Вирішуємо проблему дизайну маленької ванної кімнати

 Не засмучуйтеся, якщо вам не так пощастило, як власникам великих ванних кімнат, де можна розташувати на власній площі габаритну сантехніку та меблі, багато корисних шаф та простору душову кабіну або гідромасажний бокс.

 Навіть якщо у вашому розпорядженні лише пару вільних квадратів, їх можна оформити оригінально, гарно, не забуваючи про зручність та функціональність. Спеціалісти нашого інтернет-магазину допоможуть підібрати обміркований, привабливий, унікальний дизайн маленької ванної кімнати, який вимагає мінімум витрат.

 Фотографії інтер’єрів ванних кімнат, що підкріплюють кожну колекцію керамічної плитки та сантехнічного обладнання, є відмінним прикладом того, як стильно та зі смаком можна оформити маленьку ванну кімнату.

дизайн маленькой ванной

 Зверніть увагу, наскільки багато та незвичайно виглядає іспанська колекція керамічної плитки у червоних тонах Venis Minimosaic, сонячна та яскрава плитка Gemma Atmosphere з Єгипту, світла та доповнена захоплюючим об'ємним декором італійська колекція Vallelunga Rialto.

 Усі перелічені колекції кахлю чудово підійдуть для дизайну маленьких ванних кімнат. Доповнити інтер’єр можна за допомогою чудових душових кабін від польського виробника Cersanit та німецького бренду Huppe. Досконалості маленькій ванній кімнаті додадуть меблі з колекції словенської фабрики Gorenje Avon.