Історія фабрики RAK Ceramics

 

Унітаз або раковина для ванної RAK Ceramics зустрічається у міжнародних аеропортах і готелях, а керамічна плитка цієї фабрики заслужила довіру арабських шейхів. У чому ж секрет продукції легендарного бренду? Чому біде RAK Ceramics стільки коштує? Відповісти на ці та багато інших питань вам допоможе наш сьогоднішній матеріал. Виробник дійсно цікавий і заслужив на масу схвальних відгуків від справжніх експертів в області сантехніки та керамічної плитки. Тому знайомство із ним буде дуже захопливим. 

Історія фабрики

Багато людей, які почули назву бренду вперше, питають: а яка у RAK Ceramics країна? Центральний офіс підприємства розташований в Об’єднаних Арабських Еміратах, а виробничі цехи, крім ОАЕ, знаходяться в Індії, Бангладеші, Ірані, Австралії, Сінгапурі та деяких європейських регіонах. З них сантехніку випускає 2 заводи, а плитку — цілих 10.

Датою створення фабрики називають 1989 рік. Засновником підприємства є сам шейх Сауд бін Сакра Аль-Касімі, правитель одного з 7 еміратів ОАЕ. Компанія стрімко розвивалася, виходячи спершу на азійський, а потім на європейський і світовий ринки. Сьогодні раковина для ванної та компакт RAK Ceramics зустрічається на будь-якій серйозній виставці сантехніки. Фабрика впевнено увійшла до числа найбільших світових виробників і не зупиняється у розвитку. Її амбітне керівництво постійно працює над удосконаленням технологій і поліпшенням дизайну виробів. Класичний унітаз RAK Ceramics з роками стає все більш комфортним і стильним сантехнічним виробом, переживаючи справжній розвиток.

Основні віхи історії RAK Ceramics:

- 1989 — заснування фабрики;

- 1993 — відкриття заводу сантехніки в ОАЕ;

- 2000 — реєстрація першого закордонного цеху у Бангладеші;

- 2014 — основним інвестором стає Samena Capital з 30,6% акцій;

- 2017 — створення спільного підприємства з індійською GRYPHON Ceramics.

Компанія інтенсивно розвивається, приділяючи велику увагу не тільки продукції, але й персоналу. Серед працівників RAK Ceramics є кілька тисяч мігрантів з Азії. Весь штат фахівців фабрики налічує 15000 осіб по всьому світу.

Асортимент продукції

Унітаз, раковина для ванної, біде RAK Ceramics — асортимент продукції арабської фабрики містить у собі всі актуальні сантехнічні вироби. Компанія регулярно оновлює каталог, пропонуючи ринку більш практичні, комфортні та привабливі предмети для ванної та санвузла. Дизайн є вкрай важливою складовою виробничого процесу в RAK Ceramics. Тільки кращі світові фахівці мають можливість творити для арабського виробника сантехніки та кераміки. Наприклад, нещодавно компанія уклала договір про співпрацю з геніальним італійським дизайнером на ім’я Джузеппе Мауріціо Скутелла. Навіть звичайний компакт RAK Ceramics, створений за сприяння цього європейського генія, вразить вас своїм зовнішнім виглядом. 

Основні риси останніх дизайнерських колекцій виробника з ОАЕ:

- плавність ліній;

- нетривіальні геометричні рішення;

- гра форм і світла на поверхнях;

- гармонійність у сучасному інтер’єрі.

Пристінний унітаз, вишукане підвісне біде або елегантна раковина для ванної RAK Ceramics — від краси продукції можна втратити голову. Уважно вивчивши останні колекції бренду, відразу розумієш, що власниками фабрики є особи блакитної крові. Така сантехніка покликана прикрашати королівські покої та палаци.

Переваги продукції RAK Ceramics

Цікавить, яка у RAK Ceramics якість продукції? Щоб зрозуміти, що вона знаходиться на максимальному рівні, досить знати наступні моменти:

- компанія використовує найкращу сировину від постачальників з усього світу — строгий контроль відбраковує будь-які матеріали, що викликають сумніви у своїй відповідності жорстким стандартам;

- розумні технології дозволяють втілювати у життя неординарні дизайнерські ідеї та досягати бажаного результату за будь-яких умов — продукція RAK Ceramics не лише красива, але й функціональна;

- багаторічний досвід дозволяє успішно відстежувати побажання аудиторії та пропонувати їй те, що вона хоче бачити у своїй ванній кімнаті.

Арабська плитка та сантехніка підкорила весь світ і заслужено вважається однією з кращих, яку можна купити за гроші. Продукція RAK Ceramics зустрічається у приватних будинках, офісних будівлях, аеропортах і виставкових центрах. Її вишуканість і благородство давно вже стали відомими у кожному куточку планети. Той, хто має справу з плиткою або сантехнікою, добре знає бренд RAK Ceramics. 

До основних переваг продукції фабрики з ОАЕ заведено відносити:

- міцність оздоблювальних матеріалів, надійність сантехнічних приладів — найпростіший унітаз RAK Ceramics здатний прослужити десятиліття, не втрачаючи краси й зручності експлуатації;

- асортимент, що постійно оновлюється — якщо ви любите трендовий інтер’єр, то продукція арабського виробника здатна допомогти вам створити наймодніший дизайн у кімнаті;

- застосування сучасних технологій — антимікробні покриття, високоякісний друк на поверхнях, елементи, що світяться, та інші способи зробити звичайні речі більш функціональними;

- турботу про навколишнє середовище — компанія приділяє велику увагу мінімізації забруднення екології, впроваджує способи скорочення витрат води тощо. 

Компанія RAK Ceramics — найбільший світовий виробник сантехніки та керамічної плитки, чия продукція вважається еталоном якості та зразком для багатьох інших підприємств. Арабська фабрика орієнтується на людей, вимогливих до комфорту та дизайну предметів інтер’єру. Не дарма серед її власників є родина шейха. В Україні також можна придбати оригінальну сантехніку RAK Ceramics. Її встановлюють у приватних будинках і квартирах, великих готелях та офісних будівлях сучасного типу.