Історія фабрики Novabell

На тлі деяких європейських виробників кераміки з більш ніж сторічною історією бренд Novabell виглядає досить молодим і недосвідченим — він був заснований «всього лише» у 1988 році. Однак за такий невеликий термін компанії вдалося стати справжнім лідером ринку і заслужити повагу більш вікових та іменитих конкурентів. Керамічна плитка цієї торгової марки стала символом якості, естетики та витонченості. Усі нові тренди інтер'єрної моди знаходять своє відображення у продукції бренду. Керамограніт Novabell високо цінують і в Україні. Фірмова плитка для стін та підлоги здатна прикрасити собою практично будь-який інтер'єр, ставши його невід'ємною частиною.

История фабрики Novabell

Особливості керамічної плитки Novabell

Історія компанії Novabell починається у 1988 році. Саме тоді Сільвіо Беллей, вже видатний на той момент італійський промисловець, вирішив створити нову торгову марку, яка буде радувати споживачів ідеальною якістю та неординарним дизайном. Мармурова плитка Novabell або стилізована під дерево, мозаїка чи класична кераміка — у лінійці бренду присутні всі популярні та актуальні для сьогоднішнього дня лінійки. Переважає в асортименті звичайно ж керамограніт. Саме цей міцний і зносостійкий оздоблювальний матеріал забезпечив таку високу популярність компанії-виробника. Купити керамогранітну плитку для підлоги Novabell мріють власники невеликих квартир і величезних будинків — це справжній показник якості та смаку.

 

Компанія працює в основних трьох напрямках:

У кожному з них ви зможете легко підібрати облицювальний матеріал під конкретні вимоги та особливості експлуатації. Наприклад, мозаїка Novabell здатна приємно здивувати своїм нестандартним зовнішнім виглядом. Її вибирають люди з витонченим смаком і використовують для прикраси окремих приміщень у будинку. Глазурована плитка Novabell може порадувати своєю підвищеною практичністю. Запечене скло на зовнішній поверхні елементів надає їм міцність, зносостійкість, оригінальний вигляд і довговічність. У лінійці бренду є плитка для ванної кімнати та кухні, внутрішніх і зовнішніх робіт.

 Історія фабрики Novabell

Чи підійде мозаїка Novabell для душової кабіни?

Деякі клієнти цікавляться, чи підійде мозаїка Novabell для душової кабіни? Хочемо вас порадувати — звичайно ж підійде. Плитка у ванну цієї торгової марки широко затребувана і дуже популярна. Її легко вписати в інтер'єр приміщення, вона не боїться умов підвищеної вологості та перепадів температур. А приголомшливий дизайн кераміки дозволить створити кімнату своєї мрії.

Скільки коштує керамограніт Novabell?

Якщо ви переживаєте про загальну вартість оздоблювальних робіт і не знаєте, скільки коштує керамограніт Novabell, в інтернет-магазині Plitka.kiev.ua ми запропонуємо вам продукцію європейського бренду з різних цінових сегментів. Плитка для підлоги та стін цього виробника по кишені людям з різними фінансовими можливостями.

 Історія фабрики Novabell

Де кращі ціни на плитку Novabell?

Придбати оригінальну брендову плитку не так складно в Україні, як може здатися на перший погляд. Але різні постачальники пропонують різноманітні ціни на готову продукцію. Якщо вам потрібна плитка під камінь Novabell або кераміка з інших лінійок цього ж бренду, рекомендуємо заглянути до каталогу інтернет-магазину Plitka.kiev.ua. Тут широкий асортимент фірмових виробів і дійсно вигідні пропозиції. Після знайомства з нашою компанією ви будете точно знати, де кращі ціни на плитку Novabell!