Інтер’єр 2020 - модні тенденції

Мода наче морська хвиля, на гребінь якої потрапляють нові тренди та популярні віяння.

Модні тенденції формуються у творчій уяві професійних дизайнерів з багатим досвідом, які постійно знаходяться у пошуку нових форм, кольорових поєднань та конструкторських рішень. Поле їх діяльності – постійний попит споживача на комфорт, отримання естетичного задоволення та… подив.

Красота та гармонія – очевидні, але в той же час невловимі для визначення явища. Кожний сприймає їх індивідуально, а народна мудрість стверджує прямо, що "…на смак та колір немає товаришів". 

Интерьер 2020 - модные тенденции

Тому новинка, під час погляду на яку усі дружньо ахнуть та відчують захват, просто не може існувати. Однак, дивлячись на неї обов’язково ахне переважна більшість!

Як правильно організувати простір у 2020 році?

Потрясінь та естетичних вибухів, подібних спалахам наднових зірок, у 2020 році не очікується. У пріоритеті знаходиться максимальний комфорт та зручність, вільний "дихаючий" простір, не захаращене надлишком предметів та декоративних заходів, природна палітра кольорів, натуральне оздоблення та текстиль.

Однак, інтер’єр не повинен виглядати як демонстраційний зал меблевого магазину. Еклектика повинна створюватись зі смаком, коли в інтер’єрі переважають улюблені предмети, які викликають особисту симпатію. Естетичне чуття підкаже, що варто поєднувати в одному інтер’єрі.

Интерьер 2020 - модные тенденции

Основні модні тенденції – форми та предмети

✓ Сьогодні до себе привертають особливу увагу неправильні форми, від яких віє недосконалістю, грубуваті вигини та нарочиті нерівності, абсолютна відсутність симетрії, як антипод класики.

Арочні отвори, аксесуари, прикрашені атрибутами ордерної системи, грецькі амфори переживають сьогодні черговий злет популярності.

Предмети виглядають як ексклюзив, а в сучасному інтер’єрі, оформлення якого тяжіє до принципів мінімалізму, можуть стати акцентними елементами.

Интерьер 2020 - модные тенденции

Дизайнерська рушникосушарка, окремо розташована ванна та душ в рівень з підлогою, підвісна сантехніка (біде, унітаз) та скляна душова кабіна ідеально поєднуються в одному інтер’єрі з незвичайними формами аксесуарів, фактурним текстилем з незвичайним орнаментом, химерними стелажами.

✓ Ближче до природи! – гасло, до якого вже багато років прислухаються дизайнери. У тренді плетені крісла з низькою посадкою, низькі дерев'яні столики у східному стилі, напільні та настінні кашпо для кімнатних рослин.

Интерьер 2020 - модные тенденции

Керамічна плитка під дерево з виразним текстурою натуральної деревини в інтер’єрі 2020 просто незамінна. 

На іншій чаші терезів - плитка під мармур як імітація натурального каменя, який добувається з надр землі.

Плитка під цеглу знаходиться десь посередині і є вираженням простоти та одночасно - вікових традицій. 

Керамограніт під дерев'яну дошку ідеально доповнює цегляну кладку в інтер’єрі та створює основу для природного дизайну –природного та простого.

В основі природного декору – тактильне сприйняття. Природні текстури та шорсткуваті поверхні при доторкуванні викликають приємні відчуття. Матові, неоднорідно пофарбовані поверхні заспокоюють завдяки натуральному вигляду. 

Тепло та яскрава енергія необробленої деревини настільки насичує собою атмосферу житлового приміщення, що навіть елегантний керамограніт під мармур не в змозі скласти їй конкуренцію.

Интерьер 2020 - модные тенденции

✓ Поєднання різних фактур та кольорів оздоблення все ще залишається важливим інструментом зонування простору.

Використовувати у створенні базового оздоблення інтер’єру універсальний керамограніт, який підходить для будь-якої поверхні (стіни, підлога), дуже зручно. Як правило, керамічна плитка представлена ще і в різних кольорах, завдяки чому легко виділяти функціональні зони. 

В широкому асортименті представлені і різноманітні фактури:

  • плитка під мармур;
  • плитка під метал;
  • плитка під дерево;
  • плитка під дерев'яну дошку;
  • плитка під камінь;
  • плитка під мозаїку.

✓  Які будуть модні кольори в інтер’єрі 2020 року?

Надто помітні та яскраві кольори прекрасно поєднуються з простими геометричними фігурами – в оздобленні та текстилі.

Квадратна плитка для підлоги двох контрастних кольорів допоможе створити яскравий акцент, навколо якого можна створити композицію у будь-якому стилі – від класичних до сучасних.

Интерьер 2020 - модные тенденции

Кольори, модні в 2020 році, тісно пов’язані з землею та металом. Корозія, патина виглядають як декор та дарують дизайнерам незвичайні малюнок та фактуру. 

Земляна палітра протистоїть яскравому монохрому. Дизайнери називають дефіцит яскравих кольорів в інтер’єрі кольоровим "авітамінозом". Усе частіше зустрічаються бібліотеки, вітальні та навіть спальні, пофарбовані у яскравий колір.

Интерьер 2020 - модные тенденции

В якості компромісу популярними залишаються пастельні тони. Кольори м’яти або шавлії – пастельні та одночасно досить виразні та свіжі, а їх використання сьогодні є популярним не тільки в оформленні інтер’єрів.

Модна фасадна плитка – не тільки клінкер під цегляну кладку, але й керамограніт приємних кольорів.

Відтінки-компаньйони або дружні кольори, що доповнюють синьо-зелену палітру у 2020 році, прийнято розподіляти по сезонах.

Весна - димчастий, сизо-блакитний, ніжний рожевий та легкий кавовий.

Літо - пастельні відтінки блакитного та рожевого, молочний, теракотовий, блідий оранжевий, світло-фіолетовий та чорний.

Осінь – шоколадний, пограничні відтінки між сірим та рожевим або синім, темно-зелений, сапфіровий, бордовий.

Зима – димчастий, кобальтовий, темно-сірий.

Як вибрати трендовий колір для кухні 2020?

Керамічна плитка для кухні 2020 підбирається відповідно до дизайнерського проекту. 

Интерьер 2020 - модные тенденции

Керамограніт для підлоги повинен бути темнішим за стіни. Для модних кольорів знайдеться місце у будь-якій стилізації. Однотонні кахлі та кругла раковина кольору м’яти у поєднанні з гарнітуром димчастого кольору та металеві аксесуари будуть ефектно виглядати як з напільною плиткою під дерево та кімнатних рослин у горшках на підвіконні. Легкий акцент молочного або блідо-рожевого кольору підійде для сільського стиля, а темно-зелений та сапфіровий – для класики. 

Интерьер 2020 - модные тенденции

Якщо змінити базовий колір на один з дружніх, тоді синьо-зелені відтінки можна використовувати в якості кольорового акценту.

Сенсорний змішувач на кухні – це зручно та сучасно, до того ж безконтактний механізм подачі води сприяє збереженню у чистоті деталей змішувачів. 

При вмілому підході до дизайну такий сучасний аксесуар ідеально впишеться навіть до класичного інтер’єру.

Шестикутна плитка в Києві? Плитка для підлоги в Україні за кращою ціною? В каталозі нашого магазину представлений широкий асортимент сучасних трендів від провідних виробників.