Як впливає колір кухні на настрій господарів

 Вчені довели, що колір впливає на душевний та фізичний стан, настрій та самопочуття людини. Якщо в інтер’єрі спальні рекомендовані до використання спокійні фарби, заспокійливі та розслаблюючі, що не дратують погляд та асоціюються з відпочинком, у кухні краще виглядають теплі, яскраві, соковиті тони кольорової палітри.

 Вибір кольорів пов'язаний з призначенням приміщення. У кухні займаються приготуванням традиційних або навіть вишуканих блюд, пригощаємо кулінарними шедеврами гостей, збираємося усією сім'єю за обіднім столом.

интерьер

 Кожна людина має особливий смак на кольори для власної кухні, але навіть якщо вам до душі агресивний червоний або похмурий чорний, використовуйте ці кольори на кухні дозовано, розбавляючи їх спокійними, нейтральними та м'якими за змістом деталями.

интерьер

 Ми готові запропонувати вам декілька варіантів вже готових проектів кухонь у таких кольорах як білий, бежевий, бузковий, блакитний. Зверніть увагу, що у більшості колекцій керамічної плитки (ApariciAcoustic з Іспанії, польська OpocznoFargoта Opoczno Саліса) передбачено декорації з апетитними фруктами, чайними приборами, бокалами для вина та кавовими чашками. Декор буде родзинкою кожної кухні, не залежно від кольору, розміру та стилю!