Історія ТМ Ferro

 

Світ стрімко змінюється. Технології стають високими, а ціни збільшуються разом з ними.

Сьогодні вибір змішувача вимагає концентрації, яка необхідна мінімум для стрибка парашутом. Особливо, якщо необхідно знайти бюджетну модель високої якості, примусово нехтуючи народною мудрістю про те, що скупий платить двічі. Адже насправді справа зовсім не у скупості, а у життєвих реаліях. А негативні відгуки інших споживачів, які помилились з вибором змішувача для кухні, ванни або душової системи, викликають насторожують. 

Розпочинається пошук у Google гідних вибору торгових марок, які пропонують змішувачі за цінами, що відмінні від величезних. У хід йдуть різні фактори. Країна реєстрації бренду, країна, в якій розташований завод, матеріали виготовлення, відгуки покупців. Нарешті, зовнішній вигляд змішувача та його функціональність.

Польська компанія Ferro – власник бренду, під яким виробляються якісні змішувачі за прийнятною ціною. Купити змішувач Ferro – вихід на той випадок, якщо комбінація "якість – ціна" повинен бути оптимальним. 

Історія компанії Ferro

В 1992 році невелика сімейна компанія зі статусом громадського товариства з'явилась на польському ринку сантехніки з торговою маркою Ferro. За 28 років діяльності невелике сантехнічне виробництво перетворилось на сучасну групу компаній, акції якої високо котуються на фондовій біржі у Варшаві.

Розвиток технологій веде до інноваційних рішень. Наприклад, використання технології VerdeLine для змішувачів та душових кабін дозволяє споживачам економити воду та таким чином скорочувати розходи.

В 2009 році змішувачі з використанням інноваційної технології VerdeLine отримали головний приз конкурсу Machina Design Awards 2009. Міжнародне журі високо оцінило дизайн та екологічність продукту Torino VerdeLine. 

Основний принцип компанії Ferro – якість

Компанія імпортує якісну італійську сировину та комплектуючі, а на експорт відправляє готові змішувачі. Бізнес-рішення сприяє оптимізації витрат компанії, стрімкому розвиткові та високій конкурентоздатності на європейському ринку.

Для визначення якості продукція проходить комп’ютерний контроль у відповідності зі стандартами ЄС.

Виробничий цикл передбачає усі етапи: проектування, виробництво та контроль якості. Автоматизована система контролю повністю виключає дефекти та брак. 

Продукція, на виробництві якої сьогодні спеціалізується польська компанія Ferro:

1. Запірна сантехніка:

- душові кабіни;

- змішувачі для кухні та ванної кімнати (умивальник, душова система);

- шарові крани та вентилі;

- латунні фітинги;

- сифони (гнучкі трубчасті насоси) під ванну;

- кухонні мийки, раковини для ванної кімнати;

- гнучкі шланги з металевою оправою;

- запасні деталі до змішувачів;

- штанги для душових систем;

- аксесуари для ванної кімнати.

2. Обладнання для опалення:

- напільний обігрів (система "тепла підлога");

- рушникосушарки.

Як вибрати змішувач Ferro?

Купити змішувач Ferro та не заблукати у широкому асортименті дизайнерських рішень та багатого функціоналу просто неможливо. Регулярний випуск нових моделей ще більше розширює діапазон вибору, а в якості приємного бонусу - демократична ціна на змішувач Ferro та 5 років гарантії.

Відгуки покупців, що наважились на покупку запірної сантехніки від польського виробника, рясніють словами захоплення актуальним дизайном, довговічністю покриття та оперативної роботою офіційних сервісних центрів компанії Ferro. 

Якщо в роботі придбаного змішувача або іншої продукції Ferro на протязі гарантійного строку виявляться неполадки, майстра сервісного центру безкоштовно замінять деталі та налаштують функціонування сантехнічного обладнання.

Елегантний дизайн змішувачів Ferro користуються популярністю на ринку сантехніки у східно-європейському регіоні, до якого належить й Україна. Моделі змішувачів відрізняються плавними лініями, відсутністю незвичайних форм, блискучим хромовим покриттям. 

Сучасні змішувачі з якісними картриджами та кран-буксами

В асортименті продукції ТМ Ferro перевага належить сучасним змішувачам з одним важелем управління.

Матеріалом виготовлення обрано якісну латунь, яка не реагує на вплив домішок у складі води. Сплав темнішає з роками, тому будь-який змішувач Феро вкривається декількома шарами напилювання з хрому.

Компанія використовує для змішувачів власного виробництва картриджі з діаметром 35 та 40 мм та керамічними дисками, підігнаними під розміри пасів. Завдяки особливостям конструкції навіть за інтенсивної експлуатації на картридж не здійснюється надто великий механічний тиск, тому він може бути функціональним тривалий час.

Двохвентильні змішувачі комплектуються кран-буксами власного виробництва з керамічними вставками, які утримують мастило, що пом’якшує рух вентильної головки або маховика. 

Основні види та дизайн змішувачів від ТМ Ferro

До складу кожної колекції входять:

- змішувач кухонний;

- змішувач для раковини;

- змішувач для ванни;

- змішувач для біде.

За способом монтажу змішувачі поділяються на типи:

- настінні,

- напільні,

- на стільницю;

- на раковину;

- прихованого монтажу.

Як зорієнтуватись у великій кількості колекцій компанії Ferro? 

Типи дизайну змішувачів Ferro:

- одноважільні з плавними округлими формами - Ancona, Kolorado, Monza, Modena, Werona, Smile;

- одноважільні з гострими гранями корпусу та гусака - Napoli, Venezia, Bari;

- одноважільні у дусі мінімалізму - Torino та Parma;

- двохвентильні у класичному стилі з круглими та хрестоподібними ручками - Standard, Retro, Rerto New.

Польська компанія просуває на ринок східно-європейських країн інноваційні технології, якими відрізняється сантехніка преміум класу, але за доступними для більшості цінами. 

Змішувачі Ferro з термостатом входять до колекції Termo, з сенсорним механізмом подачі води – до колекції Novo, з кнопковою системою – до колекції Press.

Усі змішувачі обладнані однотипними металевими аераторами.

У змішувачів для біде положення аератора можна регулювати, щоб міняти напрямок струменя.

Варіанти для раковини обладнані донним клапаном.

Змішувач кухонний у усіх колекціях має два типи злива – високий та поворотний (для настінної установки) - обидва підходять для мийки, розділеної на дві секції.

Змішувач для раковини та ванни продається у комплекті з душовою лійкою. 

Проста установка та експлуатація продукції Ferro

Відгуки покупців красномовніші за будь-які похвали, які компанія висловлюватиме на власну адресу на офіційному сайті.

Про змішувач Ferro відгуки з'являються наче з рогу достатку, що не дивно, враховуючи прийнятну ціну та високу якість. Купити змішувач Ferro – правильне та економне рішення.

Більшість покупців продукції Ferro до її переваг додають просту установку. Відгуки стосуються будь-якої продукції.

Більшість відгуків свідчать про багатолітню експлуатацію продукції від ТМ Ferro без поломок та з рідкою зміною картриджів для змішувачів на протязі тривалого періоду.

Хромоване покриття зберігає свіжий зовнішній вигляд змішувача навіть без спеціального догляду за поверхнями. 

Бажаєте вибрати та купити змішувач Ferro в нашому магазині? Погортайте каталог у розділі Змішувачі / Ferro та підберіть собі ідеальну модель.