Причини, з яких споживачі зупиняють свій вибір на змішувачах Hansgrohe Talis

Змішувачі Hansgrohe Talis мають цілий ряд варіацій, які розрізняються за індексами (E2, S, S2, Classic).
Кожний змішувач з серії заслуговує на придбання й, безумовно, прикрасить будь-який інтер’єр ванної кімнати.

До комплектації моделі Hansgrohe Talis S2 32040000 входить керамічний вузол змішування, кріплення рукоятки Boltic, один донний клапан, аератора QuickClean, обмежувача температури води та системи, яка приймає участь у витраті водних ресурсів (дозволяє витрачати воду зі швидкістю до 5 літрів на хвилину).
Ще один яскравий приклад - модель Hansgrohe Talis E2 31642000. Змішувач належить до однозахватного типу та дозволений для експлуатації як у ванній, так і в душі. Майже усі моделі змішувачів від німецького бренду мають хромоване покриття. Hansgrohe Talis E2 31642000 – не виключення. На відміну від попереднього варіанту, в даному випадку максимальний рівень витрат води значно більше – до 17 літрів на хвилину.
Серед особливостей даної версії сантехнічного обладнання від от Hansgrohe – вертикальний спосіб монтажу, 2 монтажних отвори, наявність системи швидкого монтажу, довжина виливу - 180 мм, висота - 148 мм.
Серед пропозицій від Hansgrohe Talis чільне місце посідає змішувач для біде Hansgrohe Talis S2 (32240000) з максимальною швидкістю витрати води до 7 літрів на хвилину.
Змішувач обладнаний обмежувачем температури води, а також зручною функцією очистки Rubit, яка дозволяє видаляти водний камінь. Цей варіант змішувача кваліфікується як сантехнічне обладнання з монокомандним інтерфейсом. Корпус виготовлений з латуні, вкритої хромованим покриттям.
На відміну від інших моделей, змішувач Hansgrohe Talis S2 (32240000) доповнений цілою низкою корисних технологій:
ComfortZone. Вода змішується у великих об’ємах, а змішувачами дуже легко керувати, в том числі параметром установки потрібної температури води;
AirPower. До води домішується повітря, тому струмінь набирає об’єму та м'якості.
QickClean. Технологія дозволяє дуже легко здійснювати очищення.
EcoSmart. За допомогою пристрою Waterdimmer ви легко зекономите воду без будь-якого дискомфорту.
Boltic. Рукоятка змішувача надійно закріплена, а можливість її розшатування повністю виключена.
Вочевидь, різниця між пропозиціями від Hansgrohe Talis досить відчутна – у каталозі нашого магазину plitka.kiev.ua можна знайти практичне рішення для будь-якої сантехнічної задачі, яка стосується експлуатації змішувачів.
Talis пропонує моделі, які відмінно комбінуються з мийками з неіржавіючої сталі, з можливістю переключення між звичайним та душовим струменем (Hansgrohe Talis S 32841)

Товари в колекції Talis
Товари в колекції Talis E2
Товари в колекції Talis S