Історія ТМ Kludi

Сантехніка Kludi випускається вже майже сто років і заслужила визнання по всьому світу. Німецька компанія добре знає, що запропонувати ринку та не перестає дивувати. Їй належать деякі унікальні розробки: наприклад, термостат для біде або система зміни висоти змішувача при включенні. Крани, сифони, душові набори Kludi давно вже стали синонімами якості, надійності та технологічності. Якщо вам потрібен стильний і функціональний змішувач для душа, тепер ви знаєте, до якої марки придивитися уважніше. Сантехніка для ванної Kludi належить до преміального сегменту та займає середній і високий ціновий сегмент.

Цікаві факти про торгову марку Kludi

Цікаві факти про торгову марку Kludi

Компанія Kludi заснована у 1926 році у німецькому місті Менден. Це сімейне підприємство, яке з самого початку свого існування робить акцент на інноваційності сантехніки. Ідеї ​​та принципи, закладені на початку ХХ століття, досі служать мотивацією для розвитку компанії. Оберіть ви двоважільний змішувач або сифон Kludi — у будь-якому випадку отримаєте пристрій, що відповідає найсвіжішим технологіям і вимогам.

На сьогоднішній день компанія Kludi — це справжній промисловий гігант. З невеликого цеху у Мендені вона швидко виросла до 5 великих виробничих заводів (у Німеччині, Австрії, Угорщині, Польщі), науково-дослідного центру і представництв по всьому світу. Виділимо кілька цікавих моментів, що стосуються цього німецького лідера ринку сантехніки:

Підприємство є повністю незалежним. Його проста організаційна структура забезпечує максимально швидке прийняття рішень.

Загальна площа виробничих приміщень у Європі становить 300000 кв. м. Всі заводи працюють за єдиними стандартами та нормативами.

Велику увагу компанія приділяє зовнішньому вигляду продукції. Будь-який змішувач Kludi є стильним зразком промислового дизайну та готовий стати важливим декоративним елементом в інтер'єрі.

Інноваційні технології дуже важливі для Kludi. Компанія пропонує своїм споживачам душові системи з підвищеною ергономікою, економічні аератори та змішувачі з сенсорним управлінням.

Історія ТМ Kludi

Наскільки якісна сантехніка Kludi?

Німецька сантехніка служить еталоном якості у всьому світі, і продукція торгової марки Kludi не стала винятком. Підприємство працює згідно найжорсткішим європейським стандартам, випускаючи продукцію, що здатна служити довгі роки та не вимагати ремонту. Чи це одноважільний змішувач Kludi або ціла душова система — усі вироби німецького бренду характеризуються надійністю та здатністю витримувати інтенсивні навантаження.

Скільки коштує сантехніка Kludi?

Щоб дізнатися, скільки коштує сантехніка Kludi, рекомендуємо уважно вивчити каталог на сайті Plitka.kiev.ua. У ньому ви знайдете всі популярні види продукції німецького промислового гіганта. Ми реалізуємо не лише сантехніку, але і аксесуари для ванної кімнати Kludi:

  • склянка для зубних щіток;
  • щітка для унітазу;
  • тримач рушників;
  • гачок для душа;
  • дозатор рідкого мила;
  • поручень для ванни;
  • мильниця.

Наша компанія безпосередньо співпрацює з виробником, тому ви можете бути впевненими не лише в оригінальності сантехнічних виробів, а й у відсутності зайвих переплат посередникам. Для клієнтів нашого інтернет-магазину справедливі ціни на брендові товари з Європи.

Історія ТМ Kludi

Яка гарантія на сантехніку Kludi?

Як відповідальний постачальник сантехніки Kludi ми надаємо гарантію на реалізовану продукцію. Терміни її безпосередньо залежать від виду товару. Пропонуємо ознайомитися з асортиментом на сайті та зв'язатися з менеджерами компанії по телефону для уточнення всієї необхідної інформації.