Душові та гідромасажні бокси: як вибрати

 Душові бокси на відміну від ванн відрізняються безліччю переваг для людей, яким більше подобається приймати душ, аніж лежати у ванні. До того ж, витрати води у душовій кабіні набагато менші, а приміщення залишається чистим, затишним та досить вільним.

 Душові та гідромасажні бокси займають мінімум місця, даруючи багато можливостей та приємних відчуттів, повну захищеність та розслаблення.

душовий бокс

 Лише декілька хвилин, проведених вдома у гідро масажному боксі не порівняти з часом, проведеним у SPA-салоні. Пояснити це легко – по-перше, вдома зручніше, по-друге, функціональність душової кабіни зі зручними розсувними дверцятами з міцного загартованого скла, зі зручним піддоном повністю задовольняє будь-які потреби.

 В залежності від побажань клієнтів можна підібрати душовий бокс, обладнаний не тільки гідромасажем та різними видами душу, але й сенсорною панеллю управління, спеціальними парогенераторами, які забезпечують ефект бані, безліч зручних полиць, тримачів для рушників, підсвіченням та аудіосистемою.

душовий бокс

 Ви можете отримати будь-яку інформацію про виріб за описами, фотографіями та рекомендаціями консультантів.. Найпопулярнішими на сьогодні вважаються душові бокси Appollo та Devit.