Історія фабрики Baldocer

Іспанська плитка — одна з найпопулярніших в Україні та Європі. Вона характеризується високою якістю виготовлення та привабливим зовнішнім виглядом. Одним з найбільш відомих сучасних виробників є компанія Baldocer. Її продукція відрізняється не тільки чудовими експлуатаційними характеристиками, але й доступною ціною. Купити Baldocer в Україні можна на дуже вигідних умовах — кераміка недорого коштує, служить роками та здатна стати родзинкою вашого інтер'єрного дизайну. Іспанська фабрика стрімко розвивається та уважно прислухається до побажань своїх клієнтів. Якщо ви шукайте красивий і практичний кахель, обов'язково придивіться до асортименту керамічних виробів Baldocer.

Історія фабрики Baldocer

Молодий іспанський виробник кераміки

Фабрика Baldocer з'явилася на європейському ринку не так давно. Компанія була створена у 1994 році, але молодий вік не заважає їй на рівних конкурувати з більш віковими виробниками. Для багатьох українців плитка Baldocer стала символом надійності та естетики. Брендовий керамограніт з Іспанії відмінно служить на різних поверхнях, прикрашаючи їх собою та роблячи приміщення більш функціональними.

Іспанська плитка для підлоги та стін Baldocer виготовляється у невеликому місті Кастельон, яке розташоване біля Валенсії. Виробничі площі складають 50 тис. кв. м, а щоденний обсяг випуску кераміки — 22 тис. кв. м. Компанія розставляє акценти на наступних моментах:

  • найширший асортимент продукції для облицювання стін і підлоги;
  • класичний та більш сучасний дизайн плитки;
  • постійне вдосконалення виробництва;
  • використання глини високої якості;
  • доступна ціна, одна з найнижчих серед конкурентів.

Плитка з Іспанії, що випускається на підприємстві Baldocer, відповідає найжорсткішим європейським стандартам. Купуючи таку кераміку для будинку або квартири, ви точно не помилитеся з оздоблювальним матеріалом.

Історія фабрики Baldocer

Особливості керамічної плитки Baldocer

Кераміка Baldocer — це іспанська плитка для ванної кімнати та кухні. Саме у цих приміщеннях продукція бренду виглядає найбільш гармонійно та природно. Стилістика кераміки сильно відрізняється від лінійки до лінійки. Ви можете знайти плитки, стилізовані під дерево, камінь, тканину або інші матеріали. Кахельна плитка (Іспанія) від торгової марки Baldocer здатна порадувати:

  • стійкістю до умов підвищеної вологості;
  • готовністю до перепадів температури;
  • міцністю і тривалим терміном експлуатації;
  • привабливим дизайном, стильними текстурами.

Шановний виробник домігся того, що його плитка успішно об'єднала у собі усталені іспанські традиції та сучасні тенденції дизайнерського мистецтва. Виглядає такий результат дуже ефектно.

Основні способи використання продукції Baldocer:

  • іспанська плитка для підлоги для кухні;
  • іспанська плитка для підлоги для кухні та коридору;
  • іспанська керамічна плитка для ванної.

Історія фабрики Baldocer

Як правильно укладати плитку Baldocer?

Щоб розібратися у тому, як правильно укладати плитку Baldocer, слід спершу визначитися з місцем її використання — на стіни або підлозі. Обов'язково зробіть розрахунок кількості кераміки, підготуйте інструмент і зв’язуючий склад. Починати роботу краще з підлоги, а потім переходити на стіни. Постійно контролюйте горизонтальні та вертикальні лінії, щоб кахель лягав рівно. Плитка з Іспанії легко ріжеться та не вимагає особливих зусиль для якісного монтажу.

Скільки коштує ректифікована плитка Baldocer?

З'ясувати, скільки коштує ректифікована плитка Baldocer, можна на сайті інтернет-магазину Plitka.kiev.ua або зателефонувавши нам. Кваліфіковані та ввічливі працівники компанії проконсультують по будь-яких питаннях і допоможуть визначитися з видом облицювального матеріалу. Як офіційний постачальник плитки Baldocer в Україні наш магазин має можливість пропонувати мінімальні ціни на весь асортимент брендової кераміки іспанського виробництва.

Де купити плитку Baldocer?

Керамічна плитка з Іспанії має величезний попит у нашій країні. Її реалізує безліч інтернет- і офлайн-магазинів. Якщо ви ще не вирішили, де купити плитку Baldocer, радимо зазирнути до каталогу на Plitka.kiev.ua. Тут ви знайдете величезний вибір керамічної продукції за доступними цінами. А компетентні менеджери завжди готові запропонувати оптимальний матеріал для оздоблення вашого будинку або квартири.

Історія фабрики Baldocer

Інтернет-магазин Plitka.kiev.ua — постачальник плитки Baldocer в Україні, якому довіряють тисячі клієнтів. Ми гарантуємо оригінальність товарів з каталогу, індивідуально консультуємо, забезпечуємо швидку доставку замовлень. У наявності є продукція бюджетного, середнього та преміального рівня. Підберемо плитку кожному!