Мрієте про білу кухню? Познайомтеся ближче з білою плиткою

 На думку спеціалістів біла кахельна плитка - один з найкращих фонів для створення світлого, дуже ніжного та приємного для сприйняття інтер’єру кухні.

 Біла кухня може бути справжнім шедевром мистецтва, якщо решту включених до дизайну фарб розподілити зі смаком, дотримуючись простих норм художнього оформлення приміщень.

белая плитка

 Не забувайте, що білий кахель чудово комбінується з плиткою та меблями різного забарвлення, але існує правило - в оформленні одного інтер’єру не використовується більше трьох кольорів. У зворотному випадку, навіть найідеальніший порядок загубиться у хаотичному поєднанні яскравих плям.

 Водночас, біла плитка без додаткових кольорів – не найкращий варіант. Однокольоровий інтер’єр здається надто спрощеним, блідим та дещо схожим на лікарняну палату.

белая плитка

 Важливо запам’ятати: надаючи перевагу білій кухні, не варто нехтувати декоративними елементами, додавати ефектності стінам, викладеним білим кахлем, контрастними аксесуарами, світильниками з оригінальними плафонами, відкритими полицями з гарним посудом.

 В інтер’єрі білої кухні цікаво виглядає керамічна плитка від іспанської фабрики Aparici, зокрема, з колекцій Angelта Cool. А ось біла підлога на кухні – це унікальна можливість візуально підняти стелю та додати приміщенню ефекту невагомості, легкості, неповторного сяяння.