Історія компанії Peronda

 Історія компанії Peronda сягає корінням у далеке XIX сторіччя. В архівних документах зафіксовано, що у 1827 г. в провінції Кастельон у містечку Онда дві іспанські сім'ї Марті та Перес створили підприємство, яке займалося виробництвом керамічної плитки.

У середині XX сторіччя, а саме в 1951 р. фабрика приєдналась до торгівельної марки Peris y Cía, а у 1969 р. народилась безпосередньо торгівельна марка Peronda.

 Історія компанії Peronda

 Історія компанії Peronda

Колекція напільної плитки з орнаментом FS Star (від дизайнера інтер’єрів Франциско Сегарра)

 

Діяльність компанії Peronda сьогодні

Багаті традиції виявилися надійною базою для розвитку компанії. Виробничі потужності зростали і сьогодні підприємства компанії розташовані на території з розміром більше аніж 250 тис. кв. м. Два заводи кожного дня виробляють близько 25 тис. кв. м. продукції. 

Іспанська плитка – це висока якість та особлива південна естетика. Штаб-квартира концерну розташована у місті Онда, звідки почала свій відлік його історія. А назва міста назавжди стала частиною назви компанії.

Для оновлення концепції спеціалісти підтримують зворотній зв’язок зі споживачем, щоб отримувати інформацію про його відношення до продукції, запити та побажання з перших вуст.

 Історія компанії Peronda

 Історія компанії Peronda

Автор колекції FS Marrakech від дизайнера Франциско Сегарра, який створив її ексклюзивно для бренду Peronda під враженням від міста Марракеш.

 Компанія турбується про прогрес та вкладається у інноваційні розробки. Використовується тільки нове обладнання, розраховане на високу ефективність.

Екологічна політика компанії

Компанії не байдужі негативні наслідки виробництва та їхній вплив на оточуюче середовище. Серед екологічних пріоритетів компанії:

  • Негативне ставлення до потрапляння стічних вод до природних джерел.
  • Енергозбереження на усіх етапах виробництва.
  • Контроль викидів вуглекислоти в атмосферу.
  • У виробництві не використовуються залишки відбракованої продукції.
  • Виготовлення продукції з великим строком служби.
  • Використання регіональної сировини.

 Історія компанії Peronda

 Історія компанії Peronda

На створення колекції Ivy Франциско Сегарра надихнула сама природа. Колекція гармонійно поєднується з естетикою стиля "вінтаж".

 

Бренди компанії Peronda

Усі колекції плитки Peronda компанія виробляє під 3 брендами.

В основу продукції під торгівельною маркою Museum покладена ідея витончених розкошів в інтер’єрі. Глянсовий блиск глазурованої плитки давно є еталоном оздоблення у класичних та неокласичних стилях.

Дизайнери бренду розробляють дизайн керамічної плитки у 3 напрямках:

  • Classic – відтворення текстури мармуру та інших натуральних каменів у якості декору керамічної плитки;
  • Design – втілення ідей сучасного мистецтва в дизайні;
  • Concept – передові технології та оригінальні дизайнерські рішення у керамічній промисловості.

Harmony – концепція бренду передбачає виробництво широкого асортименту керамічної плитки та меблів для ванних кімнат (мозаїка, декоративні елементи).

 Історія компанії Peronda

 Історія компанії Peronda

Колекція Cuban від бренду Harmony декорована зображеннями геометричних та рослинних форм для неокласики.

 

Каталог бренду містить 4 серії:

  • Авторська колекція – дизайн кожної колекції належить відомим дизайнерам.
  • Argila (в пер. з португальського – глина) – ручна робота у виробництві керамічної плитки сьогодні рідкість. Використання традицій іспанського гончарного мистецтва збагачує естетику керамічного оздоблення та вносить нотку ексклюзивності у дизайн інтер’єрів.
  • Decorative у широкому асортименті пропонує декоративну плитку з елегантним кольоровим рішенням.
  • Goah (в пер. з суданського – комора, скарбниця) – унікальна лінійка аксесуарів для ванної кімнати, виготовлених з каменя цінних порід.

