Дизайн кухні вашої мрії

 Безперечно, кухня – це функціональне і дуже необхідне для комфортного життя кожної людини приміщення. Дизайн кухні може належати до будь-якого стилістичного напрямку, мати незвичайні та навіть чудернацькі поєднання кольорів, безліч декоративних елементів та аксесуарів, комбінації натуральних матеріалів та найновіших винаходів у світі побутової техніки.

 У будь-якому випадку дизайн кухні повинен бути до смаку господарям помешкання, дозволяючи насолоджуватися приготуванням їжі та її процесом її прийому, створювати атмосферу відпочинку та знімати гнітючий настрій.

кухня

 Розробляючи проекти такого приміщення як кухня дизайнери беруть до уваги усі побажання клієнтів. Підбір правильних матеріалів для облицювання стін та підлоги, ергономічна розстановка меблів, заповнення пустот та, водночас, зберігання достатнього вільного простору.

 Гармонійність, затишок, достатнє освітлення та функціональність завжди на першому місці, коли йдеться про кухню та дизайн її інтер’єру.

кухня

 Найбільш поширеним матеріалом для захисту та прикрашення підлоги та стін вважається керамічна плитка. Придивіться до дуже привабливих, на наш погляд, колекцій Ape Metro та Newport (Іспанія), Aparici Acoustic (Іспанія).

 

 

Товари в колекції Metro