Аксесуари для ванної кімнати Langberger

 

ЗМІСТ:

1. Німецька компанія Langberger – стильні дизайнерські аксесуари

2. Конструкционные особенности аксессуаров для ванной комнаты Langberger

3. Коллекции аксессуаров для ванной комнаты от немецкого бренда Langberger и стиль дизайна

 

1. Німецька компанія Langberger – стильні дизайнерські аксесуари

Торговельна марка Langberger заснована у 2008 році у німецькому місті Ланген. Висока якість, функціональність та вишуканий дизайн меблів та аксесуарів для ванної кімнати – це основа філософії компанії. Шлях від закладення "першого каменя" до верхівки популярності компанія подолала у рекордно короткий термін – лише за 10 років. Дуже скоро бренд набув статусу ікони стилю.

Кількість аксесуарів у кожній колекцій прораховано із німецькою прагматичністю, а їхні конструкційні особливості відрізняються досконалою ергономічністю та витонченим стилем. Строк гарантії від виробника – 5 років. 

Сировина, з якого виготовляється продукція, екологічно чисте.

Аксесуари для ванної Langberger виробляються з високоякісної латуні, а також хрому, кераміки та стійкого до ударів скла.

Технологія містить гальванічний процес, через який проходять майбутні аксесуари, завдяки чому металева поверхня не піддається корозії. Хромовані поверхні відрізняються поверхні з від ображаючою здатністю та досконалою рівною гладдю.

Матове скло має чистий тон без вкраплень часток скла та кераміки, проходить через суворий контроль якості на стійкість до ударів та подряпин.

Уся продукція від компанії Langberger стійка до впливу високих температур та вологості. 

Використовується простий високотехнологічний механізм знімного кріплення аксесуарів Lift&Clean. Можна легко кріпити до стіни та за необхідності знімати полиці, дозатори та стакани з підставками, призначеними для настінного кріплення, що полегшує догляд за аксесуарами.

Іншою конструктивною особливістю є безшумність роботи рухомих елементів - наприклад, дверей дзеркальних шаф. Аксесуари для ванної кімнати мають дно із покриттям проти ковзання - як при настільній, так і при напільній установці. М'яке дно аксесуарів не залишає подряпин.

Серед інструментів дизайнерів компанії Langberger – тільки форми, скло, кераміка, метал та декілька видів покриття. Однак, завдяки високій майстерності німецьких спеціалістів модельний ряд кожної колекції відрізняється стилістичною єдністю та завершеніістю (читай: досконалістю) дизайнерських рішень. 

2. Конструкційні особливості аксесуарів для ванної кімнаті Langberger

Аксесуари для ванної кімнати Langberger купити можна з довгого переліку підвісних предметів побуту, необхідних для створення ідеальної атмосфери в одному з функціональних приміщень:

- мильниця;

- щітка для унітазу;

- тримач для рушників;

- тримач для туалетного паперу;

- крючки у ванну;

- дозатор рідкого мила;

- настінні полиці (корзинки);

- стакани для зубних щіток із тримачами;

- стійка напільна для щітки із тримачем паперу. 

Аксесуари ідеально підходять як для домашньої ванної кімнати, так і для готельних санвузлів та ванних кімнат.

Деякі аксесуари для ванної кімнати відрізняються різноманітністю конструкційних рішень.

Тримачі рушників Langberger представлені у деяких конструкційних варіантах:

- крючки для рушників Langberger, в тому числі округлої форми (одинарні, подвійні, потрійні);

- напільний тримач рушників у формі літери Х;

- настінний тримач для рушників прямий (одинарний, подвійний, потрійний);

- настінний тримач для рушників поворотний;

- настінний тримач рушників у вигляді кільця або замкнутого прямокутника. 

Тримач для туалетного паперу Langberger купити можна у двох конструкційних варіантах:

- настінний тримач туалетного паперу прямий;

- настінний тримач туалетного паперу із кришкою.

Щітка для унітазу – купити можна у двох варіантах:

- щітка із настінним кріпленням;

- щітка із напільним встановленням.

Дозатор для мила купити можна також у двох варіантах:

- дозатор для рідкого мила настільний;

- дозатор для рідного мила підвісний.

Дозатор для мила Langberger окрім конструкційних особливостей має варіанти матеріалів виготовлення – матове скло із металевими деталями або метал. 

Мильниця Langberger представлена у двох варіантах монтажу:

- для настільної установки;

- для настінного кріплення.

Форма підвісних полиць – овальна, прямокутна.

Колір покриття металу, з якого виготовлені аксесуари для ванної кімнати, - хром та "золото". "Золото" – традиційне покриття для фурнітури у класичному стилі.

3. Колекції аксесуарів для ванної кімнати від німецького бренду Langberger та стиль дизайну

Практично усі аксесуари для ванної кімнати зі стильних колекцій, створених дизайнерами німецької компанії, ідеально пасуватимуть до сучасних інсталяцій. Окремі моделі будуть прикрасою класичного інтер’єру ванної кімнати.

Метал – традиційна фактура для середземноморського інтер’єру. Скандинавський стиль за власною природою дуже лаконічний, однак має низку особливостей – відкриті стелажі з дерева або металу. В цьому обидва стилі – південний та північний, мають точку зіткнення.

На відкритих стелажах аксесуари для ванної кімнати Langberger виглядатимуть дуже ефектно.

Кожна колекція відрізняється стилем оформлення, але не набором аксесуарів.

Колекція Langberger Be Free сучасна та позбавлена чітких канонів, які властиві класичним стилям. До інтер’єрів у стилі hi-tech та мінімалізм колекція у дусі сучасності пасуватиме ідеально. 

Аксесуари для ванної кімнати Langberger Classic прикрашені кристалами Swarovski, що надає предметам розкішний вигляд. Назва колекції свідчить сама за себе та аксесуари виглядатимуть гармонійно у класичному інтер’єрі. 

Аксесуари для ванної кімнати Langberger з колекції Hotel Line – це гарні дрібниці, які до того ж і функціональні. Матове скло та дрібні деталі з хромованого металу складають основу колекції. М'які округлі форми у поєднанні із сучасним стилем універсальні та пасуватимуть до будь-якого інтер’єру – сучасного або класичного. 

Аксесуари колекції Langberger Style витримані у лаконічному універсальному стилі. Хромована латунь та міцне матове скло молочного кольору поєднуються у предметах настільки гармонійно, що у залежності від стиля аксесуари виглядатимуть природно як у класичному, так і в сучасному стилі. 

Трохи відрізняється колекція прямокутних дзеркал Mirror Cabinet, деякі з яких виконані у вигляді настінних шаф. Для підсвічення використовуються яскраві галогенні лампи, які не відблискують, а панелі з полірованого анодованого алюмінію та матового скла надають особливий шарм.

Цікавість викликає й колекція косметичних дзеркал Mirror – із підсвіченням та регулюванням не тільки кутом установки, але й за висотою. 

В нашому магазині plitka.kiev.ua аксесуари для ванної кімнати від німецького бренду Langberger представлені у широкому асортименті й за кращою ціною в Україні!

Товари в колекції Hotel Line