Спробуйте вибрати інтер’єр ванної кімнати за фотографією

 В кожному домі є ванна кімната, яка в кожного господаря приймає індивідуальний вигляд – затишна, модна, елегантна, мініатюрна або схожа на велику залу. Але незалежно від розміру та стилю приміщення, ванна кімната все одно може виглядати гарною та оригінальною.

 Правильний інтер’єр ванної кімнати – запорука гарного початку нового дня, відчуття комфорту та чистоти в усіх мешканців будинку, чудової можливості відпочити та розслабитися після напруженого будню.

 Кожний вибирає інтер’єр ванної кімнати, спираючись на власний смак, вкладаючи в оформлення цього важливого куточку будинку частку душі. Вже спроектовані рішення, фотографії яких представлені на нашому сайті, так само є наслідком натхнення професійних дизайнерів.

интерьер ванной комнаты

 Колекції Nero від польської фабрики Cerrad та колекція іспанського походження Venis Tavola – чудовий варіант для прихильників класики. Для витончених інтер’єрів ванної кімнати пасуватиме кахельна плитка з розкішними візерунками, рельєфною поверхнею або імітацією мармуру. Важливо, щоб решта предметів інтер’єру знаходились у відповідності з обраним стилем та не відхилялися від загальної картини за формою та кольором.

 Досить цікаво виглядають в інтер’єрі ванної кімнати квіткові сюжети – малюнки або яскраві букети, що ніби зійшли з фотографії (Almera Ceramica Fino - Іспанія).

 У просторих приміщеннях яскраво та по-літньому тепло виглядатиме керамічна плитка насичених сонячних відтінків. Наприклад, з колекції Dolcevita від іспанського виробника Novogres, Ligne від іспанської фабрики APE.

 Але перш ніж вибрати стиль оздоблення ванної кімнати, оцініть технічні параметри приміщення – площу та особливості планування, які суттєво вплинуть на вибір керамічної плитки, дизайн меблів та типу сантехніки.

 Не кожна ідея оформлення інтер’єру ванної кімнати обов’язково підійде для конкретних умов. Особливості оформлення залежать від особистих симпатій та способу життя, тому що атмосфера саме цього приміщення має викликати відчуття максимального комфорту.

 Якщо не бажаєте ризикувати та експериментувати - вибирайте класичний стиль. Ще один універсальний варіант дизайнерського рішення – простота прованського інтер’єру.

интерьер ванной комнаты

 Оформлення інтер’єру ванної кімнати має враховувати не тільки стильний інтер’єр, але й функціональність приміщення. Люди, які надають перевагу активному способу життя, відмовляються від традиційної ванни та обирають компактну душову кабіну.

 Іншим до смаку традиційне рішення ванної кімнати, але з джакузі. Якщо площа приміщення маленька, можна зупинити свій вибір на кутовій моделі ванни. Усі види сантехнічних виробів широко представлені на сайті. Можливо, вам сподобається сучасна акрилова ванна, яка чудово зберігає білий колір.

 Для прихильників гідромасажу в асортименті представлені відповідні моделі. Більшість надають перевагу звичайним ваннам з чавуну або сталі. Не забувайте, що великі елементи інтер’єру ванної кімнати повинні гармоніювати за стилем та кольором. Асиметричні вироби дозволяють компактно розмістити в невеликому приміщенні усі необхідні в побуті предмети.

 Не забувайте про побутову техніку. Іноді її краще розмішувати в інших приміщеннях, щоб не перевантажувати простір. Обміркуйте, яке місце віддати для зберігання рушників та інших предметів побуту. Виробники пропонують тумби, пенали, рушникосушарки. Не забувайте про те, що меблі знаходитимуться поблизу від води, тому матеріали, з яких вони вироблені, повинні бути вологостійкими.

интерьер ванной комнаты

 Дуже важливо приділити увагу невеликим деталям та аксесуарам в інтер’єрі ванної кімнати. Наприклад, правильно вибрати оригінальний килимок, кашпо з квітами, стильну занавіску, губки дрібниці повинні вписуватися у загальну ідею. Адже навіть стаканчик для зубної щітки або вішалка для халату може порушити гармонію. Банний текстиль здатний стильно доповнити композицію. Дотримуйтеся загальної кольорової гамми, яку вибрали на початку. Якщо ви надаєте перевагу яскравим та контрастним аксесуарами, тоді дуже ретельно обирайте відтінки.

 Майстерне використання дзеркал та підсвічення дозволяють візуально збільшити площу приміщення. Також поділ на функціональні зони за допомогою світла дозволить злегка змінювати обстановку в залежності від потреб та настрою. Яскраве світло вранці підбадьорить, а приглушені світильники для вечірнього відпочинку будуть джерелом приємних відчуттів.