Історія ТМ AM.PM

 

AM.PM – екстраординарний гравець на ринку сантехніки

Німецька компанія AM PM заснована у 2010 році. Молода торгівельна марка швидко набула популярності завдяки надійним інженерним рішенням та актуальному дизайну.

Виправдала себе ставка компанії на універсальність колекцій та емоційний дизайн. Сьогодні продукція від бренду AM.PM є еталоном стилю та якості.

Німецький виробник пропонує великий каталог фарфорової та запірної сантехніки, душових кабін, ванн та аксесуарів для ванної кімнати. Абсолютно усе, що може знадобитися для сантехнічного приміщення або кухні, представлене в асортименті компанії AM.PM. 

Вся продукція від німецького бренду сертифікована, тому не варто остерігатися підробок або продукції, що небезпечна для здоров'я або недовговічну.

Філософія компанії AM.PM: екстраординарні продукти для максимальної кількості людей

Біля витоків німецького бренду знаходились талановиті інженери та дизайнери. Для створення кожної нової колекції компанія залучає відомих майстрів. Ергономіка, функціональність та емоційний дизайн – три кіти, на яких тримається філософія компанії AM.PM.

Спеціалісти, з рук яких виходить AM.PM сантехніка, є професіоналами та експертами яскравих емоцій, які викликають у споживачів продукти компанії. Елегантні лінії, з яких складаються живі форми, інтуїтивно зрозумілий функціонал – інструменти, завдяки яким зі споживачем встановлюється емоційний контакт.

За 10 років діяльності компанія AM.PM отримала більше 77 престижних дизайнерських премій. Один з продуктів компанії – змішувач Spirit V2.0 розміщено у музеї Red Dot Design у якості еталону високого стиля та відмінної якості. 

Доступний преміум – так бренд характеризує власну продукцію. Враховуються провідні технології, які завдяки компанії AM PM швидко доходять до споживача. Продукція доступна для широких мас, при цьому не втрачаючи у якості та естетиці.

Основні групи товарів від ТМ AM.PM

Близько 10 колекцій (приблизно по одній на рік діяльності), що вийшли під торгівельною маркою, містять усі групи сантехнічних товарів:

- меблі для ванної кімнати AM.PM;

- душова кабіна AM.PM;

- душовий гарнітур AM.PM (змішувач, стійка, лійка, шланг для душу);

- змішувач AM.PM;

- аксесуари для ванної кімнати AM.PM. 

10 колекцій від AM.PM – особливості дизайну та технології

Кожна колекція додає особливого настрою та має низку особливостей, які відрізняють продукцію компанії:

Увага до деталей, завдяки чому народжуються сміливі дизайнерські рішення та нестандартні форми;

високоякісні матеріали.

Колекція Sensation зіткана з витончених плавних ліній, які легко складаються у природні органічні форми, доведені до досконалості людиною.

Колекція призначена для споживачів, які бачать та цінять красу у простих речах. 

Колекція Awe відрізняється елегантністю, доведеною до екстазу. Виявляється, елегантні предмети мають властивість виглядати просто та при цьому бути розкішними. Унітази, біде та змішувачі Awe – це розкішна елегантність форм. 

Колекція Inspire доводить – досконалі лінії вражають вагомістю, викликаючи відчуття надійності. 

Колекція Inspire V 2.0 втілює найсучасніші технології, тому що народжена для стилю hi-tech. Колекція розроблена на основі колекції Inspire, яка заслужила подібне ставлення завдяки великій кількості нагород, які вона отримала. У версії 2.0 яскравий дизайн доповнений крутими інноваціями. Легким дотиком можна змінити температуру та напір води, управляти налаштуваннями душової системи та унітазу з електронною кришкою-біде завдяки унікальній технології TouchReel. А приємний бонус - доступна ціна. 

Колекція Bliss L пропонує широкий вибір сантехнічного обладнання та ґрунтовний дизайн. До складу колекції входять:

- унітази, біде, раковини AM.PM;

- фірмові меблі для ванної кімнати AM.PM (база під раковину, дзеркальна шафа з підсвіченням, шафа-колонна або пенал з корзиною для білизни);

- змішувач AM.PM для умивальника (в тому числі для кухонної мийки), біде, ванни та душу;

- душовий комплект AM.PM;

- душове огорожа AM.PM. 

Колекції Spirit V 2.0 та Spirit V 2.1 – ідеальне поєднання класики та сучасності. Геометричні форми, які дуже несподівано перетворюються на витончені, ідеальні поверхні, та нестандартні дизайнерські рішення для дрібних деталей. Технічні інновації доповнюють оригінальний дизайн. 

Колекція Like викликає велику симпатію завдяки функціональності, звичному вже багатству технічних та дизайнерських рішень, які складаються з дрібних деталей, виконання яких вражає оригінальністю та свіжим поглядом. 

Колекція Gem – практична колекція за прийнятною для більшості ціною, з простим дизайном, якби… не гексагональні форми важелів змішувачів. Решта - ергономіка та функціональність, але як же ці дрібнички змінюють світ на краще! 

Колекція Sunny – це лише змішувачі, але зроблені з дизайнерською родзинкою. Увагу на себе звертають пласкі важелі, які, здається, привітно… підморгують, тим самим стимулюючи придбати фірмовий товар від AM.PM. 

Колекція X-Joy містить змішувачі, що раз від разу змінюють свій вигляд (форма важеля, довжина гусака), якісні акрилові ванни, що імпозантно повторюють форму людського тіла. 

Технологічні особливості змішувачів AM.PM:

1. Форма змішувачів розробляється у відповідності зі стандартом SA (Smart Angle) – розраховані з точки зору математики співвідношення висоти змішувача, довжини гусака та нахилу корпусу.

2. Ексклюзивна розробка компанії - керамічний картридж SoftMotion, який забезпечує низький рівень шуму, витримують температуру нагрівання води до 95 градусів та тиск до 35 атмосфер;

3. Корпус змішувача виготовлено з високоякісної латуні способом лиття. Фірмове покриття Everlast вдвічі перевищує стандарти сантехнічної галузі за міцністю та зносостійкістю.

4. Надійність змішувачів у сім разів перевищує 100 % - згідно зі спеціальним тестуванням на 500 000 циклів включення. 

Душова кабіна AM.PM – інноваційні технології

1. Стандартні зовнішні габарити душової кабіни не заважають внутрішньому простору бути на 15% більшим, аніж у стандартних моделей. Висота профілю дорівнює 1900 мм.

2. Простий монтаж. Профіль з можливістю регулювання сприяє компенсації нерівності стін до 2,5 см.

3. Система прихованих кріплень.

4. Профіль виготовлений з анодованого алюмінію, який не схильний втрачати блиск з часом та стійкий до механічного та хімічного впливу. Загартоване скло має товщину 6 мм та абсолютно безпечне.

5. Подвійні сталеві ролики забезпечують надійність та легке відкриття дверей.

6. Міцний акриловий піддон з можливістю регулювання висоти ніжок хімічно інертний до більшості миючих засобів та зберігає білі поверхні тривалий час. 

Технічні характеристики унітазів

1. AM.PM сантехніка виготовлена зі скловидного фарфору - гігієнічного та вологостійкого матеріалу.

2. Комплектуються сидінням з механізмом плавного закривання.

3. Система змиву EcoLogic передбачає економію води під час кожного змивання, а саме 0,6 л води за раз.

4. Арматура забезпечує рівень шуму у 17 дб – дуже тихо. 

В нашому магазині представлений широкий асортимент продукції від компанії AM.PM.