 Історія компанії Peronda

 Історія компанії Peronda

Колекція Solto 4D від бренду Museum з грандіозною імітацією камінних розсипів, які зустрічаються уздовж північних річок.

 

Багатовікова історія плитки Peronda зобов’язує, тому однойменний бренд пропонує асортимент, який вирізняється з поміж аналогічної продукції високою якістю, модним витонченим дизайном та різноманітністю форматів. 

Оздоблювальна плитка з червоної та білої глини, керамогранітна плитка Perondа, наділена високим класом зносостійкості та морозостійкості під торгівельною маркою Peronda Іспанія спроможна задовольнити смак та потреби найвимогливіших споживачів.

Якість продукції та інновації. Fashion Lab

Навіть кахельна плитка Peronda не лякається екстремальних температур та має клас стійкості до забруднень не нижче третього.

Каталог Peronda першим поповнився колекціями керамічної плитки великого формату. У цехах заводів компанії була вперше випробувана технологія однократного випалу, призначена для покращення міцності продукції.

 Історія компанії Peronda

 Історія компанії Peronda

Колекція Graystone від бренду Museum – класична імітація мармуру.

 

Дизайнери шукають натхнення у світі моди та сучасного мистецтва, не забуваючи про багаті іспанські традиції.

Діяльність Peronda Fashion Lab не визнає обмежень та нудоти. Матеріальне та технічне забезпечення сприяє розкриттю талантів та втіленню творчої енергії в унікальний дизайн. 

Керамічна плитка Peronda – результат співробітництва компанії з художниками, які оригінально мислять та мають здібність до реалізації у своїх ескізах кращих тенденцій високого мистецтва.

Історія плитки Peronda завжди була пов’язана з творчістю дизайнерів та модельєрів, здібності яких розквітли у стінах Fashion Lab. Більшість з них приєдналися до компанії завдяки спеціальним конкурсам для молодих дизайнерів.

 Історія компанії Peronda

Колекція Essence від бренду Peronda – вічно актуальне оздоблення "під дерево".

 

Сьогодні в компанії Peronda Іспанія працюють відомі спеціалісти з дизайну - Хуан Відаль (талановитий модельєр з Іспанії), Франциско Сегарра (спеціаліст з дизайну інтер’єру), модний дім Siemprevivas, студія дизайну Joan Rojeski, Патриція Адам (модельєр), студія дизайну Mut, дизайн-студія Dsignio. Їх задача – генерація ідей для створення ексклюзивних колекцій керамічної плитки.

Продукція компанії Peronda може бути використана для оздоблення інтер’єрів та екстер’єрів як:

  • плитка для ванної;
  • плитка для кухні;
  • плитка для зовнішнього застосування;
  • плитка для холу.

Історія плитки Peronda перегорнула ще одну сторінку завдяки використанню нової технології 4D-друку. Тепер керамічна плитка від іспанського бренду відрізняється від аналогічної продукції багатством художньої прорисовки деталей.

 Історія компанії Peronda

 Історія компанії Peronda

Завдяки високій якості декору плитка Peronda перетворить будь-яке приміщення до невпізнанності та надасть йому іспанського колориту. 

Наприклад, звичайна типова ванна стане шикарною.

Плитка в ванну повинна відповідати певним критеріям якості. Практично вся продукція компанії наділена універсальними характеристиками.

Напільний керамограніт для ванної кімнати допоможе стілити будь-який дизайнерський задум з використанням імітації інших оздоблювальних матеріалів – каменя, дерева, металу та текстилю, орнаментальним та рослинним візерунком. 

Декор тривалий час збережеться на поверхні, а керамічна плитка для ванної кімнати залишиться актуальною на довгі роки. 

 Історія компанії Peronda

 Історія компанії Peronda

Колекція Apis від бренду Harmony – фактура глянсової цегли різних кольорів.

 

Де купити іспанську плитку для ванної?

В нашому магазині пропонується широкий асортимент продукції від ТМ Peronda.

Скільки коштує іспанська плитка?

В нашому інтернет-магазині проходять акції та ціна на плитку з деяких колекцій компанії знижена на 50 % та більше.