Історія фабрики Pamesa

Фірмова плитка з Іспанії давно вже вважається символом краси і надійності. На ринку присутньо безліч брендів з багаторічною історією, кожен з яких має власні традиції та унікальні особливості. Сьогодні ми розповімо вам про фабрику Pamesa, яка займає лідируючі позиції не лише на своїй батьківщині, але і в Європі у цілому. Компанія випускає настінну та підлогову кераміку вищого класу. Купити Pamesa в Україні можна у всіх найбільших офлайн- та інтернет-магазинах. У колекціях бренду присутня класична керамічна плитка з Іспанії, кахель, керамограніт, мозаїка.

 История фабрики Pamesa

Створення та розвиток фабрики Pamesa

Підприємство по виробництву кераміки під назвою Pamesa було створено у 1972 році. Основним обладнанням були тунельні печі з димарем, а з 1981 року компанія почала виготовляти продукцію методом одноразового випалу. Уже через 6 років Pamesa стала першою іспанською фабрикою, що випускає порцелянову плитку.

У кінці 90-х років плитка Pamesa почала вироблятися у Бразилії, а ще через кілька років — і у США. Компанія стрімко розвивалася і доволі швидко зайняла лідируючі позиції на міжнародному ринку. У її каталозі представлена:

Велику популярність має керамограніт з Іспанії від торгової марки Pamesa. Крім високих технічних та експлуатаційних характеристик він може похвалитися доступною вартістю. В принципі, грамотна цінова політика — одна із сильних сторін даного виробника. Крім того, компанія приділяє велику увагу захисту навколишнього середовища, бореться з вирубкою лісів тощо. Іспанська плитка Pamesa виробляється з екологічно чистих матеріалів, у технічному процесі використовується відпрацьована вода, знижені показники шкідливих викидів в атмосферу. Якщо вам потрібна кераміка від компанії, що піклується про навколишній світ, то продукція торгової марки Pamesa безумовно може стати вашим вибором.

 Як укладати плитку?

Як укладати плитку Pamesa?

Після придбання брендової кераміки деякі покупці цікавляться, а як укладати плитку Pamesa? Насправді тут немає нічого складного. Іспанська плитка для підлоги та стін укладається в той же спосіб, як і кераміка інших брендів. Використовуйте якісний клей і стежте за правильністю ліній.

Скільки коштує ректифікована плитка Pamesa?

Якщо вас хвилює, скільки коштує ректифікована плитка Pamesa, то поспішаємо заспокоїти — це одна з найдоступніших керамічних колекцій серед брендової продукції. Ціна залежить від матеріалу виготовлення, розмірів, зовнішнього вигляду та інших факторів. Однак кожна фірмова кахельна плитка (Іспанія) повністю виправдовує вкладення. Вона прикрасить кімнату та стане важливою частиною інтер'єру.

Де купити плитку Pamesa?

Якщо ви вже визначилися з торговою маркою і тепер розмірковуєте, де купити плитку Pamesa, хочемо запропонувати інтернет-магазин Plitka.kiev.ua. Компанія вже багато років працює на вітчизняному ринку та пропонує вигідні умови для придбання оригінальної кераміки. Як офіційний постачальник плитки Pamesa в Україні ми маємо можливість реалізовувати її без зайвих націнок та у будь-якій потрібній кількості. Продукція постійно є у наявності, а менеджери компанії завжди готові допомогти з вибором. Іспанська плитка для ванної кімнати, кухні, холу — відмінне рішення щодо прикрашання будинку красивим, практичним і довговічним оздоблювальним матеріалом.

 Где купить плитку Pamesa? 

Плитка з Іспанії від компанії Pamesa відноситься до середнього цінового сегменту та доступна широкому колу клієнтів. За допомогою неї ви зможете реалізувати дизайнерський проект будь-якого ступеня складності та створити інтер'єр своєї мрії. А наш магазин як постачальник плитки Pamesa в Україну з радістю вам у цьому допоможе!