Історія торгової марки Hansgrohe

Німецький змішувач для душу або випущені у Німеччині аксесуари для ванної, на думку багатьох споживачів та експертів, є зразком якості та надійності. Саме така сантехніка вважається найбільш затребуваною і в Україні. Одним з найвідоміших і шанованих брендів є торгова марка Hansgrohe. Її продукція відрізняється не лише стильним зовнішнім виглядом, але й функціональністю, практичністю, довговічністю.

Говорячи про сантехніку, що випускається під німецьким брендом, слід зазначити її широкий і різноманітний асортимент. Змішувач, кнопка змиву для унітазу, душовий шланг Hansgrohe — компанія виробляє величезну кількість товарів, які підходять для використання у різноманітних умовах. Німці знають толк в якісних механізмах, тому навіть зовнішня частина термостата від цієї торгової марки порадує вас своєю надійністю та естетичністю. Історія hansgrohe 

Однією з найважливіших причин успішності компанії Hansgrohe є її величезний досвід. Підприємство було створено понад 100 років тому та активно розвивалося увесь цей час, удосконалюючи технології виробництва та розширюючи асортимент сантехніки. Ручний душ, мильниця, змішувач для раковини — у каталозі бренду сьогодні можна знайти абсолютно всі пристосування, необхідні для облаштування ванної кімнати та туалету. І для створення всіх з них застосовувався багаторічний досвід талановитих німецьких майстрів.

Скільки років компанії Hansgrohe?

Багато людей задаються питанням: скільки років компанії Hansgrohe? Щоб відповісти на нього, нам доведеться перенестися у 1901 рік, до Німеччини. Саме там Ханс Грое відкрив невеликий цех з виробництва металевих наклепок. Батьки бачили його ткачем, але, на наше щастя, талановитий німець вирішив їх не послухатися та зайнятися власним бізнесом. Можливо, якби він був більш слухняним сином, ми б не насолоджувалися сьогодні тим, який зручний і функціональний сенсорний змішувач Hansgrohe, або не купували б новий верхній душ згаданого бренду. Історія hansgrohe 

Вже через пару років після заснування компанія Ханса Грое зайнялася виготовленням сантехніки. Перші клієнти були жителями Берліна та Праги, саме туди здійснювалися поставки. У сімейній справі батькові допомагали сини. Всього їх було троє, але середній, Фрідріх, у 1936 вирішив відокремитися та заснував власну фірму Grohe. Вона до сих пір існує та широко представлена ​​на європейському ринку, хоча в її керівництві вже давно немає нікого з прізвищем Грое.

Не можна не відзначити величезний вплив компанії Hansgrohe на загальний розвиток сантехніки у Німеччині та Європи. Підприємство популяризувало використання металевого душа та вклало багато сил, щоб навіть звичайний змішувач на ванну міг вважатися твором мистецтва. Саме за це німці так люблять цю торгову марку.

Історія hansgrohe

Що вибрати: Hansgrohe або Grohe?

Вивчаючи ринок європейської сантехніки, багато людей задаються питанням: що вибрати: Hansgrohe або Grohe? Незважаючи на спільне коріння, це два різних бренди. Перший досі залишається німецьким, хоча близько 20% продукції випускається і за межами Німеччини. Торгова марка Grohe вже досить давно належить азіатському підприємству, і сантехніка виготовляється переважно у Китаї. Якщо вам потрібен оригінальний німецький одноричажний змішувач, рекомендуємо звернути увагу саме на продукцію Hansgrohe. Інші переваги цієї марки:

  • відповідність європейським стандартам якості;

  • велика увага до деталей упаковки та комплектації;

  • естетично приємний зовнішній вигляд сантехніки;

  • використання зносостійких матеріалів;

  • професійна збірка, тривалий термін служби.

 

Навіть зовнішня частина Hansgrohe для крана або змішувачі прихованого монтажу відомого бренду несуть у собі вікові традиції німецьких майстрів і будуть радувати вас протягом довгих років. Історія hansgrohe

Асортимент легендарного німецького бренду

Якщо ви плануєте виконувати сантехнічні роботи у ванній кімнаті або туалеті, рекомендуємо заглянути до асортименту продукції, що випускається компанією Hansgrohe, який розміщено на сайті Plitka.kiev.ua. Там ви зможете підібрати термостатичний змішувач в Києві або ручний душ у повній відповідності до стилістики кімнати. Оригінальна продукція відповідає жорстким критеріям якості та доступна у широкому ціновому діапазоні. Змішувачі Hansgrohe бувають:

  • змішувачі для кухні;

  • змішувачі прихованого монтажу;

  • змішувач для біде;

  • змішувач для ванни;

  • змішувач для душу;

  • змішувач для раковини.

Ввічливі та компетентні працівники інтернет-магазину допоможуть вам підібрати сантехніку від німецького бренду з більш ніж віковою історією. Зовнішня частина змішувача Hansgrohe, крани на ванну або раковину, елементи душа — усе це можна придбати за вигідними цінами і зі швидкою доставкою.