Історія фабрики Cerrad

Клінкер і керамограніт Cerrad давно вже стали синонімами якості та надійності у всій Європі. Польська фабрика була створена наприкінці ХХ століття, але вже встигла впевнено закріпитися на висококонкурентному ринку. Сьогодні плитка Cerrad для ступенів, стін, підлоги користується стабільно високим попитом далеко за межами батьківщини. Безліч її шанувальників є і у нашій країні. Якщо вам потрібен якісний та недорогий керамограніт або клінкер, рекомендуємо уважно придивитися до продукції цього бренду.

Історія фабрики cerrad

Фабрика Cerrad — польські традиції виробництва кераміки

Польська фабрика Cerrad була заснована у 1994 році, а з 1997 року вона зайнялася виробництвом клінкера методом сухого формування та глибокого запікання. Саме цей продукт приніс підприємству міжнародну популярність. Клінкерна плитка Cerrad та якісний керамограніт — ось, що зробило торгову марку дуже популярною та шанованою у Європі. Компанія продовжує традиції 80-річної історії Радомської фабрики та успішно їх розвиває з урахуванням новітніх тенденцій. Морозостійкий керамограніт Cerrad і клінкерна плитка відповідають найжорсткішим міжнародним стандартам.

В асортименті бренду налічується близько 170 позицій. Продукція розповсюджується через більш ніж 1000 магазинів у Польщі та закордон. Cerrad плитка під дерево, камінь, мармур успішно використовується в інтер'єрному дизайні та під час виконання вуличних робіт. Тип застосування:

  • плитка для ванної;
  • плитка для кухні;
  • плитка для зовнішнього застосування;
  • плитка для холу.

Фасадний керамограніт Cerrad добре себе зарекомендував в умовах українського клімату. Він стійкий до атмосферних опадів, морозів, механічних впливів. Таке облицювання здатне прослужити довгі роки, прикрашаючи собою будівлю вашого будинку. Польська плитка Cerrad належить до середнього та нижнього цінового діапазону, що також підвищує її привабливість в очах багатьох споживачів.

Історія фабрики cerrad

Де розташована фабрика Cerrad?

Деякі люди задаються питанням, де розташована фабрика Cerrad. Відповісти на нього досить просто — виробничі потужності зосереджені на трьох підприємствах, які знаходяться в окрузі Страховіце (Радомське воєводство). Останнє з них було відкрите у 2018 році та зосереджене на випуску керамограніта великого формату з лапатованою та полірованою поверхнею. Компанія активно розвивається, постійно впроваджуючи інновації та розширюючи асортимент. Керамограніт Cerrad з кожним роком покращує свої експлуатаційні характеристики та стає все більш функціональним.

Історія фабрики cerrad

Скільки коштує керамограніт Cerrad в Україні?

Як ми вже писали, у нашій країні продукція польської марки також дуже популярна. Скільки коштує керамограніт Cerrad в Україні? Щоб відповісти на це питання, необхідно знати назву колекції, розміри, призначення елементів. Кожна лінійка має унікальні параметри та відповідний цінник. Інтернет-магазин Plitka.kiev.ua реалізує керамограніт Cerrad, що імітує різні будівельні матеріали:

  • дерев'яна дошка;
  • під бетон;
  • під дерево;
  • під камінь;
  • під цеглу.

Також у каталозі є клінкерна плитка українського виробництва. Наша компанія співпрацює з провідними вітчизняними та зарубіжними виробниками кераміки та реалізує їхню продукцію за мінімальними цінами на ринку. Постійно у наявності клінкер і керамограніт для підлоги Cerrad. Ви можете подивитися на сайті та ознайомитися з представленими на ньому колекціями брендової польської плитки. Гарантуємо повну відповідність товарів заявленим описам та ідеальний стан продукції. Здійснюємо доставку замовлень по всій Україні, безкоштовно консультуємо та допомагаємо підібрати кераміку у потрібному стилі та з вартістю, що точно вас влаштує.