Чавунні ванни в інтернет-магазині Plitka.kiev.ua

 Інтернет-магазин керамічної плитки та сантехніки допоможе вам вибрати якісну та недорогу чавунну ванну, яка чудово комбінується з іншим сантехнічним обладнанням та меблями для ванної кімнати.

 Моделі чавунних ванн, представлені на сторінках каталогу – класичні, прямокутні, стійкі, довговічні та надійні. За дуже вигідною ціною ви зможете купить у Києві ванну з чавуна – найміцнішого матеріалу, який довго зберігатиме тепло, не створить дратівливого шуму відразу після включення води, не деформується та збереже первинну білизну, блиск та цілісність на протязі десятиріч.

чугунная ванна

 Серед популярних виробників чавунних ванн найбільшої уваги заслуговують Goldman (Китай) та Roca (Іспанія). Ми раді запропонувати вам стильні моделі з колекцій Classic, Elegant та Сomfort від Goldman, обладнані зручними підлокітниками, правильної анатомічної форми, з міцним, стійким до подряпин емальованим покриттям. Ціни на чавунні ванни у нашому магазині помірні та доступні для кожного.

 Нехай вас не лякає вага купленої чавунної ванни, тому що усі питання, пов’язані із доставкою, ми беремо на себе. Вам достатньо оформити замовлення на сайті або по телефону (044) 392-29-45.