Чудовий дизайн для кухні-студії

 Модний архітектурний хід - створення багатофункціонального та просторого приміщення під назвою кухня-студія, дозволяє поєднати у дизайні одного приміщення затишок житлового простору та практичність робочої зони.

 У кухні-студії передбачена наявність звичної для усіх традиційних кухонь фартуха, роздільного столу для приготування їжі, плити, холодильника та іншої побутової техніки, а також комфортного куточка для відпочинку з обіднім столом, телевізором, гостьовим диваном, м'якими кріслами й т. ін.

кухня студія

 У дизайні кухні-студії можна провести непомітну лінію пересічення між кухнею та вітальнею, тому що в цьому популярному нині приміщенні не існує ніяких перегородок або розділяючи стін. Єдиний спосіб поділу простору на функціональні зони – зведення акуратних колон та арок, вдало розташовані меблі та барна стійка.

Плитка для кухні-студії

Якщо вже ви серйозно замислились над дизайном кухні-студії, пам’ятайте, що в даному випадку важливо дотримуватись єдиного стилю, а не експериментувати, декоруючи робочу зону під сувору класику, а у декількох кроках від неї дозволяти розгулятися еклектиці.

кухня студія

 У подібному виконанні, здебільшого, проглядає несмак та деяка дивина. Щоб не припуститися помилки при виборі інтер’єру для кухні студії, зайдіть на наш сайт та зверніть увагу на оригінальні та стильні пропозиції Angel від іспанської фабрики Parici Opoczno Legno Moderno польськими нотками.