного за останнім словом техніки, який займає площу близько 20 000 квадратних метрів.

Компанія Paffoni має більше 50 офіційних представництв по усьому світу. В нашому магазині plitka.kiev.ua сантехніка від італійської торгівельної марки представлена у широкому асортименті.

Для виготовлення змішувачів Paffoni використовується латунь найвищої якості (сплав міді та цинку, стійкий до окислення та механічних ушкоджень). Матеріал відповідає європейським стандартам. 

Хромування виробів тривалентним хромом, повністю безпечним для людини, наноситься на товщину у 3 мікрони, що гарантує довговічність покриття навіть у громадських місцях із високим навантаженням.

Змішувачі комплектуються картриджами Kerox із керамічними дисками, оголошена довговічність яких - 35 лет безперервної експлуатації.

Кожний виріб співробітники фабрики перевіряють вручну на наявність браку та найменших відхилень від стандарту.

Змішувачі та душові комплекти Paffoni проходять через випробування тиском води, яке підтверджує високу міцність виробів та комплектуючих. 

Дизайн продукції Paffoni розробляється у власному дизайнерському бюро. Кожне рішення є оригінальним. Серед колекцій від ТМ Paffoni знайдеться гарний варіант для інтер’єру ванної кімнати у будь-якому стилі.

Ціна на продукцію приємно відрізняється від вартості на сантехнічне обладнання інших європейських виробників. В той же час, ефектний дизайн та висока якість італійської запірної сантехніки може конкурувати із продукцією німецьких брендів, які вважаються флагманами галузі. 

3. Головні переваги запірної сантехніки Paffoni

Компанія підтримує політику відкритості із споживачем та дає повну інформацію про матеріали та виробничий процес.

По-перше, до складу латунного сплаву входить 60-80% міді та 20-40% цинку, що забезпечує:

- високу міцність;

- стійкість до подряпин;

- низьку адгезію із лужним нальотом від жорсткої води (наліт змивається теплою водою із звичайним милом, без необхідності використання агресивних миючих засобів).

По-друге, змішувачі обладнані технологією Cold Start, яка дозволяє зекономити електроенергію. Уся справа в особливій конструкції поворотного механізму. Клапан картриджу відкриває гарячу воду при переміщенні наліво, а у центральній позиції завжди подається холодна вода.

Можливість поступового змішування холодної та гарячої води дозволяє одразу отримати потрібну температуру води та зменшити навантаження на нагрівальний котел.

По-третє, виробник в оригінальний спосіб забезпечив економну витрату води. Крани змішувачів Paffoni можна відкрити тільки із деяким зусиллям. Різко відкрити кран та випустити струмінь на повну потужність не вийде.

Виробник запевняє, що подібна особливість не ускладнить процес експлуатації, а витрати води при цьому буде набагато менше.

По-четверте, кухонні змішувачі Paffoni легко інтегрувати із побутовою технікою, оскільки конструкція передбачає просте підключення посудомийних машин та/або висувної лійки. 

ТМ Paffoni пропонує спеціальну лінійку професійних змішувачів для ванних кімнат та санвузлів у готелях, які відрізняє підвищена надійність.

4. Гігієнічні душі Paffoni Tweet round

Купити гігієнічний душ – раціональне рішення для сучасних ванних кімнат, під які відводиться невелика площа.

Чи варто поступатися комфортом, якщо біде просто не вміщується до ванни?

Колекція Tweet round - гігієнічні душі Paffoni, купити один з яких – рішення, про яке не доведеться шкодувати.

Назва колекції – це заклик поділитися з іншими інформацією про стильні душові системи, які легко замінять найзручніше біде.

Округлі форми та елегантний загальний вигляд конструкції гігієнічного душу Tweet round прикрасить будь-який інтер’єр. 

Модель з білим матовим покриттям на світлому фоні буде практично непомітною, тому підійде навіть класичного інтер’єру. І вже точно впишеться до оформлення ванної у кантрі-стилі.

Моделі із хромованим покриттям будуть "родзинкою" інтер’єру ванної кімнати у стилі мінімалізм, а із чорним матовим – суперсучасного hi-tech. 

Гігієнічний душ призначений для настінної установки. Оптимальне розміщення гігієнічного душу стосовно унітазу – справа на висоті 80-85 см від підлоги та трохи спереду – на 15-20 см.

У каталозі магазину plitka.kiev.ua у широкому асортименті представлена сантехніка Paffoni – купити можна у віддаленому режимі на нашому сайті, а ми організуємо доставку до будь-якого міста України.