Історія тм Grohe

Чому не варто купувати дешевий змішувач?

Хто особисто стикався з проблемою поганої якості змішувача, тому відомо, що невелика ціна на змішувач - лише ознака більш низької якості.

Якщо ви – не ворог собі, тоді економити на купівлі нового змішувача точно не варто. Купуючи якісний змішувач від перевіреного бренду, ви забезпечуєте собі спокійне життя на довгі роки, а економія в цьому випадку зі стовідсотковою гарантією обернеться проти вас. 

где купить смеситель grohe?

Кухонний змішувач Grohe Eurocube

Після придбання дешевого змішувача, не одного разу прийдеться зіткнутися з передчасним ремонтом. Допоки врешті решт не з'ясується, що вже час змінити сам змішувач. 

Grohe AG – відомий в усьому світі німецький бренд, під яким сьогодні виробляється близько 10 % усієї сантехнічної арматури, змішувачів та аксесуарів. Майже сто років діяльності на галузевому ринку, багатий досвід та серйозний багаж інноваційних розробок забезпечили торгівельній марці Grohe позицію не просто лідера, а справжнього кита індустрії.

де купити змішувач grohe?

Змішувач для ванни Grohe Eurodisc Joy

 

Передісторія та хронологія розвитку компанії Grohe

Історія розпочалась зі скромного бізнесу Ганса Грое, який він відкрив в далекому 1901 р. у невеликому німецькому містечку Шильтах.

Син ткача, Ганс долгий час займався сімейним ремеслом. Що спонукало його змінити рід занять, не відомо, але з цього часу він переключився на виготовлення металевих корпусів для будильників, які поставлялись годинниковому майстру в Германії.

где купить смеситель grohe?

Змішувач для ванни Grohe Eurostyle

З часом бізнес перетворився у невелику фабрику (в 1928 році тут працювало лише 100 людей), на якій вироблялись кільця для пічних труб, насадки для душу, кранів та змішувачів.

Фрідріх Грое був другим сином німецького підприємців та довгий час працював у батьківській компанії, але незабаром вирішив заснувати власний бізнес.

У 1936 р. молодий бізнесмен придбав компанію Berkenhoff & Paschedag, яка займалась виробництвом сантехніки з 1911 р. та розташовувалась у м. Хемер. Вже через два роки обновлена компанія отримала перші експортні закази, але незабаром розпочалась Друга світова війна та припинила на роки її розвиток.

где купить смеситель grohe?

Зовнішня частина змішувача для душу Grohe Grohtherm

Прийшов післявоєнний час і у 1948 році Фрідріх Грое дав компанії своє ім'я і розпочав з нуля. Масове будівництво надало бізнесу важливого поштовху до розвитку та росту. 

В 1956 році Фрідріх Грое придбав компанію з виробництва термостатів, а вже в наступному році зосередив усі сили на підготовку продавців, здатний просувати продукцію на ринку.

Сантехніка Grohe набула статусу еталону високої якості. Період з 1960 по 1970 рр. відзначився виходом на міжнародний ринок. 

У 1975 році відкрився перший філіал в Америці. Компанія Grohe Америка була орієнтована на верхній ціновий сегмент, популяризацію високої якості та унікального дизайну сантехнічного обладнання.

где купить смеситель grohe?

Підвісний унітаз Grohe Cube Ceramic

80-ті роки відзначилися боротьбою між компаніями батька та сина за права на фірмове найменування Grohe. Тільки на початку 90-х рр. було вирішено, що Фрідріх буде використовувати торгівельну марку Grohe, а Ганс продаватиме свою продукцію під маркою Hansgrohe.

Змішувач Grohe на сучасному ринку – і досі флагман

Змішувачі Grohe високо цінують в усьому світі та поділяють на такі категорії:

Чому варто вибрати Grohe?

Компанія не тільки ретельно контролює якість продукції, але й прагне до удосконалення стандартів якості. 

где купить смеситель grohe?

Унітаз з функцією біде Grohe Sensia

 

Grohe сантехніка відрізняється від аналогічної продукції неповторним дизайном та високою функціональністю. 

Купити змішувач Grohe безумовно варто. Технічні інновації, серед яких власні розробки компанії, виводять продукцію від ТМ Grohe на найвищий рівень.

Знижки на Grohe – привабливий шматочок, Grohe акція або розпродаж від компанії завжди є бажаними.

Grohe використовує власні ливарні цехи, на 100 % контролюючи зміст латунного сплаву.

где купить смеситель grohe?

Змішувач для раковини Grohe Grandera

 

Grohe Light – технологія, суть якої в мінімізації наявності свинцю та нікелю у питній воді завдяки покращеній рецептурі сплаву латуні.

Grohe SilkMove – диски у картриджах змішувачів виготовлені з керамічного сплаву, який застосовувався в аерокосмічній індустрії. Для їх покриття використовується змазка марки Teflon, яка забезпечує легке управління. Поєднання важеля змішувача з картриджем здійснюється за допомогою стрижня з литої латуні.

Завдяки особливій технології і через 20 років плавність управління важелем зовсім не зміниться.

Економія води в процесі експлуатації змішувача має високі показники завдяки новому картриджу Grohe Feather Control. 

где купить смеситель grohe?

Змішувач для раковини Grohe Minta

 

Важіль змішувача функціонує за принципом джойстика, його поєднання з дисками здійснюється за допомогою кріплення з цільного металу. Переміщуючись диски пропускають точно визначений об’єм води або перекривають подачу струменя.

Grohe – єдиний виробник, який пропонує повний спектр водозберігаючих сантехнічних приборів: для ванни, душі та систем змиву.

Інноваційна технологія Grohe Eco Joy дозволяє економити до 50% води в процесі експлуатації змішувачів, не знижуючи їх функціональності.

Душова система Grohe при цьому економить до 40 % спожитої води.

Кнопка EcoButton на рукоятці ручного душу або термостату дозволяє легким натиском знизити споживання води до 50% або збільшити потік води.

Підвісний унітаз Grohe має гідрофільний шар (Grohe Aquaceramic), завдяки якому керамічна поверхня унітазу зберігає чистоту на увесь період експлуатації. А технологія Quick release seat забезпечує легке відкриття та закриття кришки.

Будь-якому душовому набору, виготовленому за технологією Speed Clean, не зашкодять вапняні відкладення. Для очистки достатньо диски душу протерти тканиною.

где купить смеситель grohe?

Змішувач Grohe з термостатом та функцією Smart Control

 

Верхній душ Grohe з кронштейном – ергономічна конструкція, яка забезпечує зручність та комфорт.

Змішувачі, прихована частина змішувача для душу Grohe, душові набори Grohe мають дві корисні функції:

Grohe Cool Touch не дозволить вам обпектися, для чого достатньо встановити температуру нагріву поверхонь.

где купить смеситель grohe?

Змішувач для раковини Grohe Essence L-size

 

Grohe Safe Stop – технологія, яка дозволяє встановити температуру води.

Надійна інсталяція для унітазу Grohe та зливний механізм за технологією Grohe Whisper, яка застосовується у зливних бачках прихованого монтажу, забезпечує безшумну подачу та злив води.

Де купити змішувач Grohe?

В нашому магазині продукція від ТМ Grohe представлена в широкому асортименті. Регулярно проводяться акції зі зниження ціни на окремі позиції.